Citat:
Intrebare : Ati sters mesajele de pe paginile 2 si 3 si ati inchis topicul CINE ESTE DUHUL SFANT ?! Daca da,de ce ?!
Am scris un mesaj înainte să închid topicul cu motivul pentru care am închis şi l-am despărţit în două topicuri diferite. Problema a fost că existau foarte multe mesaje şterse literar, sau draft care nu au mai fost finalizate, şi din cauza aceata topicul dădea eroări. Data viitoare o să închid topicul înainte ca să nu mai poată posta cineva în timp ce lucrez la întreţinerea forumului respectiv.
O să facem la fel cu toate topicurile vechi la care vrem să le redeschidem şi care conţin mesaje şterse şi mesaje draft scrise de 2-3 ani care nu mai are cine să le finalizeze. Răspunsurile care nu au legătură cu topicul şi nici cu forumul în care e topicul o să fie mutate sau şterse.
Te rog de asemenea că să citeşti regulamentul forumului, să postezi la subiect, şi dacă vrei să schimbi subiectul deschide un topic nou în forumul potrivit cu subiectul care vrei să îl dezbaţi.
Am dezactivat chiar şi pentru moderatori şi administratori opţiunea de a şterge fizic mesaje pe care am înlocuito cu mutare în Trash Can de unde pot fi şterse prin panoul administratorului.
Deoarece există opţiunea pentru fiecare să îşi modifice postarea îniţială nu e nevoie nici măcar ca moderatorii să şteargă mesajele cu totul.