Dragi Forumişti...........este trist că un forum de discuţii se transformă în forum de ceartă şi de acuze...chiar jigniri............
Cu toate avantajele forumului.........mi se confirmă concluzia la care am ajuns că prin forumuri se ajunge la:
1Timotei 6:3 Dacă învaţă cineva pe oameni învăţătură deosebită şi nu se ţine de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos şi de învăţătura care duce la evlavie,
4 este plin de mândrie şi nu ştie nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost şi a certurilor de cuvinte, din care se naşte pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele,
5 zadarnicele ciocniri de vorbe ale oamenilor stricaţi la minte, lipsiţi de adevăr şi care cred că evlavia este un izvor de câştig. Fereşte-te de astfel de oameni.
Aş dori ca atunci când observăm că nu există urechi de auzit sau ochi de văzut.....să nu insistăm sau să forţăm să convingem...........căci ajungem inevitabil la certuri de cuvinte...........şi chiar la "pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele".......
Dragă Lordsion şi Storm............dacă sunteţi pietre tari.......e ok.......dar trebuie să încercaţi să postaţi ceea ce credeţi despre subiect (nu despre cealaltă persoană) şi să vă păstraţi opinea despre cealaltă persoană pt. dvs........
Regulamentul forumului interzice jugnirile.............puteţi lovi în idei dar nu în persoane......aşa spune regulamentul cu care aţi fost de acord când v-aţi înscris: "este complet interzis şi inacceptabil orice atac la persoana; discutaţi ideea şi nu persoana."
...dovediţi-vă înţelepciunea prin purtarea blândă a înţelepciunii de sus..........
Iacov 3:13 Cine dintre voi este înţelept şi priceput? Să-şi arate, prin purtarea lui bună, faptele făcute cu blândeţea înţelepciunii!
14 Dar dacă aveţi în inima voastră pizmă amară şi un duh de ceartă, să nu vă lăudaţi şi să nu minţiţi împotriva adevărului.
15 Înţelepciunea aceasta nu vine de sus, ci este pământească, firească (Greceşte: sufletească), drăcească.
16 Căci acolo unde este pizmă şi duh de ceartă, este tulburare şi tot felul de fapte rele.
17 Înţelepciunea care vine de sus, este, întâi, curată, apoi paşnică, blândă, uşor de înduplecat, plină de îndurare şi de roade bune, fără părtinire, nefăţarnică.
18 Şi roada neprihănirii este semănată în pace pentru cei ce fac pace.
P.S dacă veţi continua aşa veţi primi ban îmi pare rău.........
Dumnezeu să vă lumineze............