Pagina 1 din 1 |
[ 14 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Sunt administratorul site-ului: Bodin Florin Ciprian din Arad, am 31 de ani, sunt creştin, mă puteţi găsi şi pe canalele de Undernet unde sunt managerul canalului #Bibliuta
Bloguri: http://orynider.spaces.live.com/ http://360.yahoo.com/profile-3JRnERQ.ab8_9Ri8HAJ0 _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) Ultima oară modificat de OryNider pe Sâm Noi 17, 2007 6:43 pm, modificat de 3 ori în total. |
Sâm Apr 15, 2006 2:49 pm |
|
Membru Special
Salutari, sanatate, fericire Am stat si eu ceva pe IRC dar am concluzionat ca e multa pierdere de timp. Adevarat ca am stat cativa ani buni De dragul dezbateri sper sa nu fim de acord la nici un subiect
|
Sâm Apr 15, 2006 8:01 pm |
|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Dacă suntem călăuziţi de acelşi Duh ar trebui să fim deacord chiar dacă unii nu au botezul cu Duh Sfânt încă.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Sâm Apr 15, 2006 9:15 pm |
|
Membru Special
OryNider daca o sa fim de acord atunci nu o sa mai existe dezbatere Daca nu o sa existe dezbatere forumul o sa isi atinga scopul prea repede si nu o sa invatam nimic Dezbaterea duce la cercetare iar cercetarea la adevar. Eu am sa incerc sa nu fiu de acord cu nimeni chiar daca poate am sa gandesc la fel cateodata cu cel cu care nu sunt de acord
|
Sâm Apr 15, 2006 9:20 pm |
|
Membru Argint
Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala |
OryNider scrie: Dacă suntem călăuziţi de acelşi Duh ar trebui să fim deacord chiar dacă unii nu au botezul cu Duh Sfânt încă. Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo! |
Mie Mai 10, 2006 7:54 pm |
|
Membru cu statut special
Waelsch scrie: Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo! De unde ai tras concluzia că sunt penticostal? dacă ar fi aşa aşi fi spus! Faptul că am vederi penticostalo-carismatice nu mă face automat membru la penticostali sau la carismatici. Sunt membru doar într-o viitoate mică asociaţie creştină (vreo două adunări pentru început). _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Mai 10, 2006 8:26 pm |
|
Membru Argint
Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala |
OryNider scrie: Waelsch scrie: Väd cä esti penticostal, si totusi nu ai vederi märginite. Bravo! De unde ai tras concluzia că sunt penticostal? dacă ar fi aşa aşi fi spus! Faptul că am vederi penticostalo-carismatice nu mă face automat membru la penticostali sau la carismatici. Sunt membru doar într-o viitoate mică asociaţie creştină (vreo două adunări pentru început). Nu trebuie sä te oftici pt o presupunere pe carea o am fäcut. Interesant proiectul täu... |
Joi Mai 11, 2006 6:23 pm |
|
Membru Argint
Florine ,efortul tau sa fie binecuvintat si alergarea ce ai inceput-o sa o duci la bun sfirsit dupa cum ap.Pavel o explica!Insa nu uita ce ap.Pavel spune lui Timotei prin cuvintele din 2 timotei 2 cu 15.Ma bucur caci ai ajuns viata sa o sacrifici pentru astfel de lucruri si nu uita caci si apostoli au facut acelas lucru si ap.pavel prin cuvintele din filipeni 3 cu 7 la 16 ce spune?eu doresc intradevar sa fii condus de puterea DUHULUI SFINT FIINCA ATUNCI SI ROADELE DUHULUI SFINT DESCRISE IN GALATENI 5CU 22LA 23 O SA TE INSOTEASCA SI VEI PUTEA TRAI PRIN DUHUL si vei evita slava desarta si lucrurile care duc la pizma si intaritari! Cu stima si respect te salut cu psalmul 92
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17 |
Sâm Mai 13, 2006 12:36 am |
|
Membru Special
Draga Vizitator
aşteptăm să te prezinţi şi tu.............. |
Sâm Mai 13, 2006 7:49 am |
|
Membru cu statut special
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Noi 04, 2008 4:04 pm |
|
Membru cu statut special
Mie Dec 03, 2008 9:05 pm |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 14 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |