Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Portalul are acum WallPapers. Aici se pot găsi imagini pentru desktop unelele cu texte creştine. Pozele au fost redimensionate conform designului galeriei pentru rezoluţia 800x600. Petru a seta ca fundal pe Dekstop daţi clik în drepta pe imaginea care o doriţi şi alegeţi "Set As Background Item", sau "Save Target As" pentru a le salva pe hardul calculatorului, iar apoi puteţi folosi un program special să le vizualizaţi sau să le puneţi pe Desktop cum este Irfan View.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Mai 19, 2006 10:12 pm |
|
Membru Special
mulţumim...........ory...........
|
Dum Mai 28, 2006 5:17 pm |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |