Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
Acum secţiunea Album din portal a fost actualizat şi reactivat. Vă invităm să vizitaţi Albumul de poze şi de ce nu să postaţi poze. De asemenea fiecare poate să îşi activeze un album personal, dacă nu merge cumva scrieţi aici şi voi încerca să rezolv.
Echipa caleacrestina şi Misiunea Exodus. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Feb 23, 2007 9:03 pm |
|
Membru Special
Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 |
Misiunea Exodus mai exista?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Vin Iun 28, 2013 7:32 am |
|
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 |
A funcţionat câţiva ani, apoi eu am colaborat cu intercer.net pentru găzduirea sitului, iar acum e parcat aici cu mici reclame până mă gândesc la un nume de domeniu nou ca de exemplu mesianici.ro, editha.ro (adunarea), mesianism.net, http://mesianic.uv.ro/ etc.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Iul 19, 2013 7:36 pm |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |