Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
cerul şi pământul vor arde
Autor Mesaj
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Dragi forumişti ce părere aveţi de următoarele versete:

Matei 24:35 Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Marcu 13:31 Cerul şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
Luca 21:33 Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

2 Petru 3:10 Ziua Domnului însă va veni ca un hoţ. În ziua aceea, cerurile vor trece cu troznet, trupurile cereşti se vor topi de mare căldură, şi pământul, cu tot ce este pe el, va arde.
11 Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare Sfântă şi evlavioasă,
12 aşteptând şi grăbind venirea zilei lui Dumnezeu, în care cerurile aprinse vor pieri, şi trupurile cereşti se vor topi de căldura focului?
13 Dar noi, după făgăduinţa Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui neprihănirea.

Apocalipsa 20:11 Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Cel ce şedea pe el. Pământul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s-a mai găsit loc pentru ele.

Apocalipsa 21:1 Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.

Mie Dec 24, 2008 9:21 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Citat:
Îngerul dintâi a sunat din trâmbiţă. Şi a venit grindină şi foc amestecat cu sânge, care au fost aruncate pe pământ: şi a treia parte a pământului a fost ars şi a treia parte din copaci au fost arşi şi toată iarba verde a fost arsă.

(Apocalipsa 8:7, Biblia Cornilecu Ed. I revizuită gramatical sau VDC - pentru cine nu ştie, nu Ed. II revizuită după textus receptus din care am citat la mesajele zilnice)

Înainte de Aramaghedon pământul va arde în foc, probabil un fel de undă care va înconjura toată planeta, dar va suptavieţui o parte din copacii verzi, dar mediul se va reface rapid căci lăcustelor care urmeză să iasă din abis la trâbiţele următoare li se interzice să devoreze iarba, verdeţurile, copacii verzi, s.a., ci doar să vatăme pe oamenii care nu au semnul Fiului Omului pe frunte, semn că Domnia Milenară a şui Christos cu Sfinţii e aprope.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Vin Dec 26, 2008 12:12 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
deci pământul va fi afectat la Armaghedon serios....dar nu distrus...........doar după mileniu când va veni preyen?a lui Dumnezeu cu tronul Său alb de judecată.........cerul şi pământul vor arde, şi nu se va mai găsi loc pt. ele........

Apocalipsa 20:11 Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Cel ce şedea pe el. Pământul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s-a mai găsit loc pentru ele.

Apocalipsa 21:1 Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou; pentru că cerul dintâi şi pământul dintâi pieriseră, şi marea nu mai era.

Vin Dec 26, 2008 1:09 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
calea scrie:
deci pământul va fi afectat la Armaghedon serios....dar nu distrus...........doar după mileniu când va veni prezen?a lui Dumnezeu cu tronul Său alb de judecată.........cerul şi pământul vor arde, şi nu se va mai găsi loc pt. ele........

Aşa este, scopul arderii pământului în foc este de curăţire de toate problemele ce le-au creat oamenii, iar până în Mileniu vor rămâne puţini oameni pe pământ.

După Mileniu "Arca" (Locaşul Sfânt din Cer) va fi umplut şi când Gog şi Magog va înconjura cetatea ia va pleca de pe pământ şi va avea loc Judecata de la Tronul Alb. Cei care vor fi aruncaţi înapoi pe vechiul Pământ vor fi murii ca nişte muşte, în mod asemănător cu cei de la primul potop.

[...] Când Satana va fi dezlegat şi va începe Ziua de Judecată de la Tronul Alb adică "Judecata de Apoi" şi „va arde” are tot sensul amintit mai sus adică „pedeapsa focului celui veşnic” care e tot una cu „prefăcut în cenuşă” cum a fost la nivel local în Sodoma şi Gomora. (2 Petru 2:6; Iuda 1:7; Apocalipsa 20:7-15)

Iahve, Stăpânul, explică prin Profetul Isaia: „Ridicaţi ochii spre cer şi priviţi în jos pe pământ! Căci cerurile vor pieri ca un fum, pământul va îmbătrâni ca o haină şi locuitorii lui vor muri ca nişte muşte; dar mântuirea Mea va dăinui în veci şi neprihănirea Mea nu va avea sfârşit.” ("Despre Biserica lui Dumnezeu în Christos" pg. 2)

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Sâm Dec 27, 2008 2:30 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Cerul şi pământul vor trece, e scris şi în Apocalipsa unde mai scrie că nu se va mai găsi loc pentru primul pământ, deci Mesia s-a referit la iadeşurile care vor înghite pământul la judecata de apoi, după ce marea nu va mai fi iar cei salvaţi vor fi în drum spre Noul Pământ care va avea un Cer Nou.

Mar Noi 08, 2011 8:33 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 5 mesaje ]