Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Rog utilizatorii care nu au nimik de ascuns faţă de nimeni să uploadeze o poză de aproximativ 150x150 pixeli la avatar în profil şi d c nu şi poze la Album. Cei care ar putea avea probleme sau complicaţii dacă îi ştie colegii sau familia că se ocupă cu lucruri spiritule poate să ignore mesajul acesta.
Pentru a selecta şi decupa o bucată reprezentativă din poză şi pentru a o redimensiona puteţi, dacă nu-l aveţi deja, descărca şi folosi programul gratuit Irfan View de asemenea recomand ca poza să fie salvată ca .png dar poate fi şi .jpg etc. :wink:
Dacă urcaţi poze la Album nu vă faceţi griji că varianta micită automat se vede nasol că mă ocup eu să o fac mai clară ulterior; de asemenea imaginea din mijloc nu merge încă dar pe viitor vreau să reglementez asta, până atunci daţi click unde ar trebui să apara imaginea şi vă duce la imaginea întreagă care merge bine.
Cine nu se descurcă dar are o poză pe calculator poate să mi-o trimită pe e-mail => orynider@rdslink.ro şi să specifice în e-mail nickul şi unde doreşte să urc poza: la avatar sau album 8)

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Vin Apr 21, 2006 12:55 am
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Galeria de imagini asociate de la Profil a fost actualizată şi rog utilizatorii care nu au imagine la avatar să-şi aleagă una de acolo.
Mostre:
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
ImagineImagineImagine
edit: Când daţi click pe "Galeria de imagini asociate" apar imaginile de la categoria "Diverse" unde se poate bifa imaginea dorită.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Lun Mai 15, 2006 2:11 pm
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 2 mesaje ]