Autor |
Mesaj |
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
[Florin] Vis 2002
Context: Cam în anul 2000 am rupt legătura cu martorii lui Iehova cu care studiasem după care l-am ajutat pe un frate, Alin, ca să scrie literatură deoarece el nu avea calculator şi eu aveam. Acest vis l-am avut în anul 2002 cam în perioada când am terminat facultatea şi eram între două locuri de muncă. Este un vis la care mă gândesc încă din când în când. Atunci încă nu eram botezat şi nici nu umblam la nici o adunare, nu avem nici un fel de site deşi intram pe Internet, ci doar în 2003/2004 am început să ţinem rugăciune prima dată la mine acasă. Cine vrea mai multe detalii poate citi mărturia mea.
În noaptea aceea m-am visat mult dar înspre dimineaţă am visat că eram pe o stradă aproape de Piaţa Veche şi mergeam înspre Piaţa Romană. Apoi m-am gândit că voi merge într-un loc sau la o adunare unde vor fi mama mea şi Alin şi ar fi bine să nu merg cu mâna goală. Aşa că m-am dus la o gheretă care exista pe strada aceea doar în visul meu şi am cerut o pungă cu ceva ca şi cum cumpărăm în prezent fornetti deşi atunci nu au fost introduse încă în Arad.
Apoi am luat-o parcă în cu totul altă direcţie şi eram într-un loc pe care nu l-am recunoscut deloc, era o stradă unde asfaltul era moale şi din loc în loc erau găuri în drum. Deodată eu apărut lupi negri din toate părţile de parcă ieşeau din asfalt iar eu am început să alerg deoarece îmi era temă de ei iar ei s-au luat după mine.
Tot alegând şi sărind peste găurile din drum deodată am căzut într-o groapă mare care era semănătoare cu o fântână în care tot cădeam fără să ajung vreodată la fundul ei. La un moment dat am avut un şoc şi am simţit că nu mai pot lua aer şi am simţit că sare cineva după mine şi să prinde de umăr.
Atunci deodată m-am trezit şi încă am mai simţit ceva pe umărul meu şi m-am întors speriat repede să văd ce era. În mijlocul camerei era o siluetă ca conturul unui om stând în picioare cu privirea la mine, prin care se putea vedea. Imediat mi-am revenit din şoc şi am strigat puternic deoarece am crezut că era o vedenie şi aveam încă minte de copil. Atunci a venit mama mea să vadă ce e cu mine şi m-am liniştit imediat. Eram aproximativ ora 5-5:30 dimineaţa.
Astăzi cred că fântâna în care am căzut în vis era fântâna adâncului prin care se ajunge în Hades iar îngerul a venit să intervină în viaţa mea să nu mor. De fapt dacă nu mă trezeam din vis mă sufocam sigur şi muream ne-botezat.
Motivul pentru care m-am gândit să scriu acest vis sunt 3 lucruri care privesc prezentul şi care nu aveam cum să le ştiu de atunci:
1. În ultimii ani ne-am mutat cu adunarea în Piaţa Romană – atunci nu aveam adunare deloc.
2. Am cumpărat fornetti deşi nu ştiam cum se numesc în vis – acum am obiceiul să cumpăr fornetti de câte ori ies prin oraş.
3. Strada cu asfaltul moale a devenit realitate în 2006 şi încă nu e finalizată – în prezent de fiecare dată când merg acasă trec pe aceea stradă.
De fapt s-a săpat foarte mult când s-a făcut noua fundaţia drumului de pe străzile Kogălniceanu şi Conduraşilor care duc la mine în cartier iar în prezent se asfaltează şi se pun staţiile de tramvai. Priveliştea este asemănătoare cu cea din vis deoarece acolo unde vin gurile de aerisire pentru reţeaua de gaz metan se pune ceva să nu intre asfaltul şi rămân găuri destul de mari care nu sunt astupate doar după mai multe zile.
Mai am mai multe vise de genul acesta şi am să le postez pe măsură ce le voi înţelege cât de puţin.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Lun Mar 17, 2008 2:15 pm |
|
|
calea
Membru Special
|
este interesant visul..........este o experienţă cu un înger am putea să îl nimim.........
|
Lun Mar 17, 2008 3:25 pm |
|
|
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Da, ţi-e ţi-am mai povestit după câţiva ani că am avut un vis şocant şi că am văuz un duh după aceea şi cred că îţi aduci aminte, tu mi-ai spun că exact aşa a mai văzut descris cineva din Iaşi îngerii. Am avut apoi mai multe experienţe după ce a luat naştere adunarea dar acelea sunt pre recente să le postez momentan.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Lun Mar 17, 2008 4:26 pm |
|
|
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Iata cum interpretez eu: "Apoi m-am gândit că voi merge într-un loc sau la o adunare unde vor fi mama mea şi Alin" Pana aici a fost bine
"şi ar fi bine să nu merg cu mâna goală." Ai dorit sa slujesti, sa faci ceva pentru adunare
"Aşa că m-am dus la o gheretă (Biserica) care exista pe strada aceea doar în visul meu" Asa ca te-ai dus la o biserica straina
"şi am cerut o pungă cu ceva ca şi cum cumpărăm în prezent fornetti deşi atunci nu au fost introduse încă în Arad." Si ai luat ceva strain de acolo, care nu era in Adunarea noastra
"Apoi am luat-o parcă în cu totul altă direcţie şi eram într-un loc pe care nu l-am recunoscut deloc," Aceste lucruri luate de acolo, pe care nu le cunosteai inainte, te-au dus intr-o alta directie decat mergea Adunarea noastra
"era o stradă unde asfaltul era moale şi din loc în loc erau găuri în drum." Arata ca directia pe care ai luat-o era buna ci una cu probleme majore
"Deodată eu apărut lupi negri din toate părţile de parcă ieşeau din asfalt iar eu am început să alerg deoarece îmi era temă de ei iar ei s-au luat după mine." Arata unde ai ajuns, in ce pericol, din cauza invataturii pe care ai luat-o de la acea biserica straina
Eu cred ca acest amanunt poate lamuri perfect situatia ce ti s-a comunicat prin vis "Apoi am luat-o parcă în cu totul altă direcţie". Ai luat-o intr-o cu toata alta directie ca Adunarea. Unde nu trebuia sa mergi: "eram într-un loc pe care nu l-am recunoscut deloc" Ai fost avertizat dar nu ai bagat de seama. Cred ca ar trebui sa te gandesti serios la acest vis si la consecintele din vis. Daca s-au implinit sau nu in viata ta. Poate ca ai o mare vina fata de Adunare. Poate ca tre sa repari ceva. Poate ca din cauza ta Adunarea a suferit multe daune (gandeste-te la atacul cu lupii (demonii). Poate ca prin tine s-au introdus multi demoni (lupi) in Adunare, care au facut ravagii si in vietile altora. Dumnezeu sa aiba mila de noi toti. Toti avem nevoie de pocainta.
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
Dum Mai 26, 2013 12:16 pm |
|
|
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Am avut si eu un vis interesant in Recea. Se arata in vis ca erau cu Alin si am fost atacati de niste pasari de fier (demoni).
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
Dum Mai 26, 2013 12:20 pm |
|
|
|