Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ] 
Organizatia Martorii lui Iehova
Autor Mesaj
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Ce putem spune despre aceasta organizatie ? Mie imi place moralitatea membrului de rand...

Lun Mai 08, 2006 1:15 pm
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
e o moralitate de suprafaţă, omul dinăuntru nu e convertit pentru că nu are Spiritul, noi prin Spiritul trebuie să facem să moară faptele cărnii.....un om care nu e născut din Dumnezeu nu poate învinge lumea.........

Lun Mai 08, 2006 7:02 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Martorii lui Iehova nu mai sunt o Organizaţie ci au devenit un Cult parcă din anul 2005.

Mar Mai 09, 2006 10:00 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
faptul că Statul a recunoscut această Organizaţie ca fiind Cult, nu înseamnă că şi Dumnezeu şi-a pus pecetea !

Mar Mai 09, 2006 10:46 am
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Eu mă refer la nivel mondial e organizaţie nu la cum e recunoscută în România.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Mar Mai 09, 2006 11:59 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
aşa este, Florin. După cum Domnul Isus a spus că ceea ce este înălţat între oameni este o urâciune înaintea lui Dumnezeu, noi să fim recunoscători că am primit harul de a auzi vocea autentică a Duhului Sfânt care ne vorbeşte prin paginile Cuvântului nealterat al Bibliei Sfinte, şi că nu urmăm practici şi învăţături omeneşti, invenţii ale unor oameni care vor să pară deasupra celorlalţi şi care se cred stăpâni peste credinţa altora, ceea ce Pavel nu a făcut niciodată.
Ce bine că ne punem credinţa în Isus şi nicidecum în vreun sclav fidel sau papă, ca să nu ieşim din sectorul creştin, căci aşa în societatea umană sunt numerosi guru, mentori de orice fel, parapsihologi şi tot felul de surogate...

Mar Mai 09, 2006 12:53 pm

Răspuns cu citat
Russel..(fondatorul) a declarat intr-un proces la un tribunal ca mintise intr-o alta declaratie tot intr-un tribunal. Unui astfel de om nu i-a fost prea greu sa spele creierele a milioane de oamneni...pacat de oamenii de rand care sunt martori...liderii lor sunt hulitori de Dumnezeu (prin WTS) insa ceilalti sunt niste oi ratacite...daca ar citi si ei biblia cu umilinta lasand Duhul Sfant sa-i cerceteze..

Sâm Mar 03, 2007 8:45 am
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

Sâm Mar 03, 2007 10:42 am
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Ciprian ,ai putea sa explici expresia;......"Daca ar citi Biblia cu umilinta si ar lasa ca Duhul sa lucreze..."?
Cum adica?
Poate imi dezvalui si mie o grupare religioasa in care se citeste Biblia cu umilinta si se lasa ca Duhul sa lucreze!
Interesant caci in multe grupari religioase se pretinde caci este prezent Duhul Sfint dar nu se mentioneaza cind!
Si lucrul cel mai trist este caci multe persoane stiu ca duminica sau simbata sa se spele pe piele pe dinafara si sa se imbrace in haine de sarbatoare si pleaca la Biserica,Templu ,Sinagoga,sau la orice alt loc de rugaciune insa uita sa se spele si inauntru!Pretind caci poseda Duhul Sfint doar pentru citeva ore si in decursul saptaminii se schimba de haine si iar devin firesti si uita sa se lase condushi de Duhul si se lasa condushi de fire!
Acest lucru ce denota si cum ii face sa devina?Cum ii numeste Isus?
Si ai putea sa mi explici cum se invata Biblia in gruparea religioasa in care te gasesti?Si cum se lasa persoanele conduse de Duhul Sfint?
Sintem la discutii libere si toate acestea se discuta ca sa vedem unde si in ce greshim si cum putem sa ne corectam!Ca sa intelegem mesajul apostoluli Pavel trimis lui Timotei prin cuvintele din 2 timotei 2 cu 15

Dum Mar 04, 2007 10:01 am

Răspuns cu citat
Dragul meu, trebiue sa intelegi ca Domnul Isus Cristos ne mantuieste si nu gruparea religioasa din care facem parte. Topicul aici este despre martorii lui YHWH(Eu sunt) asa ca nu vom divaga. Domnul sa aiba mila de aceia despre care vorbesti. Dar nu trebuie sa te poticnesti in ei ci sa privesti tinta la Cristos.Tu citeste Biblia si roaga-te ca Domnul sa-ti vorbeasca...

Dum Mar 04, 2007 9:35 pm
YIM
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Da intradevar topicul este pentru martorii lui Iehova si organizatia pe care o detin si intradevar nedeviind de la subiect ce putem ca sa intelegem despre exzistenta si activitatea ce o detin?
Au multe lucruri si indemnuri bune si mai mult ca atit in ansamblu se vede o organizatie bine organizata, in unitate atit in activitate cit si in invatatura!
Prospera financiar si material foarte bine si numarul membrilor este meru in crestere!Lucru ce denota caci puterea de convingere inca mai exzista si fac o lucrare de propovaduire cu rezultate!
Intrebarea este;
Este o inspiratie divina?O putere a Duhului Sfint?
Sau ce sta la baza prosperitatii acestei organizatii religioase ce a devenit ca un imperiu religios cu puternice foartarete in multe parti ale pamintului si cu cea mai perfectionata tehnica de redare a auxiliarelor ce propaga propaganda si invatatura doctrinala dupa cum vedem in cele mai indepartate colturi ale pamintului?

Lun Mar 05, 2007 7:32 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
în data de 13-15 octombrie va veni în România Raymond Franz, care a fost între 1971-1980 membru din corpu de guvernare al martorilor lui Iehova.

Mai multe detalii:
http://forum.martorii.ro/viewtopic.php?t=904

Dum Aug 12, 2007 9:06 pm
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 15 mesaje ]