OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Cineva s-a înregistrat cu un nume invalid  şi s-a stricat daza de date a forumului. Astfel am pierdut utilizatorii care sau înscris în ultima lună şi îi rugăm să se înregistreze din nou.
Mulţumim pentru înţelegere!
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Daniel
Membru Argint
|
Userii care au ramas in baza de date daca vor vedea la nr de mesaje un nr mai mic decat ceea ce au scris ei sa nu se teama ca le-au disparut mesaje .Este ceva eroare , pot sa verifice la profilul lor sa vada ca sunt scrise toate mesajele doar ca nu le apare numarul real scris sub nume .
|
OryNider
Membru cu statut special
|
Cineva s-a chinuit să spargă parola la ftp doar pentru a şterge poza de la avatarul lui calea ...
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
OryNider
Membru cu statut special
|
Utilizatori inactivi şterşi » mitLiliupligh, makerrwtx, Oswaldneu, avoisteeffill, Hoparrats, VeniEnteple, VeronikaChernova, AlexeyPt1991, Affidly, ANcrmjb, victorxie, tormGroxosiut, inifeEndopbob, swapperge, Dreadahuh, foedyro, Glipleseeapap
Dont loose the time registring invalid users that I have just to delete...
|