|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
sclavul fidel şi prevăzător
Autor |
Mesaj |
calea
Membru Special
|
Am avut recent o descoperire în ce priveşte "sclavul fidel şi prevăzător" din Matei 25:45..........în Biblia Cornilescu "rob credincios şi înţelept"
Ştiaţi că nu numai în Matei 24:45-51 şi în Luca 12:42-46 este relatarea despre acest sclav, ci şi în Marcu 13:34-37.........aici sclavul este numit 'portar'..............
Eu cred că 'sclavul' sau 'administratorul' sau 'portarul' , poate fi 'îngerul bisericii' (Ap. 2:1) adică conducătorul bisericii locale.........iar peste întreg poporul lui Dumnezeu a fost în primul secol apostolii în frunte cu Petru..........în zilele noastre nu ştiu deocamdată cum se aplică......voi ce ziceţi?
|
Sâm Iul 01, 2006 11:35 pm |
|
 |
vizitator
Membru Argint
|
Calea ,portarul sau usa oilor este Isus ;Ioan 10 cu 7 la 9.Asadar eu nu stiu cum ai putea sa contrazici ce Isus explica in aceste versete din evanghelia lui Ioan!
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
|
Lun Dec 18, 2006 9:13 am |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|