Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Am observat d.p.d.v duhovnicesc tot mai multe cazuri în care o familie s-au o femeie necăsătorită au oprit naşterea naturală de copii şi de fiecare dată o bandă de duhuri rele au urmărit-o tot ce face. În alte familii soţii au hotărât împreună să amâne naşterea de copii folosind diferite metode mai mult sau mai puţin medicale. Acest fenomen este mai răspândit în ţările unde sărăcia este mai răspândită şi nu sunt aşa multe condiţii.
Apoi până la urmă unele femei au născut copii asupra cărora s-a asuprit prezenţa duhurilor acelea care au văzut ce au făcut părinţii. Astfel în unele familii primul copil s-a născut bolnav fizic, psihic sau ambele în de obicei nu a ajuns la vârsta maturităţii. Dar de ocicei copii care s-au născut ulterior au fost perfecţi sănătoşi şi presupunerea mea e că acele duhuri nu au mai putut să îi acuze de părinţi la tronul lui Dumnezeu că opresc naşterea de copii din moment ce deja aveau mai mulţi copii. Pe de altă parte unii fiind din familii de ortodocşi au fost încurajaţi de familie sau vecini să meargă la o mănăstrire sau să vorbească cu un preot. Preotul de obicei a făcut serviciu divin de dezlegare pentru copil şi astfel copilul s-a făcut imediat bine. Problema e că această dezlegare nu a fost condiţionată de credinţa părinţilor şi mai târziu a copilului în Christos ci în unul din hramurile confesiunii ortodoxe. Astfel am întâlnit multe cazuri în care tinerii studiind de capul lor Cuvântul au luat decizia să treacă la o altă confesiune unde ei pot fi la un nivel spiritual şi de părtăşie mai mare. Dar imediat ce au făcut câteva păcate deoarece nimeni nu e perfect aceste bande de duhuri au avut imediat putere aspura familiei lor căci deoarece unii sunt căsătoriţi. Astfel au venit unii din lume şi i-au arătat cu degetul că sunt pocăiţi, umblă la adunare şi sunt mai nenorociţi ca alţii care toată ziua umblă după distracţii. Binenţeles vina nu este a preoţilor care au făcut aşa cum au fost învăţaţi ca să poată avea autoritate ci vina e a părinţilor care au încercat să oprească naşterea de copii prin diferite metode pe o perioadă mai mare sau mai mică de timp. Apoi mai cunoaşte mama mea cazuri de tinere care au făcut avort o singură dată şi au apărut compicaţii ne putând să mai nască deloc copii. Dar nu mă refer doar la femei deoarece şi masturbarea în cazul cuiva căsătorit, cum am observat în cazut unora în care soţul lucra în un oraş iar soţia în altul, este tot o practică prin care se opreşte naşterea de copii. Poate că ar fi mai multe lucruri care le-am observat eu dar aşai fi curios mai întâi să aud de la alţii ce cunosc despre astfel de cazuri. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Mar 14, 2008 1:26 pm |
|
Membru Special
care credeţi că este sensul pasajului:
1 Timotei 2:14 Şi nu Adam a fost amăgit; ci femeia, fiind amăgită, s-a făcut vinovată de călcarea poruncii. 15 Totuşi ea va fi mântuită prin naşterea de fii, dacă stăruiesc cu smerenie în credinţă, în dragoste şi în sfinţenie. ????????????????+ |
Dum Mar 16, 2008 8:19 pm |
|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Un Episcop catolic face campanii împotriva lui Obama în ce priveşte avorturile: Link.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Noi 12, 2008 4:01 pm |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |