Autor |
Mesaj |
radu
Membru Special
Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie
|
cum recunoaştem o persoană demonizată ?
|
Vin Mai 12, 2006 10:23 am |
|
 |
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|

Dacă un om se află în câmpul spiritual al unui duh atunci el este influenţat şi inspirat de acesta. Dacă duhul este de rugăciune iar omul doarme nu se va întâmpla nimic special, dar dacă omul se roagă va avea o inspiraţie mai mare decât de obicei fără a se folosi prea mult de raţiune. Dar dacă un om se află în câmpul spiritual al unui demon, acesta va avea influenţă negativă asupra omului. Dacă mai mulţi oameni sunt într-o încăpere unde există o presiune creată de mai multe duhuri nu toţi vor fi afectaţi în aceeaşi măsură iar unii chiar dacă vor fi influenţaţi nu vor observa.
de exmplu dacă cineva are darul vorbirii în limbi şi toţi se roagă şi ceilalţi care sunt mai sensibil la lumea spirituală vor fi inspiraţi să spună cuvinte în limbi. Asta se întâmplă la stăruinţe la bisericile penticostale şi de obicei cine e botezat e destul de sensibil să îi vină cuvinte prin influenţă de la cela care are darul vorbirii iar acestea sunt daruri temporale.
Există mai multe medode unele biblice prin care omul poate observa prezenţa unui duh fie el înger sau demon:
- prin permitere când se arată oamenilor ori se transformă;
- prin credinţă sau sfinţenie văzând slava lui Dumnezeu cu care este îmbrăcat acel duh;
- prin discernământ primit în dar şi prin exerciţiu cu ajutorul Duhului Sfânt (1Corinteni 12:10; Evrei 5:14);
- prin capacitate de vizualizare a duhurilor nativă ori dobândită;
- prin influenţă cu ajutorul centrelor energetice (de obicei cu palmele ori abdomenul);
- prin auzire cu „urechile minţii” (metoda primitivă);
- prin vorbire a acestora prin intermediul unor oameneni posedaţi (uneori vocea se schimbă);
Există anumite simtoame ale unui atac demonic şi altele în cazul demonizării care este la mai multe nivele iar posedarea e cea mai gravă.
Fiincă subiectul este despre demonizare şi nu despre atacuri demonice o să scriu simptoamele demonizării:
a. Psihice
1. Emoţii şi atitudini rele contrare propriei voinţe cărora persoana se poate sau nu se poate opune dacă vrea şi este conştientă de ele (ură, invidie, gelozie, mândrie, răzbunare, frică, tensiune, nerăbdare, ranchiună);
2. Apucături şi ticuri nervoase pe care persoana afectată nu le poate controla;
3. Vicii cărora nu se poate opune (mâncat excesiv, alcool, droguri, ţigări);
4. Pervesiuni, obsesie sexuală in-controlabilă, corupere sexuală;
5. Folosirea unui limbaj obscen, batjocură, blasfemie, jignirea altor persoane;
6. Personalitate multiplă, dedublare de personalitate, schimbare de identitate;
7. Stări depresive, manifestări scrizofenice, izolarea faţă de lume;
8. Schimbarea orientării sexuale (mai ales la o vârstă înaintată);
b. Fizice
1. Schimbarea vocii şi modului de a vorbi (de exemplu repezit);
2. Ochi care luminează în întuneric (asemenea pisicilor);
3. Dereglări ale organelor interne şi a metabolismului;
4. Spume la gură, respiraţie urât mirositoare;
5. Tulburări hormonale şi sexuale;
c. Spirituale
1. Oroare faţă de adevărul Scripturilor chiar lupta împotriva Duhului Sfânt;
2. Participarea la farmece, ghicire, pact cu demonii, vrăjitorie etc. ;
3. Preocupare principală de a face rău altora;
Dacă vă interesează cele ale unui atac demonic le pot posta şi pe acelea dar dechideţi un subiect nou.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Vin Mai 12, 2006 4:10 pm |
|
 |
vizitator
Membru Argint
|
O poti cunoaste foarte bine din discutia si aparenta ei !Fiinca oricine care respinge pe ISUS HRISTOS SI PE TATAL SAU ESTE DEMONIZATA!Si chiar de aceea ap.Pavel prin cuvintele din Efeseni 6 cu 10 la 17 ce spune?
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
|
Dum Mai 14, 2006 7:42 am |
|
 |
Waelsch
Membru Argint
Membru din: Joi Apr 27, 2006 11:31 pm Mesaje: 194 Localitate: Europa centrala
|
vizitator scrie: O poti cunoaste foarte bine din discutia si aparenta ei !Fiinca oricine care respinge pe ISUS HRISTOS SI PE TATAL SAU ESTE DEMONIZATA!Si chiar de aceea ap.Pavel prin cuvintele din Efeseni 6 cu 10 la 17 ce spune?
Existä totusi o mare diferentä între posedare si obsedare.
|
Dum Mai 14, 2006 7:24 pm |
|
 |
vizitator
Membru Argint
|
Si ai putea explica cum?Multumesc pentru intelegere
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
|
Lun Mai 15, 2006 7:38 am |
|
 |
radu
Membru Special
Membru din: Mie Apr 19, 2006 7:41 am Mesaje: 551 Localitate: mai bine o alocatie
|
mulţumim, dragă Florin, pentru explicaţii.
care ar fi nivelurile de posesie demonică ? căci şi viciile sunt posesii demonice, însă există diferite grade, mergând până acolo că persoana este controlată complet.
|
Lun Mai 15, 2006 7:45 am |
|
 |
radu
Membru Special
|

e un lucru cunoscut faptul că persoanele demonizate, atunci când au crize (adică demonul devine activ), urlă, înjură etc. uneori şi în alte limbi necunoscute, dar şi levitează (ceea ce nu poate fi contrafăcut, dacă ne gândim că celelalte manifestări pot fi imitate)...
iată ce am găsit pe internet:
Acum 1 an shi ceva am plecat tot familionul in Antalia iar apoi am fost sa vizitam Moscheea Albastra din İstanbul care dupa cum stitzi a fost Biserica Ortodoxa iar acum este un loc in care se roaga musulmanii .Bine ca ei nu au schimat nimic din fostul aspect,toate icoanele shi picturile au ramas identice.
Dupa atata soare shi plaja ma simtzeam cam rau,mama s-a hotatrat sa ma duca la spital,am intrebat la un chiosc de inf pt turisti shi ne-a aratat indicat sa ne ducem la un spital ce era aproape shi se afla pe malul marii.
İn vine am ajuns acolo,unde doctorii mi-au cerut sa raman o noapte.
Ok zis shi facut,in salon eram 7 fete,1 din Republik Moldova,1 din Romania care era shi nepoata de preot ,eu shi 5 turcoaice.
Eu shi Andreea am ınceput sa jucam cartzi la un moment dat turcoaicele s-au gandit sa deschida Tarotul.Am vazut k fata aceea din Moldova era pur shi simplu deranjata de fatul k ele s-au apucat sa 'ghiceask^'.
S-a culcat iar noi am inceput sa glumim shi sa radem.Cealalta fata ne-a spus pe romaneste sa tacem shi sa ne culcam.Am inchis lumina shi s-a facut liniste..cand deodata am auzit k cineva radea sau plangea.
O sa incerk sa va pov exact asha cum a fost.
Fata din moldova k nu imi mai amintesc cum o cheama a inceput sa strige 'İar ai venit lasa-ma ,pleaca!!'
Noi ne-am ridicat shi am aprins becul fata era ridicata 10 cm deasupra patului ,ochii nu mai erau ai ei,avea ochii albastrii dar acum aratau total diferitzi cu dunga aceea ca de pisik pe mijloc.
Ne-am dus langa ea,avea shi momente cand ishi revenea,ne-a spus sa 'nu stam cu gura deshisa langa ea,shi sa nu radem' (asta probabil k mi-a spus-o mie pt k din cauza stresului shi nestiind ce sa fac ma apucase o criza de ras teribila)apoi iar a inceput.
Se dadea cu capul de peretzi,urla asha cu o voce groasa.
Andreea a inceput sa se roage..'eu nu mai eram instare',s-a dus langa ea shi in momentul cand Andreea a facut semnul crucii aceasta a inceput sa o loveask.
A durat toata agonia pana pe la ora 4 dim.Asistentele au plecat cand au vazut faza ne-au lasat singure,shi turcoaicele au plecat au mai ramas una sau doua...
Au fost multe chestii plangea,radea,tzipa,vorbea pe nush ce limbi...
İn fine dupa ce s-a liniztit ne-a povestit cum k ar fi fost niste vraji la mijloc shi a spus k inainte sa inceapa crizele vedea o femeie de la spate ,inalta slaba shi imbracata in negru..brrr
Apoi a vrut sa fumeze o tzigare....nu mi-a cerut mie sa ma duc cu ea la toaleta,a tzinut neaparat k Andreea sa mearga cu ea..
Aceasta m-*a rugat sa merg shi eu k ea singura nu se duce..
La toaleta a fumat o tzigare shi m-a trimis pe mine sa iau alta din salon.Andreea a rugat-o sa nu se supere dar ea nu poate sa ramana singura cu ea,shi am plecat toate 3 inapoi in salon.Pe colidor a strans-o asha de tare de mana shi cu aceeashi voce groasa i-a spus:
'De ce te sperii k nu itzi fac nimic'
Nu am sa uit niciodata noaptea aceea shi recunosc 'eu una cred '.Nu stiu de cine sau de ce era posedata,nu am nici o idee,dar sunt sigura ca aceste lucruri exista.Nici cel mai mare doctor nu ma poate face sa-mi shimb parerea la cate ciudatzenii am trait in shi dupa ziua respectiva..
|
Mar Mai 16, 2006 2:53 pm |
|
 |
|