![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
Ce parere aveti despre Mormoni? Ati citit ceva din cartea lui Moronii?
|
Mar Iul 11, 2006 3:04 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Mie Mai 10, 2006 12:51 am Mesaje: 154 ![]() |
Am citit primele capitole din biblia mormona.Mi se pare interesant. Adica,este posibil.De ce nu? Cartea lui Moronii ce trateaza?
PS: Calea,ma gindeam,nu crezi ca ar trebui fiecare care aduce un subiect in atentie sa-l dezvolte putin a.i. sa nu devina un subiect mort?Sau cum sa facem? Ultima oară modificat de sofia pe Mar Iul 11, 2006 4:08 pm, modificat 1 dată în total. |
Mar Iul 11, 2006 4:00 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie ![]() |
eu ştiam că biblia mormonă este chiar cartea lui Moroni...alta nu ştiu să aibe...dar s-ar putea să greşesc...
![]() |
Mar Iul 11, 2006 4:08 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
am si eu aceasta carte si am rasfoit prin ea dar imi amintesc ca am gasit ceva contradictii iar cand fratii mormoni au venit la mine se uitau unul la altul ori nu vb. eu clar in romaneste ori nu stiau ei ce sa imi explice
![]() Este totusi admirabil faptul ca au invatat limba romana si se descurcau destul de bine ![]() |
Mar Iul 11, 2006 6:52 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |