![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 9 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
am scris ceva despre islam:
http://caleacrestina.com/brosuri/islam.htm |
Mar Mai 09, 2006 9:59 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
acum citesc o carte "Apariţii Cristice" unde se artă că mulţi musulmani au visuri şi viziuni cu isus, şi unii se convertesc..........e interesant că în ultima vreme apar multe semne şi minuni în lumea musulmană.......creştinii merg să-l predice pe Cristos, iar unii musulmani spun: 'l-am văzut azi noapte în vis pe Isus al vostru, mi-a vorbit', etc.
Se estimează că cam 25% din convertiri între musulmani la creştinism în ultima perioadă au la bază vise şi viziuni cu Isus...... Puteti comanda cartea la: www.libraria-crestina.ro |
Joi Mai 11, 2006 3:51 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala ![]() |
calea scrie: acum citesc o carte "Apariţii Cristice" unde se artă că mulţi musulmani au visuri şi viziuni cu isus, şi unii se convertesc... Si eu am citit "Ma rencontre avec le Christ", o autobiografie a unei femei arabe egiptene ce se converteste astfel, dupä care propriul fiu si propria sorä încearcä sä o ucidä. |
Joi Mai 11, 2006 6:21 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie ![]() |
oricum, e de remarcat stăruinţa musulmanilor în rugăciune, având în vedere că se roagă degeaba....
![]() |
Mar Mai 16, 2006 8:05 am |
|
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala ![]() |
radu scrie: oricum, e de remarcat stăruinţa musulmanilor în rugăciune, având în vedere că se roagă degeaba.... ![]() [...] Problema lor e cä nu cred în Iisus Christos. _________________ YHWH Dumnezei a zis: "Iata ca omul s`a facut ca unul dintre NOI." (Facerea 3:22). |
Joi Mai 18, 2006 4:24 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie ![]() |
Waelsch scrie: Bag piciorul! Cum adicä "se roagä degeaba"? Câtä vreme se roagä unicului Dumnezeu, crezi cä Dumnezeu e asa de idiot, încât sä nu-i asculte?Problema lor e cä nu cred în Iisus Christos.[/quote] Musulmanii cred în Isus dar nu îl recunosc ca fiind Fiul lui Dumnezeu ci unul din profeţi. |
Joi Mai 18, 2006 7:57 am |
|
![]() |
|
Draga Waelsch
nu mai băga piciorul atâta!!!!!!!!!!!! ![]() Adică pe musulmani îi ascultă dar pe martorii lui Iehova NU ? Părcă susţii mai degrabă Islamismul......mai mult decât sectele aşa zis creştine care măcar cu toate ereziile lor susţin Biblia. |
Dum Iun 18, 2006 8:50 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Sunt marturii vechi care atesta ca Mahomed a fost un sabi (plural "sabeeni"). Era termenul arab aplicat celor care in alte locuri erau numiti "elchasiti". Liderul lor a fost un tip numi Elkhasai, de unde numele. El s-a rupt de la ebioniti si a format o noua tendinta printre iudeo-crestinii carecredeau in Isus.
Asadar avem urmatoarea schema prin care putem urmari evolutia traseului de formarea a gruparii musulmane 1. De la biserica apostolica la ebioniti (secolul I) 2. De la ebioniti la elchasiti (sec II) 3. De la elchasiti la Mahomed (sec VI) _________________ Dumnezeu este iubire. |
Dum Mai 26, 2013 12:47 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
PS
Mahomed s-a rupt de la sabeeni (elchasiti) si cu o parte dintre sabeenii care l-au urmat a format propria lui grupare, pe care a numit-o altfel. _________________ Dumnezeu este iubire. |
Dum Mai 26, 2013 12:53 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 9 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |