![]() |
Pagina 1 din 2 |
[ 58 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2 Următorul |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
Ce exemple putem da de idolatrie mascată?
aş începe eu cu câteva exemple: lăcomia de avere îmbuibarea de mâncare şibăutură cautarea faimei şi a renumelui........ |
Dum Apr 16, 2006 8:35 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
iubirea unei organizatii mai mult decat pe Dumnezeu
![]() |
Dum Apr 16, 2006 10:54 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala ![]() |
marinaru scrie: iubirea unei organizatii mai mult decat pe Dumnezeu ![]() Cred cä cea mai spurcatä idolatrie e autolatria. Asteptäm ca altii sä fie întocmai ca noi. Cäutäm iubirea vietii, asta însemnând "cineva care sä mä iubeascä", si nu "cineva pe care sä iubesc"... |
Vin Apr 28, 2006 12:04 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie ![]() |
putem considera un viciu ca fiind o formă de idolatrie.
viciile sunt întotdeauna posesii demonice la diferite niveluri ? sunt unele persoane care afirmă acest lucru. |
Vin Apr 28, 2006 10:24 am |
|
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Sâm Apr 15, 2006 1:51 pm Mesaje: 170 ![]() |
Mesaj sters . Imi pare rau pentru inconvenient.
Ultima oară modificat de Daniel pe Mie Iun 21, 2006 5:08 am, modificat 1 dată în total. |
Vin Apr 28, 2006 5:52 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
Daniel totusi nu stiu daca le putem numi asa. Cel putin lenea este o stare...Partea cu atasamentul pentru o echipa sportiva este mai aproape de idolatrie. Si eu m-am gandit deseori la asta probabil ca de aia nu prea ma omor cu fotbalul cel putin
![]() |
Vin Apr 28, 2006 6:54 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Sâm Apr 15, 2006 1:51 pm Mesaje: 170 ![]() |
Mesaj sters . Imi pare rau pentru inconvenient.
Ultima oară modificat de Daniel pe Mie Iun 21, 2006 5:08 am, modificat 1 dată în total. |
Vin Apr 28, 2006 8:03 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
ai dreptate şi lenea este idol..........căci idolatrizează eul - sinele........
Eu mă închin mie.........nu sunt dispus să-mi sacrific comoditatea şi confortul asta se chemă egoism...........e o idolatrie foarte puternică.......de fapt idolatrie când punem în centru vieţii noastre sinele nostru şi nu pe Cristos..............şi acest tip de idolatrie i-a multe forme......... |
Vin Apr 28, 2006 8:39 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Acum scuza-ma dar nu cred ca poti sa stai sa te uiti la TV non-stop
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vin Apr 28, 2006 9:09 pm |
![]() |
![]() |
|
hai să definim idolatria................este închinarea, slujirea, la ceva dar nu la Dumnezeul Adevărat...........păi ce spune Pavel:
Filipeni 3:19 Sfârşitul lor va fi pierzarea. Dumnezeul lor este pântecele şi slava lor este în ruşinea lor şi se gândesc la lucrurile de pe pământ. 1 Corinteni 6:13 mâncările sunt pentru pântece şi pântecele este pentru mâncări. Şi Dumnezeu va nimici şi pe unul şi pe celelalte. Dar trupul nu este pentru curvie: el este pentru Domnul (nu pentru lenevie) şi Domnul este pentru trup. Iubirea de sine e idolatrie, Isus înseamnă să ne urâm, ce zici, cel leneş se urăşte pe sine? Luca 14:26 „Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său, pe mama sa, pe nevastă-sa, pe copiii săi, pe fraţii săi, pe surorile sale, ba chiar însăşi viaţa sa, nu poate fi ucenicul Meu. 27 Şi oricine nu-şi poartă crucea şi nu vine după Mine, nu poate fi ucenicul Meu. Un om leneş îşi urăşte viaţa? |
Vin Apr 28, 2006 9:32 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Versetele de la Luca nu mai sunt aplicabile in ziua de azi decat poate simbolic daca vrei
![]() |
Vin Apr 28, 2006 11:50 pm |
![]() |
![]() |
|
e foarte aplicabil şi astăzi.........şi dacă nu te urăşti pe tine, în sensul de a te iubi mai puţin decât pe Domnul nu vei intra în Regatul lui........aşa că pocăieşte-te Marinarule...........şi acceptă Cuvântul Vieţi............
![]() |
Sâm Apr 29, 2006 7:22 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
calea noi nu putem sa fim ucenicii lui Cristos pentru ca ne desparte o diferenta de 2000 de ani
![]() ![]() |
Sâm Apr 29, 2006 10:21 am |
![]() |
![]() |
|
ucenici suntem toţi cei care-l urmăm şi ne lepădăm de noi...........
Luca 10:1 După aceea Domnul a mai rânduit alţi şaptezeci de ucenici şi i-a trimis doi câte doi înaintea Lui, în toate cetăţile şi în toate locurile, pe unde avea să treacă El. Faptele Apostolilor 9:26 Când a ajuns în Ierusalim, Saul a căutat să se lipească de ucenici; dar toţi se temeau de el, căci nu puteau să creadă că este ucenic. Faptele Apostolilor 14:21 După ce au propovăduit Evanghelia în cetatea aceasta şi au făcut mulţi ucenici, s-au întors la Listra, la Iconia şi la Antiohia, Faptele Apostolilor 19:9 Dar, fiindcă unii rămâneau împietriţi şi necredincioşi şi vorbeau de rău Calea Domnului înaintea norodului, Pavel a plecat de la ei, a despărţit pe ucenici de ei şi a învăţat în fiecare zi pe norod în şcoala unuia numit Tiran. |
Sâm Apr 29, 2006 10:19 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
calea daca citesti atent o sa vezi ca este diferit. Ucenic presupune un invatator...Nu poti sa spui am un manual si ala este invatatorul meu mai ales ca manualul nici nu este scris de invatator este scris despre Invatator. E fortata aceasta denumire pentru noi.
|
Dum Apr 30, 2006 11:00 am |
![]() |
![]() |
|
tu ai spus că doar cei 12 sunt ucenici..........vezi că toţi suntem ucenici.......Matei 28:19,20......."faceţi ucenici..."
|
Dum Apr 30, 2006 6:11 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
calea ei au facut ucenici la randul lor dar pe noi biblia ne-a facut ucenici
![]() |
Dum Apr 30, 2006 7:18 pm |
![]() |
![]() |
|
păi eu pe care îi învăţ eu..........nu sunt ucenici Domnului în primul rând, şi în al doilea rând ai mei?
|
Dum Apr 30, 2006 7:57 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Tu ai invatat din scrieri nu de la un invatator direct. Ucenicii au invatat de la Isus. Apostoli...primii crestini...sau invatat unii pe altii nu dupa manualul nostru biblia...Noi ne invatam unii pe altii dupa manual dar nu suntem invatatori si ucenici. Suntem frati
![]() |
Dum Apr 30, 2006 8:56 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Mesajele "despre Dumnezeire" au fost mutate.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Mai 12, 2006 5:32 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
|
Lun Iun 16, 2008 11:30 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Vointa proprie, care trece peste vointa lui D-zeu este o idolatrie a propriului eu, o incredere exagerata in sine, este pacatul in care a cazut Lucifer, heruvimul decazut.
"Caci razvratirea este ca si pacatul ghicitoriei, iar vointa proprie ca si nelegiuirea si idolatria" 1Samuel 15:23 |
Mar Iun 17, 2008 10:30 pm |
![]() |
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AvEU7cpr9PQ
Oamenilor le place sa fie in centrul atentiei si asta e o forma de idolatrie. Unii oamenii incearca sa faca totul, ca sa fie vazuti si aprobati de oameni, dupa cum spunea si Domnul nostru> adevarat ca si-au luat rasplata. Odata am asistat la o rugaciune particulara a unui penticostal. S-a rugat foarte frumos, pe genunchi, a fost ceva impresionant. Insa, cand s-a ridicat, m-a intrebat> Nu-i asa ce frumos m-am rugat? Omul era posedat de un duh care cerea adulare. Sa ne pazeasca D-zeu sa ajungem sa cerem adulare de la oameni. Oamenii sunt tentati. De ex. imi povestea cineva ca un predicator penticostal spusese o rugaciune si la iesire cineva i-a spus> Vai ce frumos te-ai rugat frate! Da! - stiu, spuse-se el, mi-a mai spus cineva ![]() |
Vin Iun 20, 2008 10:28 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Mar Ian 09, 2007 11:00 pm Mesaje: 149 Localitate: România ![]() |
Carismatici
![]() [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eShUJ_NFx8Y&feature=related[/youtube] |
Mie Iun 25, 2008 12:40 pm |
|
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Săracii sunt chinuiţi de duhuri rele şi spun că e Duhul lui Dumnezeu. Nu trebuia de la început să se de-a libertate la manifestările penticostale.
![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iun 25, 2008 5:09 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=c9U_lWmAsYM
http://www.youtube.com/watch?v=5lvU-DislkI Lui Antichrist ii va fi foarte usor sa insele astfel de oameni si predicatori |
Mie Iun 25, 2008 6:23 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Mar Ian 09, 2007 11:00 pm Mesaje: 149 Localitate: România ![]() |
La 20 octombrie 1920, ziarul La Vieille France publica în numarul 195 un articol scris de un autor rus, din care citam: "Este o asemanare izbitoare între Protocoalele Maestrilor Francmasoneriei si discursul rabinului Reichhorn pronuntat la Praga în 1869 la înmormântarea marelui rabin Simeon-ben-Iehuda si publicat de Readcliffe, care a fost asasinat pentru ca l-a publicat. Sonol, care-l adusese pe Readcliffe la funerariile la care a vorbit Reichhorn, a fost ucis într-un duel, la scurt timp dupa aceea. Ideile generale formulate de rabin sunt gasite pe larg în Protocoale." La 10 martie 1921, în numarul 214, ziarul a publicat apoi discursul rabinului Reichhorn. Nu stim cine a scris Protocoalele Maestrilor Francmasoni (se presupune ca sunt note luate dupa discursuri tinute de dr. Theodore Herzl), dar stim cine a fost marele rabin Simeon-ben-Iehuda si cine a fost rabinul Reichhorn. Iata discursul rabinului Reichhorn:
"1. Noi, înteleptii francmasoni, avem obiceiul sa ne întrunim în Sanhedrin la fiecare suta de ani ca sa trecem în revista progresul realizat în munca de stapânire a lumii pe care ne-a promis-o Iehova, si victoriile noastre împotriva dusmanului nostru, crestinismul. 2. Anul acesta, reuniti la mormântul veneratului nostru Simeon-ben-Ihuda, ne putem mândri ca secolul care s-a scurs ne-a adus foarte aproape de tel si ca acest tel va fi în curând atins. 3. Aurul a fost si va fi întotdeauna o putere irezistibila. Mânuit de experti, va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei ce-l au si obiectul invidiei celor ce nu-l au. Cu aur poti cumpara cele mai nestapânite constiinte, poti fixa valoarea tuturor lucrurilor, pretul tuturor produselor, poti finanta împrumuturi catre state si apoi ai statele la dispozitie. 4. Deja principalele banci, bursele întregii lumi, creditele tuturor guvernelor, sunt în mâinile noastre. 5. Cealalta mare forta este presa. Repetând fara întrerupere anumite idei, presa reuseste ca în cele din urma sa le impuna de parca ar fi fapte reale. Teatrul ne aduce servicii asemanatoare. Pretutindeni, presa si teatrul asculta ordinele noastre. (Putem adauga televizorul care nu se inventase înca). 6. Laudând într-una DEMOCRATIA, îi vom diviza pe crestini în partide politice, le vom distruge unitatea nationala, vom semana peste tot discordie. Redusi la neputinta, se vor prosterna în fata LEGII BANCILOR NOASTRE, caci noi suntem totdeauna uniti si totdeauna fideli cauzei noastre. (Nota: întotdeauna strâns uniti în lupta comuna împotriva crestinismului si a crestinilor, dar foarte dezbinati si la cutite între ei). 7. Ii vom împinge pe crestini la razboi exploatând mândria si prostia lor. Se vor masacra reciproc si vor face loc unde sa ne punem oamenii nostri. 8. Mosia totdeauna a însemnat influenta si putere. Vom farâmita marile domenii teritoriale în numele dreptatii sociale si a egalitatii; vom împarti fragmentele la tarani, care le doresc din tot sufletul si care curând ne vor fi datornici, ca urmare a costului de productie. Capitalul nostru ne va face stapânii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari si stapânirea asupra pamântului ne va consolida puterea. (Nota: rabinul spune adevarul. Nu trebuie decât sa examinam cine este azi proprietarul palatelor si mosiilor marilor case nobiliare din trecutul Europei). 9. Sa încercam sa înlocuim circulatia aurului cu bani de hârtie. Cuferele noastre vor înghiti aurul si noi vom dirija valoarea hârtiilor care ne vor face stapâni pe toate pozitiile. (Nota: din nou, rabinul spune adevarul. Dolarul e de hârtie, si rezerva de aur de la Fort Knox a Statelor Unite a fost transferata în bancile particulare dominate de casa Rothschild; Statele Unite nu mai au, la drept vorbind, tezaur). 10. Intre noi sunt multi oratori buni, capabili sa se prefaca entuziasti si sa convinga gloata. Ii vom împrastia printre popoare ca sa anunte schimbari care vor aduce fericire speciei umane. Cu aur si cu linguseli vom câstiga proletariatul care se va angaja singur sa distruga capitalismul crestin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica si pretul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi si mai mare. 11. Astfel vom pregati revolutii pe care le vor face crestinii si ale caror fructe le vom culege noi. 12. Atacându-i si batjocorindu-i, le vom face preotii mai întâi ridicoli, apoi odiosi si le vom face religia la fel de ridicola si odioasa ca preotii. Atunci noi vom fi stapâni pe sufletele lor, pe baza atasamentului pios pentru propria noastra religie si a superioritatii sufletului nostru. 13. Ne-am instalat oamenii nostri în toate pozitiile importante. Trebuie sa ne straduim sa le furnizam goimilor sneevrei; literal, cuvântul ebraic GOI (plural: GOIM) inseamna "animal", aceasta reflectând deosebit de clar atitudinea satanica, antiumana pe care o are francmasoneria fata de umanitatet avocati si medici; avocatii cunosc toate interesele; doctorii, odata patrunsi în casa, devin confesorii si directorii constiintelor. (Nota: dam un exemplu de pe vremea când au fost rostite aceste cuvinte: în 1919, în Polonia si Rusia evreii reprezentau 14% din populatie, dar detineau 84% din întreprinderi, erau 20% din scriitori, 51% din profesori, si 24% din doctori. Cuvintele rabinului au avut ecou: de atunci proportia lor în aceste domenii a crescut mult). 14. Dar mai presus de orice sa monopolizam învatamântul. Acesta va fi mijlocul prin care vom raspândi idei care ne sunt utile si vom forma mintile copiilor dupa cum ne convine noua. 15. Daca vreunul dintre ai nostri cade cumva pe mâna justitiei crestinilor trebuie sa-i sarim în ajutor; gasiti câti martori puteti ca sa-l salvati de judecatori pâna când vom fi doar noi judecatorii. 16. Umflati de ambitie si vanitate, regii crestinilor se înconjoara cu lux si armate. Le vom pune la dispozitie toti banii de care are nevoie nebunia lor si astfel îi vom duce de capastru. 17. Sa nu împiedicam casatoriile tinerilor nostri cu fete crestine, caci prin ele vom pune piciorul în cele mai închise cercuri. Daca fiicele noastre se casatoresc cu goimi va fi la fel de bine pentru interesul nostru, caci copiii mamelor evreice sunt ai nostri. Sa propavaduim ideea amorului liber, ca sa distrugem atasamentul femeilor crestine pentru principiile si practicile religiei lor. 18. Timp de secole în trecut fiii Israelului, dispretuiti si persecutati, au muncit ca sa-si deschida drum spre putere. Acum au ajuns la tinta. Acum ei au în mâna lor viata economica a blestematilor de crestini; si influenta lor determina politica si moravurile. 19. La ora potrivita, dinainte stabilita, vom dezlantui revolutia, care, ruinând toate clasele crestinismului, îi va înrobi definitiv pe crestini noua. Astfel se va înfaptui promisiunea pe care Dumnezeu a facut-o poporului sau". Exista o conspiratie al carei scop este divizarea speciei umane în doua: pe de o parte o plutocratie putin numeroasa, care se alege si perpetueaza singura, slujita de o nomenclatura de tip comunist, menita sa stapâneasca toate averile lumii si sa se bucure de toate privilegiile si pe de alta parte masele imense de sclavi, serbi, iobagi, goimi - "ceilalti". Unii autori apreciaza ca aceasta elita plutocratica consta din 300 de clanuri, ca tribul Rothschild, raspândite prin toate tarile lumii. Refuzând adesea sa colaboreze cu natiunile gazda, în dusmanie ascunsa cu acestea, evreii îsi închipuie ca toti fac parte din aceasta elita a celor 300 de clanuri, când în realitate sunt doar un instrument în mâinile plutocratiei. Pervertirea organizata a culturii si educatiei serveste scopurilor plutocratiei. Distantarea dintre plutocratie si imensele mase de serbi se realizeaza nu numai prin eliminarea clasei de mijloc, care este cea mai productiva si mai inventiva clasa, de fapt unica productiva, ci si prin incapacitatea intelectuala a celor destinati sa fie serbi. Dupa peste 60 de ani de degradare a învatamântului public american, conspiratia oculta este multumita de rezultate; absolventii liceului american sunt în mare proportie aproape analfabeti; a sosit momentul înregimentarii "vitelor cu fata umana". "atât presedintele Bush cât si Clinton militau pentru adoptarea unor Scopuri Educative Nationale", scrie comisia Nationala pentru Educatie în raportul ei din aprilie 1994. Metoda de manipulare într-o "democratie de tip occidental" este clasica: conspiratia oculta creeaza o criza (finantând activitati distructive), apoi analizeaza criza si prezinta publicului solutia, care consta dintr-un si mai mare control central pentru combaterea crizei. Publicul este hipnotizat sa ceara solutia prezentata; iar daca publicul nu o cere, mass-media, aservita conspiratiei, pretinde ca publicul o cere. Fiecare cititor, care stie ca el personal n-a cerut-o, îsi imagineaza ca altii au cerut-o. Toti cei care au contribuit la îndobitocirea natiunii americane au cazut de acord ca aceasta este îndobitocita. Acum tot ei vin cu solutia: prelungirea anului scolar si eliminarea vacantelor, prelungirea orelor de clasa astfel încât copiii sa nu-si mai vada parintii aproape deloc. Profesorii s-au consolidat prin sistemul de "tenure" (numire definitiva pe post) astfel încât acum pot face tot ce vor nestingheriti: profesorii primesc salarii exorbitante comparativ cu volumul de munca pe care il depun; nu mai predau, lasând aceasta treaba în grija studentilor post-universitari; modifica programa analitica dupa interesele lor personale; îi pedepsesc pe cei care predau bine, ca sa-i faca sa dispara si sa nu se vada diferenta; îsi dedica timpul unor cercetari înguste care sa le sporeasca numarul de titluri publicate; inventeaza si folosesc un jargon artificial care sa ascunda vidul si ineptia scrierilor lor; au monopolizat revistele de specialitate si produc tone de publicatii inutile si inepte, cu singurul scop de a-si lungi lista de lucrari publicate; au creat un sistem de cenzura care nu permite nimanui sa-i critice; în literatura si arte au creat analfabetism si lipsa de cultura; în sociologie au creat o pseudo-stiinta vecina cu magia; în stiintele exacte se ocupa doar de propriul lor interes imediat; în pedagogie promoveaza mediocritatea, devastând astfel întregul sistem de scolarizare; au reusit astfel sa desfigureze întreaga civilizatie. * * * Au trecut mai bine de doi ani de când presedintele Statelor Unite, Bill Clinton, a fost inaugurat festiv la Casa Alba. Ce a realizat însa în acest rastimp? Iata cum arata America astazi, asa cum este descrisa prin cuvintele istoricului Ralph Epperson: "ziarele sunt pline în zilele noastre de stiri despre cresterea exploziva a numarului de divorturi; despre maltratarea crescânda a copiilor de catre unii parinti; despre numarul tot mai mare de violuri; despre cresterea continua a numarului celor care citesc materiale pornografice; despre cresterea continua a tâlhariei; despre cereri care solicita sa se instituie un guvern mondial; despre insistenta tot mai mare de a se urmari sa se darâme granitele nationale; despre tot mai multe biserici crestine închise pentru ca nu vor sa se supuna cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toata mostenirea trecutului, granitele nationale, dreptul de a avea o religie liber aleasa, dreptul la avere personala si alte drepturi sunt asa de acerb atacate? Oare exista persoane si organizatii secrete care doresc sa schimbe ordinea de baza a lucrurilor? ("The New World Order - Noua Ordine Mondiala", Introducere). Redam in continuare un fragment dintr-o scrisoare scrisa de Craciun în anul 1993 de catre un american, prietenilor lui din România: "Recent s-a întors un cunoscut dintr-o excursie tur în Polonia, Cehoslovacia, Ungaria, România, Bulgaria si Turcia. România i-a facut însa cea mai deplorabila impresie. Mizerie neagra, delasare, coruptie, o tara complet devastata economic si moral, prada speculantilor politici si financiari. Greu de spus cât va dura situatia actuala cu toate efectele ei, nu numai asupra economiei (care se simte cel mai acut), dar mai ales asupra conditiei morale a tineretului. S-ar parea ca toate scursorile, putrefactiile si viciile din vest (si multitudinea lor e impresionanta) - variate si raspândite în toate straturile sociale de la omul de rând pâna la cel care dicteaza soarta tarii si în ultima instanta poate chiar a lumii) - si-au gasit deja locul de "cinste" în noua societate româneasca. Vestile pe care le-am primit sunt deprimante si ne dor. Am dori sa va spunem un cuvânt de încurajare, dar din pacate viitorul ni se pare sumbru, fara solutie nu numai pentru România ci pentru întreaga omenire. In ultimii 10-15 ani ne-am straduit sa ridicam valul care acopera lupta politica din culise si pe masura ce adunam date, urâciunea ce s-a dezvaluit era din ce în ce mai surprinzatoare si de necrezut... marea majoritate a oamenilor sunt obsesiv preocupati de necazurile lor personale într-o economie falimentara si într-o societate terorizata de o violenta exploziva alimentata de o mass-media si legislatii strâmbe; ei nu au timp si interes pentru viata politica si, ce este mai tragic, au fost si sunt permanent conditionati de francmasoni sa creada tot ce scrie în ziare. Si ziarele mint. Ziaristii de aici sunt practic niste prostituati în meseria lor, fiind platiti extrem de bine (peste un milion de dolari pe an!); ei nu îsi risca aproape niciodata viitorul financiar pentru echitate sociala, dreptate si adevar, ci asculta slugarnic de poruncile celor care tin haturile. Iar cei care tin haturile sunt francmasonii, care fac parte din consortiul international al bancilor, care au decis crearea Fondului Monetar International si a Natiunilor Unite si care împing lucrurile cu determinare spre un guvern mondial, ce va pune capat tuturor libertatilor individuale. In momentul în care acest vis (sau mai bine zis acest cosmar) se va împlini, omenirea va intra în cea mai neagra epoca din care, daca va fi în stare sa iasa, o va face cu sacrificii omenesti si materiale imense. Traim apogeul unei conspiratii francmasonice diavolesti, care a început cu secole în urma si numai la sfârsitul secolului trecut au început sa se concretizeze evenimentele conform planului lor. In 1913, dupa câteva încercari nereusite, bunicul lui David Rockefeller a izbutit sa introduca o lege conform careia Congresul, contrar Constitutiei, cedeaza dreptul de a crea banii pentru gospodarirea natiunii unui grup de banci caruia îi da numele de Federal Reserve Bank: "Federal" ca sa dea iluzia ca este vorba de o institutie guvernamentala si nu privata. Când Congresul decide ca are nevoie de bani pentru orice actiune (drumuri, poduri, aparare, etc.), în loc sa creeze bonuri care sa le puna în vânzare, se adreseaza acestei adunaturi de banditi internationali, toti francmasoni, care creeaza banii din vânt si cu dobânda! Ca un exemplu ultrasimplificat, Congresul cere spre exemplu 1000 de dolari, banca îi livreaza cu 10 la suta dobânda, ceea ce înseamna ca Congresul dintr-un fond de 1000 de dolari trebuie sa restituie bancii 1100 de dolari. Suta de dolari dobânda trebuie platita si din nou Congresul se adreseaza bancii pentru un împrumut, ca sa aiba cu ce plati dobânda veche. Din 1913 pâna acum datoria guvernului american catre acesti bancheri s-a ridicat la aproape patru trilioane de dolari, la care se adauga datoriile individuale ale cetatenilor care fac împrumuturi pentru case, masini, etc; si astfel, toate bancile sunt afiliate la aceasta banca centrala. Se estimeaza ca datoria totala este între 12-16 trilioane de dolari, o suma care depaseste de câteva ori toti dolarii care exista în circulatie în toata lumea. Optzeci la suta din taxele pe care le platim se duc deci în buzunarele bancilor internationale pentru plata dobânzii anuale. Tara este falita, politicienii, majoritatea francmasoni, sunt alesi dupa gradul de servilism, cine ridica capul este discreditat de catre mass-media cu un sistem infailibil: ti se pune o eticheta de rasist, alb extremist, separatist si, daca doreste sa te distruga total, atunci esti declarat antisemit. Un fapt ciudat: bancile care participa la acest Federal System sunt aceleasi care au finantat revolutia bolsevica; numai doua dintre ele sunt în Statele Unite, restul sunt în Europa. Un ultim amanunt: toate legile votate de catre Congres pot fi atacate juridic daca exista motive ca sa fie considerate neconstitutionale. Pentru sistemul bancar centralizat, Congresul a votat o lege speciala, prin care se face ilegala orice fel de actiune judiciara îndreptata împotriva lui. Si în plus nimeni, nici Congresul, nici Presedintele, nu are dreptul sa cerceteze legislatia bancara si nici manevrele bancilor în bursa internationala. Câti stiu faptele acestea? Un numar uluitor de mic. Cei care cauta sa dezvaluie cu curaj complotul francmasonic mondial sunt aruncati în puscarie, asasinati, distrusi financiar. Acest lucru se întâmpla si în Europa. Toate guvernele vestice au grave probleme financiare - si asta din cauza ca au adoptat acelasi sistem bancar. Care este rezultatul acestui control total asupra guvernelor? Acum câtiva ani, un senator a declarat ca nu Uniunea Sovietica este cea care raspândeste comunismul în lume, ci guvernul american. Si este perfect adevarat. Inca de pe vremea celui de-al doilea razboi mondial, regimul sovietic a fost favorizat de catre toate administratiile americane. Roosevelt, pe motiv ca o ajuta economic, i-a trimis Uniunii Sovietice o presa si hârtie pentru a tipari dolari, ceea ce a avut drept rezultat un influx masiv de spioni. Truman l-a ajutat pe Mao Tse Tung sa preia puterea în China, pe continentul Asiei. China nationalista a fost data afara din Natiunile Unite si înlocuita cu China comunista de catre presedintele asa-zis "conservator" Nixon. Eisenhower a furnizat alimente pentru armata sovietica când a "eliberat" Cehoslovacia. Carta Natiunilor Unite a fost scrisa de o banda de comunisti din Statele Unite, între care Dexter White si Alger Hiss. Primul s-a "sinucis" când au început investigatiile cu privire la activitatea lui subterana - ca sa nu poata dezvalui numele altor tradatori -, iar cel de-al doilea a fost bagat în puscarie, pe timp de 20 de ani pentru spionaj în favoarea Uniunii Sovietice. Douazeci de mii de soldati americani, care au fost luati prizonieri de catre armatele sovietice în timpul celui de-al doilea razboi mondial, nu s-au mai întors; toate administratiile au cunoscut acest fapt si singurul efort pe care l-au depus cu îndârjire a fost sa acopere adevarul de ochii lumii. Murdaria a iesit la iveala anul trecut. Mare zarva? Nicidecum! Majoritatea ziarelor n-au pomenit un cuvânt, iar Congresul a luat nota în tacere. Reactia celor din public, care au aflat, a fost de genul: "Ce poti sa mai faci dupa atâta vreme; si-asa au murit desigur cu totii!" Dar, acelasi lucru s-a petrecut recent si cu prizonerii americani din Vietnam si Coreea. Efortul administratiei actuale cât si al celor precedente a fost sa musamalizeze o realitate care, din partea unei natiuni demne ar cere imediat o actiune drastica. Documentele au fost tinute secret si când familiile celor interesati au facut suficienta presiune, presedintele-marioneta pe care il avem azi a promis ca va da ordin sa devina accesibile publicului toate datele; iar în ziua urmatoare guvernul a distrus toate documentele din Bangkok, cele pe care promisese cu o zi înainte ca le va face accesibile. Dar iata si alte câteva "detalii" ale actiunilor monstruoase ale Francmasoneriei, in Statele Unite, in diverse domenii ale vietii: Religia: Crestinismul este sub atac atât din afara cât si dinauntru. Religia este scoasa oficial din toate scolile de stat si cine îndrazneste sa pomeneasca cuvântul Dumnezeu sau, si mai rau, Isus, este dat afara din învatamântul public. In schimb biblia satanica si doctrina francmasonica au o mare greutate în programul academic. Nu exista fonduri pentru repararea bisericilor, iar când ajung în înaintata stare de decadere, intervine mâna binefacatoare a guvernului care zice: va dau banii dar restaurarea va avea loc dupa planurile si ideile noastre. Drept urmare, decoratiunile interioare, cele mai bune productii a secole de civilizatie si cultura, sunt înlocuite cu monstruozitati moderniste iar crucea cu rastignirea este înlocuita cu o cruce simpla, ceea ce face ca în mintea celor tineri crucea sa fie asociata cu o mitologie si cu o simbolistica situata pe acelasi plan de importanta ca toate mitologiile pagâne cu semnele lor geometrice. Oficierile au suferit schimbari pe care preotii ramasi pe pozitii crestine le considera blasfemii. Dar ordinele vin "de sus". Asa cum au fost înlocuiti politicienii demni si cinstiti cu niste zdrente mizerabile, tot asa au fost înlocuiti cardinalii si episcopii, demni de aceste nume, cu slugi ale "Noii Ordini Mondiale". Si pentru ca omenirea sa afle ca este pe pragul unei noi ere, Bush, urmas demn al lui Stalin si Hitler, a distrus leaganul civilizatiei occidentale într-un razboi nedrept si monstruos. Trei sute de mii de irakieni au fost omorâti. Pentru prima data în istoria razboaielor armata care s-a predat a fost macelarita, americanii au îngropat de vii soldatii din transee, au utilizat obuze anti-tanc facute din uraniu "neradioactiv", care de fapt este radioactiv si ca urmare o buna parte din Irak va fi de nelocuit timp de secole. Iar Sadam a fost mintit de catre Bush ca Statele Unite vor considera conflictul lui în Kuweit ca o problema locala între arabi si nu se vor amesteca. Este demn de retinut ca Kuweit-ul a facut parte din Persia pâna în 1926, când Marea Britanie a rupt zona cea mai bogata în petrol, a declarat-o tara independenta, si a instalat un guvern marioneta. Ca tonaj, bombele aruncate asupra Irakului le-au depasit pe cele care au distrus Germania în ultimul razboi mondial. In fiecare an, aproximativ doua milioane de copii dispar; marea majoritate sunt furati de catre parintii divortati, nemultumiti de deciziile legale, o parte sunt furati cu scopul de a stoarce bani, dar ramân aproximativ 100.000 a caror urma nu se mai gaseste în veci. Exista însa serioase indicatii ca ei sunt folositi în sacrificii satanice în care sunt implicate personalitati de vaza din lumea financiara si politica, motiv pentru care toate investigatiile care converg spre aceasta concluzie sunt oprite uneori în mod violent. In Nebraska începuse un scandal care ameninta sa ia proportii uriase, în care s-a dezvaluit cum alesii poporului si ai finantelor au racolat copii ca sa distribuie droguri, si sa participe la tot felul de orgii sexuale de neimaginat; unii au fost vânduti în alte tari. Ziarele au luat o pozitie conciliatoare, defaimând martorii; si totul s-a oprit, spre oroarea cetatenilor, când anchetatorul a fost asasinat. In mod misterios aproape, 15 martori de baza pentru acuzare au murit în circumstante ciudate, iar toti ceilalti s-au retras în tacere, terorizati. Familia: Ca si religia, unitatea familiei este sub un masiv atac. Educatia din scoli tinde sa slabeasca legaturile între parinti si copii. Pentru prima data în istoria omenirii, un tribunal (american) a separat un copil de parinti la cererea lui. In filme, relatiile dintre parinti si copii sunt nenaturale, întotdeauna încordate, iar copilul crescut pe maidan în crima si droguri, este totdeauna aratat ca dovedeste mai multa întelepciune si întelegere decât tatal lui, ramas închistat în dogme prafuite. Filmele, ca si stirile, abunda în relatii sexuale între parinti si copii. Psihologia noii ere francmasonice e capabila sa induca o realitate virtuala în capul nenorocitilor care intra pe mâna psihologilor. Drept urmare, un mare numar de familii au fost dezintegrate. Fete, deja la o vârsta matura, unele maritate, au fost hipnotizate si facute sa creada ca retraiesc momente din tineretea lor frageda, când tatal lor le-a admonestat sexual. S-a dezlantuit un val de procese în care o alta tagma infecta din tara asta (America), avocatii, au fost beneficiarii principali. "Amintirile" au fost, evident, scoase la iveala cu metode psihologice noi, care pot, în mâinile unuia priceput, sa induca orice fel de retrairi. Metoda a fost aplicata cu mult succes si cu mare vâlva pentru discreditarea bisericii catolice. O multime de preoti au fost acuzati de relatii sexuale cu fetite si baietei. Daca acuzele sunt întotdeauna întemeiate sau nu este greu de stiut, în minciuna groasa în care traim. Un lucru e clar: publicitatea asta este foarte daunatoare: o gramada de credinciosi se dezlipesc de biserica, iar pe frontul economic costul proceselor este exorbitant. O ora de consultatii avocatesti depaseste $600, iar daunele cerute de partea vatamata sunt de ordinul milioanelor. Bisericile nu sunt subventionate de stat si procesele sunt o masura eficace de lichidare a lor. Economia: Se poate rezuma într-o fraza: acum 20 de ani americanii cheltuiau în jur de 12-13 dolari pe saptamâna pentru mâncare; acum cheltuie aproape 200 dolari (un kilogram de carne se ridica la 20-30 dolari si când o pregatesti se reduce la jumatate cantitativ. Bietelor animale, înainte de a fi macelarite, li se da o doza masiva de steroizi, ca sa retina în organism apa). Educatia: A fost atât de eficient degradata, încât la aproape toate concursurile internationale, studentii si elevii americani se califica pe ultimele locuri. Violenta în clase a atins culmi greu de imaginat, profesoarele sunt violate, profesorii batuti sau împuscati de elevii nemultumiti, utilizarea stupefiantelor e în floare, iar orgiile au loc uneori în incinta scolii. Subiectul acesta ar merita mai mult spatiu, caci educatia este elementul crucial care transforma oamenii din fiinte capabile sa gândeasca constructiv si independent într-o turma informa usor de manipulat de catre francmasoni. Toate acestea nu reprezinta preocuparea zilnica a omului de rând. Lumea însa este complet oarba, ziarele sunt mute asupra acestor aspecte si numai daca ai norocul sa dai peste o publicatie curajoasa ai sansa sa afli ce se întâmpla în lume cu adevarat. Din nefericire, faptele relatate aici sunt adevarate si amplu documentate. Ele reprezinta mediul social în care ne vom petrece de acum încolo zilele. Deja, francmasonii au început sa testeze conditionarea publicului. Dezastrul din Waco, în Texas, a fost acoperit si dezinformarea practicata de catre guvern si mass-media a batut toate recordurile anterioare. Exista un documentar video, care arata cum tancurile au aprins cu aruncatoare de flacari cladirea în care au fost arsi de vii de catre agentii guvernului 86 de persoane, dintre care 17 copii. Orice fel de investigatie a fost "cocolosita" de guvern. Intre timp civilii continua sa piara de gloante, foame si frig în Sarajevo, soldatii americani impun cu forta razboiul civil si foametea în Somalia, iar presedintele Bill Clinton se mândreste cu cea mai mare realizare a sa din acest rastimp de mai bine de doi ani de zile: a reusit sa impuna homosexualitatea în armata americana. Ce fel de om este Bill Clinton? Si ce fel de om este Hillary Clinton care, ca si tovarasa Elena Ceausescu, împartaseste puterea si domnia sa cu sotul ei dar, tot ca si tovarasa Elena Ceausescu, este mai apriga decât sotul ei si n-a avut nevoie sa fie "aleasa de popor" ca sa puna mâna pe putere - ce fel de persoana este ea? S-au cunoscut la Facultatea de Drept la Yale, unde Bill era cunoscut ca fiind de "extrema stânga", iar Hillary era "comunista clasei". Ziarul The New Public ne povesteste ca mama lui Bill Clinton fusese cândva infirmiera anestezista la spital, cu care ocazie a lasat doi pacienti sa moara, pentru ca nu s-a putut întrerupe din manicura pe care si-o facea. A fost acuzata de "neglijenta criminala", dar afacerea a fost repede musamalizata de mâini nevazute; trupul de care par a fi legate acele mâini a fost însa de curând promovat de catre Bill Clinton, care înainte de a deveni presedinte fusese guvernatorul statului Arkansas. Alt ziar, Washington Times, atrage atentia ca parintii lui Bill Clinton erau necasatoriti când s-a nascut actualul presedinte al Statelor Unite. Ca sa dreaga lucrurile, actualul presedinte a adus si el pe lume o serie de copii nelegitimi albi si mulatri, care toti seamana leit cu taticul lor. Un senator, guvernator temporar al statului Arkansas, în timpul lunilor de tranzitie de la alegere la inaugurarea lui Clinton ca presedinte, care tinea sa dea publicitatii fotografiile si adresele acestor copii, a avut un necaz cu arestarea unui fiu si atunci a avut loc urmatorul troc: fiul senatorului a fost pus în libertate si fotografiile si adresele copilasilor au fost date uitarii... Tot Washington Post aminteste despre Roger, fratele presedintelui, condamnat pentru trafic cu cocaina, despre sora lui, condamnata pentru jaf si despre ceilalti frati, pe care presedintele nici nu vrea sa ii recunoasca... (dupa The Ron Paul Newsletter, 20 octombrie, 1993). Dar nimeni nu e de vina pentru ce fac rudele lui. Omul e responsabil numai pentru faptele sale. Care sunt faptele francmasonului Bill Clinton? Care sunt gândurile lui o stim: consilierul lui economic (post cheie în administratia lui) era Laura Tyson, fosta profesoara la Universitatea din California (Berkeley), care preamareste în cartea ei felul în care a fost aplicata economia stalinista sub Ceausescu în România. Ce a realizat Ceusescu în România doreste Bill Clinton sa realizeze în Statele Unite ale Americii. Francmasonul Gorbaciov a declarat, scrie The Globe and Mail (1 decembrie 1989, dupa The Fatima Crusander, primavara 1993), ca: "Indusi în eroare sunt cei din occident, care insista sa creada ca ce vedem acum cu ochii este prabusirea socialismului, sfârsitul sistemului socialist. Dimpotriva, asta înseamna ca procesul socialismului... îsi va continua avansul în întreaga lume sub mai multe forme ascunse". Dar, americanii "nu vor accepta niciodata cu buna stiinta socialismul", scrie Norman Thomas, candidatul partidului Socialist American timp de 20 de ani la presedintie; "sub eticheta de libera-lism, americanii vor accepta fiecare particica a programului socialist pâna când, într-o buna zi, America va fi o tara socialista fara sa-si dea seama cum" (Ann Wilson: "Bill Clinton, Friend or Foe? - Bill Clinton, prieten sau dusman?", p.iv. De aici înainte aceasta sursa va fi abreviata AW). Inca de pe vremea când poporul american credea ca se lupta împotriva comunismului, înca de "sub administratiile lui Roosevelt, Truman, Eisenhower si Kennedy, ideologia (guvernului american) a fost constanta: cea mai buna metoda de lupta împotriva comunismului este instalarea unui guvern mondial socialist condus de experti francmasoni ca si ei. Rezultatul este proliferarea structurii statale, pierderea treptata a suveranitatii nationale sub stapânirea Natiunilor Unite si continua capitulare în fata agresiunii comuniste" (Edith Kermit Roosevelt în Indianapolis News, 3 decembrie 1961, dupa AW, p.v). La contopirea lumii libere cu tarile socialiste, într-o lume comunista globala, s-a lucrat cu diabolica rabdare de catre francmasoni de zeci de ani. Inca în 1953, presedintele fundatiei Ford, H. Rowan Gaither, a dezvaluit ca ordinele pe care le primeste el de la Casa Alba sunt ca "sa foloseasca banii fundatiei de asa maniera încât sa schimbe felul de viata al poporului american astfel încât toti sa fie cu usurinta contopiti cu Uniunea Sovietica" (American Opinion din Ianuarie 1977, dupa AW, p. VI). Si nimeni nu e mai potrivit decât presedintele francmason Bill Clinton pentru a asigura triumful comunismului în întreaga lume. Sursa http://www.dezvaluiri.go.ro/introd.htm |
Joi Iun 26, 2008 12:08 am |
|
![]() |
|
3. Aurul a fost si va fi întotdeauna o putere irezistibila. Mânuit de experti, va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei ce-l au si obiectul invidiei celor ce nu-l au. Cu aur poti cumpara cele mai nestapânite constiinte, poti fixa valoarea tuturor lucrurilor, pretul tuturor produselor, poti finanta împrumuturi catre state si apoi ai statele la dispozitie.
4. Deja principalele banci, bursele întregii lumi, creditele tuturor guvernelor, sunt în mâinile noastre. 5. Cealalta mare forta este presa. Repetând fara întrerupere anumite idei, presa reuseste ca în cele din urma sa le impuna de parca ar fi fapte reale. Teatrul ne aduce servicii asemanatoare. Pretutindeni, presa si teatrul asculta ordinele noastre. (Putem adauga televizorul care nu se inventase înca). ![]() |
Vin Iun 27, 2008 1:29 pm |
|
![]() |
|
Cine este Antichrist, o persoana sau un grup de persoane?
Scriu aici ca e legat de subiect. Sunt care neaga ca Anticristul ar fi o persoana, care tre. sa apara la sfarsit. Ei cred ca Antichristul este un grup de persoane si se bazeaza foarte mult, as spune exclusiv pe 1Ioan 2:18-22. Multi nu inteleg ca versetele din Biblie se completeaza reciproc. Beleaua dintre crestini a fost intotdeauna ca la unii le place sa ia doar ce le place. Ioan scrie> ati auzit ca trebuie sa vina Antichristul. Deci el confirma ca era o astfel de invatatura despre un Antichrist. Cine a lansat aceasta invatatura si pe ce considerente? Combate Ioan aceasta invatatura??? Lasa el sa se inteleaga asa ceva??? Nu, nici vorba. Insa spune ca pana la aparitia ultimului Antichrist, care va fi si cel mai mare antichrist care a trait vreodata, vor iesi multi antichristi, de talie mai mica. Ioan nu combate, ci completeaza invatatura despre Antichrist. Il avem pe Nero, Diocletian, Iulian Apostatul etc, etc... Hitler, Stalin, Mussolini, etc. toti au fost antichristi intr-un fel sau altul, dar care va fi ultimul ii va intrece pe toti. De unde putem sti asta??? Atat profetul Daniel, cat si apostolul Pavel au prezis aparitia unui om, care se va lupta impotriva inchinatorilor adevaratului D-zeu si se va prezenta ca fiind el insusi un D-zeu, cerand inchinare, care i se cuvine numai lui D-zeu, prin Christos. Atunci multi se vor lepada de crestinism. Asta va fi marea apostazie prezisa de apostolul Pavel la 2Tesaloniceni 2:3. Este adevarat ca pana atunci au mai fost si vor mai fi lepadari de credinta, sau de anumite adevaruri fundamentale, insa acel eveniment prezis de Pavel le va intrece pe toate. Va fi apostazia apostaziilor, asa cum si ultimul Anticrist va fi antichristul antichristilor. Cititi cu atentie Daniel 7:19-26, 2Tesaloniceni 2:1-12, Apocalipsa 13:1-18 Shalom |
Vin Iun 27, 2008 9:28 pm |
![]() |
![]() |
|
Parerile sunt impartite desi anti-cristi pot fi mai multe persoane in confor. cu ceea ce se spune in 1 Ioan 2:18
Anti-Cristii sunt cei care neaga ca Mar Yeshua este Fiul Lui Dumnezeu, cei care la-u respins si nu la-u primit pe Mar Yeshua ca fiind Fiul Lui Yah, Mesia trimis de Dumnezeul Cel Atotputernic. AntiCristul este asociat si cu omul faradelegii, fiul pacatului din 2 Tes. 2 care se va aseza in Templul lui Dumnezeu si eu cred ca templul lui Dumnezeu despre care se vorbeste aici in acest context nu este de natura spirituala si este vorba despre un templu fizic, Ierusalimul pamantesc in contrast cu Ierusalimul ceresc si deja sunt demersuri pentru reconstruirea celui de-al 3-lea templu la Ierusalim iar cand acesta va fi gata, va fi timpul ca Anti-Crist(desigur un lider spiritual, Mesia Cel mult asteptat de poporul evreu, in viziunea lor) sa-si instaureze scaunul de domnie in templu. Asa cum a fost profetit, Omul Faradelegii trebuie sa fie descoperit si asa cum Domnul Isus a venit din poporul evreu, poate tot asa si acest fals Mesia care va veni si se autoproclama divin sa fie tot de aceasi nationalitate, cum dealtfel ar fi acceptat de marii rabinii si preoti din Ierusalim daca nu ar fi de aceasi nationalitate cu ei ? |
Sâm Iun 28, 2008 12:32 am |
|
![]() |
|
Eu nu am negat ca "antichrist", nu ar avea si un alt inteles, secundar, cel aratat de apostolul Ioan. Insa intelesul principal este acela pe care l-a numit si el> "Si, dupa cum ati auzit ca vine Antichrist" (la singular) 1Ioan 2:18. Apostolul nu se ridica ca sa combata aceasta idee (cum fac unii astazi), ci doar o parafrazeaza, dandu-i si un inteles secundar, fara sa schimbe insa intelesul principal.
Daca ne gandim bine, Ierusalimul este deja considerat orasul sfant al iudaismului, al crestinatatii, si al musulmanitatii la un loc si din acest punct de vedere ar fi ideal, sa fie si noul centru religios al Antichristului. Nici eu nu cred ca Templul lui D-zeu in contextul spuselor lui Pavel din 2Tesal 2 ar fi ceva spiritual, ci mai degraba Templul al treilea, care vor sa-l construiasca evreii. Ecumenismul va face ca in curand religiile sa se uneasca intr-o mare babilonie. Citeam aseara pe un site al adventistilor conservatori WorldLastChance (dizidentilor) ca Biserica Adventista este deja una dintre miscarile de frunte al ecumenicilor, miscarea lui Billy Graham la fel. E clar ca aceasta babilonie va fi un talmes balmes si ca Antichristul va profita de ea si ii va insela pe acestia cu mari semne si minuni, pana acolo ca se vor lepada de Christos si vor instaura o religie atee, care se va inchina unui om, lui Antichrist. |
Sâm Iun 28, 2008 4:12 pm |
![]() |
![]() |
|
Dupa cum spuneam desi Anticristi pot fi si sunt mai multi, asa cum se spune in 1 Ioan 2:18
Apostolul Ioan vorbeste despre venirea lui AntiCrist, in sec.I AntiCristi au fost toti cei din poporul evreu care nu la-u primit pe Yeshua ca Mesia, Domn si Regele trimis de Yahweh,Dumnezeul Cel Atotputernic pentru a salva natiunea Israel si intreaga omenire. Apostolul Ioan vorbeste despre venirea lui AntiCrist, la singular si ceea ce indica in viitor, spre aparitia unui lider spiritual care se va autoproclama Mesia, Cel Divin. Un lider spiritual, pe masura asteptarilor poporului evreu, urmasii celor care la-u respins in sec I pe Domnul Isus, Domnul si Regele uns de Yahweh, Dumnezeul Cel Atotputernic. Ar putea sa fie mult mai rau decat ateismul, si nu cred ca vor instaura ateismul intrucat exclude existenta divina. Cred ca mai degraba vor instaura in prima faza o religie la care se vor raporta aproape toate celelalte, aceasta religie avand in frunte un singur lider si conducator spiritual va conduce marele sistem si imperiu religios, Babilonul Cel Mare. si dupa cum Ierusalimul este considerat orasul sfant al crestinismului si al Islamului este posibil ca in acest oras sa apara acest organism, centru religios mondial. Apoi treptat cei care isi doresc putere si control absolut asupra celorlalti vor renunta la religie si vor promova in mod deschis inchinarea la Satan Diavolul, cel care le poate da acestora, putere si control asupra oamenilor. Si astfel dorintele lor sunt si dorintele lui Satan si invers. Apocalipsa 13:4 Şi au început să se închine balaurului, pentrucă dăduse puterea lui fiarei. Şi au început să se închine fiarei, zicînd: ,,Cine se poate asemăna cu fiara, şi cine se poate lupta cu ea? |
Joi Iul 03, 2008 3:22 am |
|
![]() |
|
Da, cam asa vad si eu cursul evenimentelor. Nu este excus, dar nici sigur ca Antichristul sa fie de origine evreiasca. Vom vedea, cel mai bine e sa fim intelepti si sa asteptam. Vor manipula sentimentele religioase si dupa aceea vor da cu piciorul in aceste sentimente. Deci e sigur ca in prima faza ei vor curvi cu curva si abia dupa ce o sa creada ca e consolidata puterea lor, isi vor permite sa o urasca si sa o nimiceasca Apocalipsa 17:16, spunand no acum hai sa ne inchinam la domnu' Lideru uman si sa-l punem sa ne fie Dumnezeu>
"Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, prezentandu-se drept Dumnezeu" 2Tesal 2:4 "El va rosti cuvinte impotrica Celui Prea Inalt, va nimici pe sfintii Celui Prea Inalt (adica pe cei ce nu vor primi semnul fiarei) si se va gandi sa schimbe timpurile si legea, si ei vor fi dati in mainile lui, pentru un timp, doua timpuri si o jumatate de timp" (adica 3,5 ani exact cum scrie in Apocalipsa) Daniel 7:25 "I s-a dat o gura care rostea lucruri mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze 42 de luni (adica 3,5 ani)" Apocalipsa 13:5 Vedem ca tipu are ce are dar numai cu D-zeu si cu cei ce se inchina la D-zeu. E evident ca tipu e un ateist convins, un grosolan si necioplit ca Hitler, un ocult care va face semne si minuni prin puterea lui Satana, pe care Satana il va manipula cum ii va placea si ca dupa ce o sa ii ia la unspe metrii pe cei din curva, isi va proclama propria lui religie ateista, facand ca oamenii sa se inchine lui. Deci e evident ca vor fi 3 pasi> 1.prietenia cu curva 2.distrugerea curvei 3.instaurarea religiei ateiste a cultului Antichristului |
Joi Iul 03, 2008 5:39 pm |
![]() |
![]() |
|
Un comentariu interesant a aparut in acest link
"Ajutand zilnic la facerea de noi ateisti. Buna treaba "Pastore" http://www.youtube.com/watch?v=FUyPjeIF ... =rec-fresh |
Sâm Iul 05, 2008 12:20 am |
![]() |
![]() |
|
Citat: Vedem ca tipu are ce are dar numai cu D-zeu si cu cei ce se inchina la D-zeu. E evident ca tipu e un ateist convins, un grosolan si necioplit ca Hitler, un ocult care va face semne si minuni prin puterea lui Satana Sar putea ca sa promoveze inchinarea la Satan Diavolul in loc de o religie ateista deoarece Ateismul exclude existenta unei fiinte divine. Pentru a obtine autoritate, putere si control asupra oamenilor el il va venera pe Satan. Iti mai aduci aminte ? Matei 4:8,9 Diavolul L -a dus apoi pe un munte foarte înalt, I -a arătat toate împărăţiile lumii şi strălucirea lor, şi I -a zis: ,,Toate aceste lucruri Ţi le voi da Ţie, dacă Te vei arunca cu faţa la pămînt şi Te vei închina mie.`` Asadar pentru ca AntiChrist sa obtina autoritate, putere si control asupra oamenilor il va venera pe Satan Diavolul si astfel acest conducator va deveni un instrument care impreuna cu fiara vor incerca sa aduca toata omenirea sub autoritatea si controlul lui Satan Apocalipsa 13:4 Şi au început să se închine balaurului, pentrucă dăduse puterea lui fiarei. Şi au început să se închine fiarei, zicînd: ,,Cine se poate asemăna cu fiara, şi cine se poate lupta cu ea? |
Sâm Iul 05, 2008 1:00 pm |
|
![]() |
|
Intr-adevar, scopul din totdeauna al lui Lucifer, care a devenit Satan Diavolul a fost ca sa devina Dumnezeu si oamenii sa se inchine lui.
Insa sa nu uitam ca el lucreaza foarte inteligent si in mod viclean. El nu va veni sa spuna direct> Eu sunt Satana, inchinati-va mie! In Biblie se spune clar ca cei ce aduc jertfe idolilor, dumnezeilor falsi, se inchina de fapt demonilor. De ce? Deoarece demonii primesc aceasta inchinare. Asa ca Satana va primi inchinare prin OMUL FARADELEGII, descris la 2Tesaloniceni 2. Omul Faradelegii este un alt nume descriptiv al lui Anticrist. Insa, ca un om sa poata primi inchinare, el trebuie sa se autodeclare Dumnezeu. Va face acest om asa ceva? Da> "Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, prezentandu-se drept Dumnezeu." Acum sa fim atenti. Cum va reusi el acest lucru? Sa nu uitam ca oamenii au deja Dumnezei traditionali, asa ca daca el ar dori sa fie proclamat Dumnezeu, trebuie sa dea la o parte acesti Dumnezei traditionali, sau in cel mai bun caz sa accepte si inchinarea la acesti Dumnezei traditionali, pe langa inchinarea adusa lui. Insa, sa fim atenti, Apocalipsa arata clar ca in cele din urma sistemul politic va NIMICI religiile traditionale care vor fi unite intr-un mare sistem babilonic> "Si cele zece coarne pe care le-ai vazut si fiara vor uri pe prostituata, o vor pustii si o vor lasa goala. Carnea i-o vor manca si o vor arde cu foc." Apocalipsa 17:16 Deci, in cele din urma, va ramane o singura forma de inchinare, inchinarea la Omul Faradelegii, inchinarea la Antichrist. Prorocul Daniel si Apostolul Pavel descriu si ei foarte clar acest eveniment, dar cu alte cuvinte> "El va rosti cuvinte impotriva Celui Prea Inalt, va nimici pe sfintii Celui Prea Inalt si se va gandi sa schimbe timpurile si legea..." Daniel 7:25 "Nimeni sa nu va amageasca in vreun fel, caci nu va veni inainte de a fi venit lepadarea de credinta si de a se fi descoperit omul pacatului, fiul pierzarii, care se impotriveste si se inalta mai presus de tot ce se numeste "Dumnezeu" sau este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, prezentandu-se drept Dumneze." 2Tesaloniceni 2:3,4 Si acum, daca toate religiile traditionale vor fi desfiintate, ramanand inchinarea la un singur om, la Antichrist, ce fel de religie o fi asta, daca nu o religie ateista? Putem spune ca inchinarea la un om este o religie teista, care accepta ca exista un Dumnezeu supranatural, un Creator in sensul traditional al cuvantului??? Daca acest om nelegiuit ar accepta ca exista Satan si ca el este reprezentantul lui Satan, atunci ar trebui sa explice si ce s-a intamplat cu Dumnezeu... In plus e ilogic, ca un om sa castige popularitate prin a afirma ca el este unealta lui Satan. Insa este logic, ca un om sa castige popularitate afirmand ca nu exista Dumnezeu, ca Biblia este un mit si ca evolutia le explica pe toate. Aceasta teorie evolutionista este foarte populara si este venerata deja ca Biblia, ca Coranul sau ca orice alta carte considerata sfanta. Faptul ca el va poseda puteri paranormale, de origine occulta, demonico-satanica prin care va insela toata lumea nu o va pune pe seama lui Satan, ci pe seama evolutiei. Multi atei vor crede in paranormalul si magia practicata de Antichrist, deoarece aceste fenomene Antichristul le va pune pe seama evolutiei. Lui Satan nu-i pasa ca Anticristul nu va crede in existenta sa. Satana va primi inchinarea ce se va practica catre Antichrist, deoarece puterea paranormala posedata de Anticrist este de la el si demonii lui. Teoria evolutiei este ultima arma a lui Satan, pe care o lanseaza cu succes impotriva Creatorului Universului, hulindu-l si insultandu-l in cel mai parsiv mod posibil. Lumea va fi inselata definitiv cu aceasta arma moderna. Fenomenele paranormale vor fi puse pe seama evolutiei, iar savantii ateisti asteapta ca evolutia sa creeze noi specimene, mai inteligente, ca cele existente. Aparitia unui om cu puteri supranaturale va fi aclamata zgomotos de catre acestia, vazand in el, doar confirmarea teoriei lor. Asa ca nu este de mirare, de ce oamenii nu se vor pocai, nici la cele mai crunte pedepse ce vor fi aplicate de Dumnezeu, expuse in Apocalipsa. Ei vor pune aceste fenomene pe seama capriciilor naturii si vor huli in continuare pe Creator cu teoria lor evolutionista si o vor tine tot asa pana la Armaghedon. "Si au hulit - cu evolutia - pe Dumnezeul cerului din cauza durerilor lor, si nu s-au pocait de faptele lor." Apocalipsa 16:11 |
Sâm Iul 05, 2008 3:06 pm |
![]() |
![]() |
|
Citat: Va face acest om asa ceva? Da> "Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, prezentandu-se drept Dumnezeu." Si acum, daca toate religiile traditionale vor fi desfiintate, ramanand inchinarea la un singur om, la Antichrist, ce fel de religie o fi asta, daca nu o religie ateista? Poi tocmai asta e smecheria, caci daca va desfiinta toate formele de inchinare si el va pretinde sa fie divinizat, zeificat atunci cum potate fi vorba de o religie ateista cand stim clar ca ateismul exclude existenta unei fiinte divine ? Atat timp cat Antichrist va pretinde inchinare si sa fie zeificat, divinizat, pretinzand el insusi ca este Dumnezeu nu poate fi vorba despre ateism, eu asa vad lucrurile ! Citat: In plus e ilogic, ca un om sa castige popularitate prin a afirma ca el este unealta lui Satan. Insa este logic, ca un om sa castige popularitate afirmand ca nu exista Dumnezeu, ca Biblia este un mit si ca evolutia le explica pe toate. Poi el nu va vorbi deschis despre intentiile lui ci ca si Satan va lucra din umbra, asa cum a lucrat Satan in Eden folosindu-se de sarpe, adica indirect, va aparea prin puterea lui Satan in asa fel incat foarte multi vor fi amagiti de el. Toti cei care isi doresc putere si control asupra oamenilor vor intra in schema lui Satan si a lui AntiChrist. |
Dum Iul 06, 2008 10:32 pm |
|
![]() |
|
Am folosit expresia "religie ateista" pentru a arata ca nu va fi o religie traditionala, in sensul traditional al cuvantului cu un D-zeu traditional in cer, deoarece ateistii evolutionisti, nu cred asa ceva. Ei resping orice divinitate traditionala, deoarece se ghideaza dupa evolutie.
Si printre ateisti sunt filozofi care agreeaza ideea ca notiunea in sine de "Dumnezeu", nu este neaparat rea, din contra este chiar buna, ca e bine sa fie biserici, ca e bine ca oamenii sa creada in ceva inaltator din PUNCT DE VEDERE SOCIAL si fi atent ce mai spun promoveaza evolutia, INSA, fi foarte foarte atent ce spun ei> TERMENUL TREBUIE R E D E FI N I T. Am scris un articol pe aceasta tema in Iesiti, il atasez aici> Despre noua religie a viitorului: "(a)teismul social" "Prostituata cea mare" Apocalipsa 17:1... Această expresie este o "descoperire" prezentată printr-un simbol, un semn ce are o anume semnificaţie ce trebuie descifrată - Apocalipsa 1:1. Ea este descrisa ca "Cetatea cea mare ...Babilonul cel mare" Apocalipsa 16:19. Unii tind să explice că ea reprezintă TOATĂ lumea înstrăinată de D-zeu. Însă dacă ne uităm cu atenţie, acest simbol NU reprezintă TOATĂ lumea înstrăinată de D-zeu, ci un anume segment bine definit din această lume. Spunem asta deoarece ea este plânsă de împăraţii pământului, care mai întâi o pustiesc şi după aceea o plâng şi o jelesc: de asemenea şi negustorii pământului o jelesc, deci Babilonul cel mare nu poate fi toată lumea - Apocalipsa 18:9-19. Prin urmare vedem că, mai degrabă lumea înstrăinată de D-zeu din Apocalipsa are trei segmente: Babilonul cel mare (sistemele religioase), împăraţii pământului (sistemele politice) şi negustorii pământului (sistemele economice). Babilonul cel mare, este un segment important din lumea de înaintea sfârşitului acestui sistem de lucruri, deoarece ea are autoritate peste "popoare, mulţimi, neamuri şi limbi" (Apocalipsa 17:15), opunându-se închinării adevărate prin urâciunile ei (Apocalipsa 17:4) şi persecutând pe sfinţii lui D-zeu (Apocalipsa 17:6), ceea ce da de înţeles că ea reprezintă aspectul religiosului, acea religie care este în dezacord cu închinarea adevărată cerută de D-zeu. Din descoperirea arătată de D-zeu, prin Fiul Său Isus Christos, vedem că până la un anume timp spectrul politicului se înţelege de minune cu spectrul religiosului fals (Apocalipsa 17:2), dar la un moment dat, ei se întorc împotriva ei şi o pustiesc, o dezbracă de autoritatea ei, o mânâncă şi o ard în foc (Apocalipsa 17:16). După unii religiile şi credinţa "reprezintă cea mai mare ameninţare pentru omenire". Iată ce "reclamă" se poate citi pe un forum de pe internet: "Apariţia religiilor se poate reduce la neştiinţa omenească. Din nefericire, dorinţele şi mecanismul defensiv al minţii noastre au produs un mecanism defensiv care luptă împotriva acceptării trecerii în nefiinţă a propiei noastre entităţi, prin religie şi credinţă. Răsfirarea aceasta asupra societăţii, a fost cea mai mare fatalitate a omenirii şi reprezintă cea mai mare ameninţare pentru omenire, pe lângă distrugerea mediului." Cum se poate explica această răsturnare bruscă de situaţie? Evoluţionişti ca biologul Richard Dawkins sunt cunoscuţi deja pentru aversiunea şi ura lor faţă de credinţă şi religie. Sunt unii care luptă împotriva credinţei şi religiei foarte inteligenţ şi foarte subtil. După ei o anumită "formă" de credinţă şi religie este bună şi necesară. Cum au ajuns ei la o astfel de concluzie? Răspunsul este în doctrina "teismului social". Ce este teismul social? Teismul social, este o doctrină ateistă, care neagă existenţa oricărei divinităţi, spunând că teismul actual - divinităţile actuale, Dumnezeii actuali, inclusiv Dumnezeul Bibliei - sunt doar mituri antice care nu mai corespund necesităţilor spirituale ale omenirii şi sunt chiar o piedică în evoluţia socială a omenirii, de aceea trebuie înlăturaţi, pentru a se face loc "unui D-zeu care să satisfacă necesităţile actuale ale omenirii". Unul dintre promotorii acetei noi idei insuflată de Satan Diavolul, a fost Beniamin Kidd, autorul carţii Evoluţia Socială (Social Evolution). La baza acestei noi doctrine a fost observaţia că ateismul tradiţional este neproductiv şi periculos pentru omenire, producand demoralizare şi sterilitate intelectuală, neputând oferi o alternativă viabilă pentru o evoluţie socială (prosperitate, armonie şi fericire) spre cote mai înalte a omenirii. Aceştia, încearcă să se prezinte ca nefiind ateişti, ci teişti intelectuali, oameni care se declară a fi morali de marcă, care cred într-un "D-zeu Social", la cel mai înalt grad. Acest nou D-zeu va fi un produs tipic al noi gandiri materialiste şi egocentrice a viitorului, un D-zeu conceput să fie pe placul tuturor, care să dea un nou ţel şi o noua concepţie asupra vieţii, asigurând muritorilor o evoluţie socială prosperă şi fericită. Strategia lor: În prima fază ei vor conlucra cu teismul tradiţional, mulţi reprezentanţi de marcă rămânând în religiile tradiţionale, încercând să modeleze acestea pentru a accepta noua lor viziune. Când se vor simţi destul de puternici, vor manifesta presiuni asupra politicului, pentru a decreta oficial sfarşitul, moartea religiilor tradiţionale şi a Dumnezeilor tradiţionali şi naşterea unei noi religii şi a unui nou D-zeu, care va conduce omenirea spre nebanuite culmi de prosperitate materială şi spirituală. Consecinţe: Forţarea tuturor oamenilor şi constrângerea lor prin toate mijloacele de a se înscrie în noua religie - Apocalipsa 13:11-18 Urmări: În loc să producă pace şi linişte pe pământ vor crea o şi mai mare debandadă spirituală şi o mai rapidă distrugere a resurselor pământului - Apocalipsa 11:18b, Apocalipsa 9:20,21 Finalul: Înainte ca aceştia să distrugă tot pământul prin megalomania şi iresponsabilitatea lor - caci acest lucru este posibil printr-un razboi cu arme atomice, chimice, bacteriologice, plus poluarea şi distrugerea mediului Cel desemnat de D-zeu, Isus Christos va intra în acţiune, pedepsind pe cei vinovaţi - Matei 24:21,22, Apocalipsa 19:11-21. |
Lun Iul 07, 2008 6:47 pm |
![]() |
![]() |
|
Citat: Unii tind să explice că ea reprezintă TOATĂ lumea înstrăinată de D-zeu. Însă dacă ne uităm cu atenţie, acest simbol NU reprezintă TOATĂ lumea înstrăinată de D-zeu, ci un anume segment bine definit din această lume. Babilonul Cel Mare cuprinde toata lumea instrinata de Dumnezeu dar nu reprezinta acest lucru, Mama Prostituatelor Pamantului ne duce cu gandul la o mai veche organizatie religioasa, antica, modelul antic de prostitutie spirituala. Ea este Prostituata cea batrana la care se raporteaza toate fiicele ei care urmeaza indeaproape modelul antic al mamei lor. Cine poate fi aceasta femeie prostituata batrana, de ce a ramas mirat Apostolul Ioan cand a vazut-o in viziune ? So o fi recunoscut apostolul Ioan pe aceasta femeie prostituata, de ce a ramas asa de mirat cand a vazut-o ? Apocalipsa 17:6 Şi am văzut pe femeia aceasta, îmbătată de sîngele sfinţilor şi de sîngele mucenicilor lui Isus. Cînd am văzut -o, m'am mirat minune mare. Textul biblic ne spune ca aceasta femeie prostituata batrana este beata de sangele sfiitntilor si de sangele martorilor lui Isus iar in Apocalipsa 18:24 se spune şi pentrucă acolo a fost găsit sîngele proorocilor şi al sfinţilor şi al tuturor celor ce au fost jungheaţi pe pămînt.`` Aceasta femeie este vinovata de sangele profetilor, al sfiintilor si al tuturor celor care au fost injunghiati pe pamant Stai putin ! Din cate imi amintesc Domnul Isus a vorbit despre lucrurl acesta si chiar a spus Matei 23:34-36 De aceea, iată, vă trimet prooroci, înţelepţi şi cărturari. Pe unii din ei îi veţi omorî şi răstigni, pe alţii îi veţi bate în sinagogile voastre, şi -i veţi prigoni din cetate în cetate; ca să vină asupra voastră tot sîngele nevinovat, care a fost vărsat pe pămînt, dela sîngele neprihănitului Abel pînă la sîngele lui Zaharia, fiul lui Barachia, pe care l-aţi omorît între Templu şi altar. Adevărat vă spun, că toate acestea vor veni peste neamul acesta. Inseamna ca aceasta femeie prostituata, Mama Prostituatelor Pamantului reprezinta poporul evreu care s-a indepartat de Dumnezeul parintiilor lor, Yahweh si au uitat legamantul incheiat cu ei, care ia-u ucis pe profeti si pe sfinti si pe Mar Yeshua, Mesia salvatorul poporului care a venit in numele lui Yahweh pentru a salva natiunea Israel. Care i-a persecutat si ucis pe sfintii si martorii trimsi de Domnul Isus. Asa cum a spus Domnul Isus, de la poporul evreu se va cere tot sangele nevinovat varsat pe pamant ceea ce se potriveste atat de mult cu femeia prostituata simbolica din Apocalipsa care este beata de sangele profetiilor, a sfiintilor si a tuturor celor care au fost junghiati pe pamant. La sfarsitul epocii, acestui sistem de lucruri, natiunea Israel va ajunge la un rang imperial, dominand deja sistemul ecnomic, cel bancar precum si alte resurse importante ei vor incerca sa atraga toate natiuniile sub controlul si stapanirea lor, aducand in existenta, din umbra un singur guvern mondial care va fi mai usor de stapanit si de controlat. Asa cum se spune in profetia din Daniel cap. 7 acest corn va incerca sa schimbe timpurile si legea prin faptul ca va incerca sa instaureze o noua ordine mondiala sau Novus Ordo Seclorum mai inseamna o noua ordine a timpurilor. Apoi printr-un alt plan, dinainte stabilit vor incerca sa aduca si religiile sub influenta lor creaind un singur organism religios la care se vor raporta majoritatea religiilor, a cultelor si organizatiilor religioase care vor fi bucuroase sa faca comert religios cu acest reprezentat, organizatie religioasa care detine atat de multe si de mari bogatii si resurse. |
Mar Iul 08, 2008 5:07 pm |
|
![]() |
|
Prostituata mai este descrisa ca fiind cetatea cea mare care are stapanire peste imparatii pamantului Apoc. 1:18
Ea are mai multe denumiri, care nu se pot aplica ca paralele la Israel: 1.Marele Babilon - anticul Babilon a fost sursa care a contaminat si pe Israel si nu invers. 2.Mama prostituatelor si uraciunilor pamantului - la fel Israelul a fost contaminat de natiunile pagane care ii inconjurau si nu invers. Babilonul avea 53 de temple ptr zeii mari, 55 de capele ale lui Marduk, 300 de capele ale zeilor pamantesti, 600 ptr zeii cerului,, 180 de altare ptr zeita Istar, 180 ptr zeii Nergal si Adad. Se practica prostitutia cultica, fiecare femeie trebuia sa se prostitueze, cel putin odata in viata. Nu cred ca Protocoalele Sionului sunt o sursa vrednica de crezare. Mai degraba fost scrisa de o sursa antisemita. Ca crestini, chiar daca credem in venirea lui Antichrist, nu trebuie sa cadem in extrema antisemitismului. O critica detailata o puteti gasi aici, de unde am citat mai jos. http://mihaildumitru.weblog.ro/2007-04- ... nului.html Fie ca Bunul Dumnezeu, YHWH, prin Fiul sau Ieshua Mesia sa ne indrepte mintea pe calea pacii si sa ne intareasca in harul sau datator de intelepciune. Intelepciunea consta in iubire. Daca iubim, suntem intelepti, si umblam in lumina, uram si suntem neintelepti si suntem in intuneric. "Protocoalele înţelepţilor Sionului (Протоколы Сионских мудрецов) este o scriere ce a circulat la începutul secolului al XX-lea în Europa, şi care descria aşa-zisele planuri de dominare a întregii lumi puse la cale de evrei. A fost publicată pentru prima dată în foileton între 28 august şi 7 septembrie (stil vechi) 1903 în ziarul Знамя (Znamia) din Sankt Petersburg.The Times of London in 1921 revealed that much of the material in the Protocols was plagiarized from earlier political satire that did not have an anti-Semitic theme. Un număr de studii independente ale textului au ajuns la concluzia că textul este un fals care a fost pus în circulaţie de agenţi ai guvernului Rusiei imperiale, care doreau să protejeze monarhia de iminentele revoluţii, prezentîndu-le drept agitaţii ale evreilor, folosindu-se de anti-semitismul deja existent în Rusia în acea vreme.[1 Textul a fost utilizat ca material de propagandă de multe organizaţii şi guverne anti-semite, în special în Germania Nazistă şi în Orientul Mijlociu. Cu toate că toţi istoricii importanţi îl consideră fals, încă este publicat ca fiind real şi în zilele noastre, fiind o piesă de bază din teoria conspiraţiei contemporană." Cititi mai departe tot articolul, meditati si judecati, in asa fel ca Spiritul Sfant si desavarsit al lui D-zeu sa va conduca in alegere. |
Mar Iul 08, 2008 9:25 pm |
![]() |
![]() |
|
Prostituata mai este descrisa ca fiind cetatea cea mare care are stapanire peste imparatii pamantului
Scuze, este vorba de citatul din apocalipsa 17:18 |
Mar Iul 08, 2008 9:28 pm |
![]() |
![]() |
|
Off-Topic: Poţi edita mesajul când tastezi greşit folosind opţiunea "modificare".
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Iul 08, 2008 10:42 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Citat: 1.Marele Babilon - anticul Babilon a fost sursa care a contaminat si pe Israel si nu invers. 2.Mama prostituatelor si uraciunilor pamantului - la fel Israelul a fost contaminat de natiunile pagane care ii inconjurau si nu invers. Este adevarat Natiunile vecine au influentat Statul Israel in practicarea unor ritualuri relgioase pagane, inclusiv Babilonul antic insa sa nu uitam ca poporul evreu a practicat aceste tipuri de inchinare, inclusiv a politeismului atunci cand ei sa abatut de la legile si legamintele care Yahweh le-a incheiat cu parintii lor cu mult timp inaintea imperiului Babilonian. De fapt in cartea lui Ezechiel ni se spune foarte clar statul Isreael a incheiat aliante cu poparele vecine: Egipteni, Babilonieni, Asirieni etc... Ezechiel 16:26-29 Ai curvit cu Egiptenii, vecinii tăi, cu trupul plin de vlagă, şi ţi-ai înmulţit curviile, ca să Mă mînii. Dar iată că Mi-am întins mîna împotriva ta, am micşorat partea de întreţinere pe care ţi -o rînduisem, te-am lăsat în voia vrăjmaşelor tale, fiicele Filistenilor, cari au roşit de purtarea ta nelegiuită. Apoi ai curvit cu Asirienii, pentrucă erai fără saţ; ai curvit cu ei, şi tot nu te-ai săturat. Ţi-ai înmulţit curviile cu ţara Canaanului şi pînă în Haldea, dar nici acolo nu te-ai săturat. De altfel un alt aspect interesant este faptul ca limba Ebraica spre deosebire de limba Aramaica porvine din Tara Canaanului iar cananitii provin din Canaan, unul dintre fii lui Ham si nu a lui Sem Geneza 10:6 Fiii lui Ham au fost: Cuş, Miţraim, Put şi Canaan. "Hebrew" a Later Language In reality, "Hebrew" language, as such, would not have existed until about the time of the Exodus. What form their Semitic dialect(s) were in at that time is uncertain. But that language was certainly different from that spoken by Abraham's family before they left their homeland, and what they would have needed to speak in Haran, then learned in addition to speak to the Canaanites. The Speech of Canaan What we now know as "Hebrew" from the biblical record is a dialect of Canaanite. (This is underlined by the quote from Isaiah 19:18, calling it "the language of Canaan.") Note that the prophet actually calls the land Canaan (not Israel) -- very late in the history of the tribes of Jacob. Surse http://orvillejenkins.com/languages/hebreworiginal.html http://lists.ibiblio.org/pipermail/b-he ... 15906.html As a language, Hebrew belongs to the Canaanite group of languages. Hebrew (Israel) and Moabite (Jordan) are Southern Canaanite while Phoenician (Lebanon) is Northern Canaanite. http://en.wikipedia.org/wiki/Hebrew_language Probabil unul dintre primi patriarhi, Iacob care au vorbit aceasta limba care provine din Canaan dupa cum se poate observa din Geneza 31:47 Laban a numit -o Iegar-Sahaduta (Movila mărturiei), şi Iacov a numit -o Galed (Movila mărturiei). Aramaica Iegar-Sahaduta (Movila mărturiei) Ebraica Galed (Movila mărturiei) Citat: Nu cred ca Protocoalele Sionului sunt o sursa vrednica de crezare. Mai degraba fost scrisa de o sursa antisemita. Stiu si desi istoricii o considera o lucrare falsa totusi multe din subiectele prezentate in aceasta lucrare corespund cu realitatea si de aceea asta carte a inceput sa fie foarte cautata si cumparata in SUA. Poate mai degraba o sursa AntiSionista si nu AntiSemita si nu uita ca evreii traditionalisti nu sunt de acord cu politica Sionista a statului Israel citat din articol Noi, ca evrei tradiţionalişti de bună credinţă, nu avem nici un fel de simpatie pentru acest stat, pe care îl privim ca pe o catastrofă pentru adevărata şi credincioasa populaţie evreiască. Numai pe cale spirituală, îndeplinind voinţa lui Dumnezeu, ne va fi înapoiată Ţara Făgăduinţei, niciodată însă prin exercitarea forţei, prin măsuri militare sau politice, pe care noi, evreii tradiţionalişti, le respingem categoric. Soarta care ne-a fost hărăzită nouă este diaspora, iar aceasta implică supunerea paşnică faţă de legile acelei ţări în care trăim. Sursa http://bataiosu.wordpress.com/2008/05/0 ... holocaust/ |
Mie Iul 09, 2008 12:37 am |
|
![]() |
|
Biblia prezinta cel mai credibil scenariu al viitorului, Autorul ei prezinta succint, atit in VT cat si in NT ridicarea unei religii mondiale, a unui stat mondial si al unui lider mondial. Este clar, ca religiile traditionale nu mai satisfac pe oameni, si pierd incetul cu incetul teren in fata "religiei ateiste" a viitorului - folosesc aceasta fraza in deradere, de oarece si ateismul poate fi considerat o religie, intr-un anumit sens, are si o carte sfanta> Evolutia, are si Temple, hipermarketurile, are si doctrine cum ar fi> freesex&shopping&watchingmoviemania si in frunte va avea un "D-zeu ateist". Da, nu va mirati! Prototipul viitorului D-zeu ateist al omenirii a fost Budha (inseamna Iluminatul). Printul Siddharta Gautama, care a devenit mai tarziu D-zeul ateist al budhistilor, a respins si el existenta oricarui D-zeu traditional, intronandu-se el insusi in postura de D-zeu, numai ca nu a folosit cuvantul D-zeu, ci l-a inlocuit cu cavantul Budha, ceea ce inseamna Iluminat. La fel va face si viitorul "Budha", Anticristul. Va lucra foarte subtil.
In rest, unii spun ca va fi Papa, altii ca va fi un evreu, sunt mai multe teorii conspirationiste si toate s-ar potrivi intr-un viitor scenariu, dupa cum se vede si in acest link http://www.youtube.com/watch?v=M6cdUElR ... ture=email Trebuie sa ramanem calmi si sa judecam la rece, fara patimi si fobii partinice, sa ramanem asadar in harul lui D-zeu, prin credinta in Ieshua Mesia, sa ramanem cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri asteptand in intelepciune derularea evenimentelor. Important este sa ne punem mintea, inima si vietile noastre la dispozitia Celui ce ne-a rascumparat, prin sangele Fiului sau iubit, cautandu-i voia Sa in viata de zi cu zi. |
Mie Iul 09, 2008 10:36 pm |
![]() |
![]() |
|
Cum va explicati acest verset ?
Ezechiel 16:2, 3 ,,Fiul omului, arată Ierusalimului urîciunile lui! Şi spune -i: ,,Aşa vorbeşte Domnul Dumnezeu, către cetatea Ierusalimului: ,,Prin obîrşia şi naşterea ta eşti din ţara Cananiţilor; tatăl tău era Amorit, şi mama ta Hetită. Cum adica Tatal tau era Amorit si Mama ta era Hetita ? Sa fie oare datorita faptului ca inainte de moarte Avraam a cumparat un loc de ingropare de la Hetiti, mai exact Hetitul Efron in pestera din terenul MacPela ? Geneza 49:29-32 Apoi le -a dat porunca următoare: ,,Eu am să fiu adăugat la poporul meu; deci să mă îngropaţi împreună cu părinţii mei, în peştera care este în ogorul Hetitului Efron, în peştera din ogorul Macpela, care este faţă în faţă cu Mamre, în ţara Canaan. Acesta este ogorul, pe care l -a cumpărat Avraam de la Hetitul Efron, ca moşie de înmormîntare. Acolo au îngropat pe Avraam şi pe Sara, nevasta lui; acolo au îngropat pe Isaac şi pe Rebeca, nevasta lui; şi acolo am îngropat eu pe Lea. Ogorul şi peştera care se află acolo au fost cumpărate dela fiii lui Het. |
Mie Iul 09, 2008 11:23 pm |
|
![]() |
|
Daca citim tot capitolul, reiese ca este o vorbire in pilda, despre poporul Israel, iar in limbajul pildelor nu putem lua toate aspectele ca fiind de ordin literal. Da, ei au facut mari uraciuni, cand s-au luat dupa popoarele pagane care ii inconjurau. Deci cand ei si-au injunghiat si ars pruncii in cinstea idolilor, nu au facut altceva decat au copiat acele practici demonice. Altii le-au practicat mai inainte de ei, deci nu Israelul le-a fost mama si invatatoare acestor popoare spurcate, ci invers> aceste popoare au fost mama si invatatoarea practicilor spurcate invatate ulterior de Israel.
Ritualurile sacrificiilor umane erau foarte raspandite pe Glob. La picioarele templelor din America au fost descoperite mii de cranii si schelete cu urme de violenta pe ele. In multe zone de pe Glob, la moartea imparatilor si nobililor se sacrificau grupuri mari de oameni, ca sa le fie sclavi pe lumea cealalta, in India, femeile erau urcate de vii in rugul care ardea a sotului decedat - era considerata o cinste din partea lor, cele care refuzau erau batjocorite. In Canaan l-a zidirea unei case noi se sacrifica un copil de parte barbateasca, si nu numai. Obiceiul sacrificarii copiilor de parte barbateasca, ca act de cult, era practicat, chiar si in nordul Africii, la Cartagina (de fapt cartaginezii erau emigranti din Canaan), cu o singura ocazie, in timpul unui razboi, s-au sacrificat 5oo de copii, ca sa-l imbuneze pe Baal. De asemenea, sacrificiile umane erau practicate si de daco-geti si de catre Scitii din stepele Eurasiei. Se spune in balada Mesterul Manole ca, chiar si alias Negru Voda (Tihomir basar aba (tatal conducator) al cumanilor negrii) a adus o astfel de jertfa, la zidirea unei manastiri. Cumanii negrii erau o ramura a scitilor negrii care traiau la nord de Marea Neagra, fiind impinsi de tatari sa migreze inspre vest, dupa 1243. Ei s-au stabilit in Transilvania, zona Barsa si Fagaras, unde s-au crestinat la romano-catolicism si de unde au descalecat in Tara Romaneasca, contopindu-se cu bastinasii. Conducatorul cumanilor negrii, isi permite sa perpetuezee o practica ata de veche. http://en.wikipedia.org/wiki/Tihomir_of_Wallachia Si in incheiere sa nu uitam de ritualurile de canibalism, prezente in multe zone de pe glob, unde in functie de zona fie ca isi mancau mortii, fie ca prin razboaiele purtate incercau sa castige victime, pe care uneori ii ingrasau inainte de ritualul propriuzis si carnea o afumau inainte de a o consuma. Vedem deci, ca nu Israelul a fost mama sau inventatoarea acestor practici demente si prin urmare nu i se potriveste descrierea de mama spurcaciunilor pamantului. Aceasta descriere se aplica in mod universal imperiului mondial al religiei false, din care, evident si Israelul a facut si face parte fiind in apostazie si ca fiecare individ care nu traieste conform vointei Creatorului este in acest imperiu spiritual de ordin religios. |
Joi Iul 10, 2008 8:44 pm |
![]() |
![]() |
|
Citat: Vedem deci, ca nu Israelul a fost mama sau inventatoarea acestor practici demente si prin urmare nu i se potriveste descrierea de mama spurcaciunilor pamantului. Cam asa e ! Ai dreptate, Israelul este cel care a copiat din practicile pagane ale altor popoare insa foarte interesant este ca primul globalist, daca vorbim din scriptura este Nimrod iar Nimrod este unul din descendetii lui Ham si Ham la randul lui este unul din fii lui Noe iar familia lui Noe a fost binecuvantata de Dumnezeu. Si foarte interesant ! Sotia lui Nimrod-Semiramida- i-a nascut un fiu pe nume Tamuz. Dupa moartea lor, conform obiceiurilor pagane vechi, ei au fost divinizati: Nimrod a devenit zéul soare, Semiramida-mama de zéi, iar Tamuz a devenit o reincarnare a lui Nimrod. De aici s-a raspandit in toata lumea pagana, iar mai tarziu si in crestinismul apostaziat, cultul mamei care tine pruncul divin in brate. Sursa http://www.articolecrestine.ro/article.php?id=554 Un alt aspect interesant, referitor la cetatea cea mare din Apocalipsa Apocalipsa 11:8 Şi trupurile lor moarte vor zăcea în piaţa cetăţii celei mari, care, în înţeles duhovnicesc, se cheamă ,,Sodoma`` şi ,,Egipt``, unde a fost răstignit şi Domnul lor. Cine este cetatea cea mare despre care se vorbeste in acest text, locul unde a fost rastignit Domnul Isus ? Unde a fost rastignit Domnul Isus ? |
Vin Iul 11, 2008 1:01 am |
|
![]() |
|
Din moment ce se referă la un oraş foarte mare poate fi vorba de oricare din metropolele lumii dar din moment ce se referă la un Egipt şi o Sodomă spirituale adică care copie obiceiurile practicate în perioda când Egipt şi Sodoma erau puteri mondiale avem câteva indicii.
Domnul Isus a fost răstingnit în Imperiul Roman care acum corespunde geografic Uniunii Europene. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Iul 11, 2008 9:17 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Citat: Domnul Isus a fost răstingnit în Imperiul Roman care acum corespunde geografic Uniunii Europene. Domnul Isus a fost rastignit in Ierusalim care in sec.I era sub ocupatia Imperiului Roman iar cetatea cea mare despre care se vorbeste in Apoc.11:8 este cea din orasul Ierusalim ca alta nu era prin preajma ! ![]() Numele de Sodoma si Egipt, in sens simbolic este aplicat pietei din cetate, loc in care vor zacea morti cei 2 martori, locul in care a fost rastignit si Domnul lor, Domnul Isus. Este cetatea cea mare, Ierusalimul pamantesc, fizic in contrast cu Ierusalimul cerec, spiritual, cetatea ce sfanta Este interesant ca in Traducerea Lamsa din Peshitta nu apare termenul cetatea cea mare ci Orasul Cel Mare, sau Marele Oras Apoc. 11:8 And their dead bodies shall be upon the street of the great city, which spiritually is called Sodom and Egypt, where also their Lord was crucified |
Vin Iul 11, 2008 11:20 pm |
|
![]() |
|
Dar nu tot Noul Ierusalimul este spiritual chiar dacă partea superioară nu va încape în atmosferă. El este în multe sensuri asemăpnător cu oraşul Atlantis din seria Stragate dar mult mai gigant decât acesta, atât de mare încât poate deveni o arcă galactică pentru întrega omenire când va fi cazul, în mod asemănător cu arca lui Noe.
Vin Iul 11, 2008 11:52 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 2 |
[ 58 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2 Următorul |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |