Pagina 1 din 1 |
[ 18 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Argint
Cu bune sau cu rele m-am decis sa sterg toate mesajele postate de mine pe acest forum.Scuze pentru neplaceri tuturor .
Sa nu creada careva ca din cauza vreunuia dintre voi sau din cauza vreunei discutii fac acest lucru. Este efectul a ceea ce s-a intamplat cu mine in ultima vreme.Am gresit mult fata de Dumnezeu si fata de oameni . Vreau sa o iau de la capat si sa fiu un om nou.Pentru aceasta trebuie sa dau mortii omul de-acum. Trebuie sa ma nasc in Hristos si fiecare actiune si fiecare vorba sa fie voia Sa. Florin , Stiu ca data trecuta cand am vrut sa fiu sters ca utilizator de tot sau macar mesajele sa-mi fie sterse mi-ai spus ca nu se poate ca s-a raspuns la ele. Eu am motivat ca ma simt raspunzator de vorbele mele si nu vreau sa poticnesc pe nimeni pentru ca unele lucruri sunt doar parerea mea si poate nu si adevarul .Domnul Isus ne avertizeaza ca vom da socoteala pentru orice cuvant care-l rostim si sa nu trecem peste ce este scris.Apoi am cazut de acord sa-mi stergi macar niste mesaje cu caracter personal.Dar oricum nu era ceea ce vroiam cu adevarat pentru ca vorbele mele ramasesera.Am gasit si o solutie de a abate atentia de la mesajele mele printr-un avatar pe care erau scrise niste cuvinte.O perioada am stat retras dupa care am revenit sa mai postez ( daca eram sters nu cred ca mai reveneam ) dar parca uitasem de raspunderea pe care o am.Este vina mea pentru usurinta cu care poate am tratat unele lucruri.Asta este,am reparat ce-am putut. Intreaba-te ce este mai important : estetica unui forum sau constiinta unui om ? Dar pe undeva ai fost si tu participant la hotararea de a parasi de data aceasta forumul (a nu se interpreta negativ ) : Citate de pe un forum ortodox : Andrei Stirbu scrie: Umbland putin pe forumul dv, am gasit niste referiri care arata ce fel de 'taine' practicati: OryNider scrie: Mesajele postate pe forum aparţin utilizatorilor sau vizitatorilor forumului, nu imi asum răspunderea pentru ele. Florin , te inseli .Esti foarte raspunzator daca ceea ce se posteaza pe forum se dovedeste a fi o lucrare de zidire sau este doar un timp asa ca sa nu ne plictisim .Esti initiatorul acestei lucrari .Nu vorbi din postura de admin pentru ca tu mai presus esti frate in Hristos cu cei care scriu pe forum. Stiu ca si eu am gresit mult si ma consider foarte pacatos dar mediteaza la ideea de mai sus . DOMNUL ISUS HRISTOS SA VA FIE DESFATAREA INIMII SI A SUFLETULUI Ultima oară modificat de Daniel pe Mie Iun 21, 2006 7:18 am, modificat 1 dată în total. |
Mie Iun 21, 2006 7:06 am |
|
Membru Argint
Te rog macar din respect pentru dorinta mea sa nu postezi la loc mesajele pe care le-am sters .
|
Mie Iun 21, 2006 7:08 am |
|
Membru Special
Daniel cred ca exagerezi...Dumnezeu apreciaza orice om care il cauta cu o inima sincera si nu il condamna pentru greselile care le face pe parcursul acestui drum...Eu am gasit mesajele tale destul de interesante chiar daca unele au fost mai dure dar totusi fac parte din personalitatea ta si noi ca crestini trebuie sa invatam sa ne toleram cu imperfectiunile noastre. Daca nu ne iertam si nu ne toleram cum putem spera ca Dumnezeu o sa ne ierte... Eu te sfatuiesc sa continui lucrarea pe care ai inceput-o si sa sti ca fara discutii libere nimeni nu o sa poata sa afle adevarul despre scriptura..."Doctrina de la centru" nu este o invatatura scripturala este una omeneasca. Sper sa te reintorci pe forum daca l-ai parasit si sa scri ca si pana acum cu o inima deschisa si sincera asa cum vezi tu toate subiectele chiar daca toti cei de pe forum nu or sa fie de acord cu tine...la urma urmei noi trebuie sa cautam prietenia cu Dumnezeu si nu cu lumea.
|
Mie Iun 21, 2006 1:47 pm |
|
Membru 24-bit
Membru din: Vin Iun 09, 2006 11:35 pm Mesaje: 24 Localitate: Cluj |
Dreaga Daniel
"Binecuvintat sa fie Numele lui Dumnezeu, din vecinicie in vecinicie! A Lui este intelepciunea si puterea."(Daniel 2:20) Daniel, nu poti niciodata sa iti stergi faradelegile tale cu radierea, NU,NU. Dumnezeu poate sa faca acest lucru prin dragostea Lui. Citim in Isaia 43:25 "Eu, Eu iti sterg faradelegile, pentru Mine, si nu-Mi voi mai aduce aminte de pacatele tale." (Isaia 44:22)"Eu iti sterg faradelegile ca un nor, si pacatele ca o ceata: intoarce-te la Mine, caci Eu te-am rascumparat." Daniele, nu poti ca sa incepi in totdeauna de la inceput de cite ori o sa te simti vinovat in fata lui Dumnezeu, nu o sa fi perfect pe acest pamint, nu se poate, hainele albe, greu se pastreaza curate cind peste tot dai numai de mizerie si mocirla, ne spune Ap. Pavel in Romani 3:23-24 " Caci toti au pacatuit, si sint lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si sint socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea, care este in Hristos Isus." Pocainta sau intoarcerea la o viata noua, trebuie ca s-o experimentam in fiecare zi, noi sintem copii lui Dumnezeu, gresim si o sa mai gresim tocmai cum ne gresesc copii nostri, ce facem? Le iertam? dar miine o sa greseasca din nou! Daniel, capul sus, cine pune mina pe plug si sa uita inpoi, nu este vrednic de imparatia lui Dumnezeu. Stiu ca ai nevoie de dragostea lui Dumnezeu, mai mult ca de piine, tot asa simt si eu. Daniele, mie imi trebuie imparatia lui Dumnezeu cu or ce preti! I-am zis lui Dumnezeu de mult si de multe ori ca vreau sa ajung acolo, doresc acest lucru din adincul sufletului, acolo este Mamica mea si acolo vreu sa ajung si eu. Mi-a placut gindirea si comportamentul tau, te simt ca pe un frate care crede si gindeste ca si mine, nu trebuia ca sati stergi postarile, mie personal im pare rau ca ai luat aceasta decizie. Daniele, Duhul Sfint ne face cunoscut ca," Caci prin har ati fost mintuiti...Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni." Domnul sa fie cu tine si sa te binecuvinteze, cu stima. Alexandru |
Mie Iun 21, 2006 10:38 pm |
|
Membru Argint
Dragilor,
Suferiti-ma , ca m-am intors !! |
Sâm Iul 01, 2006 12:36 am |
|
Membru Special
Buna decizie Daniel Bine ai revenit
|
Sâm Iul 01, 2006 12:40 am |
|
Membru Argint
Bine v-am regasit !!
|
Sâm Iul 01, 2006 1:18 am |
|
Membru Special
Draga Daniel
Ne bucurăm că te-ai întors............ Dumnezeu să te călăuzească în mesajele ce postezi ca să fi o zidire pt. alţii............şi chiar dacă nu vei fi.....măcar ştim ce gândeşti şi ne putem ruga pt. tine ca Dumnezeu să te ajute în gândire..............dacă însă nu postezi nimic nu putem şti ce gândeşti şi nu putem să avem părtăşie cu tine............... |
Sâm Iul 01, 2006 3:28 pm |
|
Membru Argint
Da Alin ,un motiv in plus pentru a-mi exprima parerea.
|
Dum Iul 02, 2006 1:26 am |
|
Membru Special
ne poţi spune şi nouă care este acesta?
|
Dum Iul 02, 2006 9:30 am |
|
Membru Argint
calea scrie: Dumnezeu să te călăuzească în mesajele ce postezi ca să fi o zidire pt. alţii............şi chiar dacă nu vei fi.....măcar ştim ce gândeşti şi ne putem ruga pt. tine ca Dumnezeu să te ajute în gândire.............. Doar te-am aprobat in afirmatie. Ne putem cunoaste si sa ne rugam unii pentru altii ca Dumnezeu sa ne lumineze . |
Dum Iul 02, 2006 11:44 am |
|
Membru Special
Dragă Ory........nu poţi pune din nou mesajele lui Daniel........?
Ne-am bucura să le revedem .............. |
Dum Iul 02, 2006 9:48 pm |
|
Membru Special
Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie |
îmi pare bine că ai revenit, Daniel
|
Lun Iul 03, 2006 7:54 am |
|
Membru Argint
Alin , ai pe Moise si pe proroci
Radu , |
Lun Iul 03, 2006 5:01 pm |
|
Membru Special
Da---....am pe Moise şi pe profeţi dar vreau să te am şi pe tine...........
|
Lun Iul 03, 2006 7:52 pm |
|
Membru Argint
Iuda 1:20 Dar voi, prea iubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră prea sfîntă, rugaţi-vă prin Duhul Sfînt,
Domnul sa fie in mijlocul nostru. |
Mar Iul 04, 2006 5:25 pm |
|
Membru Special
E interesant:
"rugaţi-vă prin Duhul Sfînt".........oare câţi care zic că sunt creştini se roagă aşa??????? |
Mie Iul 05, 2006 11:25 pm |
|
Membru Argint
Depinde ce intelegem fiecare prin faptul de a ne ruga prin Duhul Sfant si ce este Duhul Sfant .Dar asta este o alta discutie .
|
Joi Iul 06, 2006 1:11 am |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 18 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |