![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Vizitator ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 10 Localitate: Romania ![]() |
Am actualizat secţiunea Radio Center adică pagina 16 din portal, dacă apar probleme cu secţiunea respectivă postaţi aici.
Rog moderatorii să testeze dacă se pot adăuga posturi tv sau radio (creştine). _________________ Admin |
Joi Ian 22, 2009 10:56 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Nu merge...
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Lun Iul 15, 2013 1:56 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Radio-TV Center nu a fost actualizat de mult pentru că am pus pe prima pagină câteva posturi şi nu am avut timp de acel modul, dar va fi actualizat la fel ca celelalte module media.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Iul 19, 2013 7:41 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Am actualizat categoria Posturi TV.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Iul 23, 2013 1:21 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |