7 aprilie - Miting la Ministerul Sănătății
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Să strângem 1000 de oameni la mitingul de la Ministerul Sănătății
![]() De Ziua Mondială a Sănătăţii, joi 7 aprilie 2011, Coaliția Împotriva Statului Polițienesc organizează, între orele 14-16 un miting în fața sediului Ministerului Sănătății, Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1 (colt cu Ministerul Administratiei si Internelor). Denunţăm genocidul practicat împotriva poporului român de actualii guvernanţi. Cerem demiterea ministului ungur al sănătății, Cseke Atilla, cerem demiterea preşedintelui Casei Naţionale de asigurări de sănătate Nicolae Lucian Duta, care duc la îndeplinire planurile criminale împotriva românilor. Sunt chemați să participe la acest miting toți cei care au nemulțumiri cu privire la închiderea spitalelor, falimentarea medicilor de familie, sistemul de asigurări de sănătate, medicamentele compensate, condițiile mizere din spitale, și nu în ultimul rând, CU PRIVIRE LA CĂRȚILE DE SĂNĂTATE CU CIPURI – obligatorii începând din acest an, REȚETA ELECTRONICĂ ȘI FIȘA MEDICALĂ ELECTRONICĂ. Pentru detalii organizatorice, persoana de contract: Preşedintele Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc, dl. Ene Viorel, tel. 0766482999 e-mail: ene.libertate@gmail.com Links: 1. http://refuzimplant.blogspot.com/ 2. http://avmr.ro/ 3. http://apadar.ro/ _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Apr 05, 2011 5:39 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Rezultatul?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Mie Iul 31, 2013 2:15 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
S-au realizat mitinguri deprotest contra actelor electronice la care au participat de la 40 persoanela unele pînă la 1.000 persoane la altele în funcţie de asociaţiile organizatoare.
Există patru asociaţii creştine neortodoxe în vestul ţării care au făcut o alianţă care se promiteau să refuze orice gen de act electronic. Nu cred că au realizat nimic deoarece chiar carnetul de conducere conţine semnătură digitală pentru care este necesară amprentare, care înainte se cerea infractorilor. Care este poanta ? La începutul democraţiei orice persoană avea prezumţia de nevinovăţie până la demostrarea contrarului într-un proces penal. De când eurocraţia şi amerocraţia vor să pună ghiara pe Uniunea Europeană (EU) şi pe Uniunea Nord Americană (NAU) orice persoană are prezumţia de vinovăţie până la demostrarea contrariului. Astfel cetăţeanul este considerat potenţial infractor şi prin urmare din cauza liberei circulaţie din cadrul uniunilor continentale se încearcă dezinformarea populaţiei cu privire la gravitatea situaţiei, introducerea unor dispozitive de amprentare şi pozare în aparate mobile (celulare, iPoduri, ş.a.), introducerea ochelarilor gen vizor pentru urmărirea persoanelor, acordarea unor facilităţi celor care acceptă amprentarea şi folosirea semnăturii digitale, ş.a. Dacă un turist are astăzi un paşaport clasic cu viză poate trece liber graniţa, inclusiv la aeroport prezentând paşaportul fără a fi apoi informat, dar azi dacă trece graniţa un cetăţean cu un act electronic automat este înregitrat şi apoi călătoria lui este înregistrată de sistem (sistemul de securitate) care urmăreşte persoana pas cu pas. Cadul Naţional de Sănătate este un proiesc al CNAS care se foloseşte de sistemul medicilor de familie pentru a realiza proiectul pilot de dosar electronic al pacientului iar soluţia celor care resping actele electronice care conduc la un act electronic unic aici este ca să îşi facă asigurare la altă casă de sănătate care nu folosesc un dosar digital, şi îl cel mai rău caz să de-a CNAS / C.A.S. în judecată şi să nu plătească contribuţia în sistemul CNAS. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Aug 07, 2013 6:40 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Multumesc. Ce este scris se va implini!
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Mar Sep 03, 2013 1:51 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |