[Anunţ] Campanii conta chip-ului RFID
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Bună ziua,
Se realizează azi conferinţă la Arad împotriva deciziei parlamentul de a implemta cipul RFID la toată populaţia României. Anunţaţi rudele, prietenii, colaboratorii, vecinii, ş.a. pentru că se vor mai organiza astfel de conferinţe şi în alte oraşe! S-au împărţit fluturaşi azi în oraş cu următorul text: Faţă: Joi, 16.07,2009, ORA 17.30, CONFERINŢĂ Casa SINDICATELOR – Sala mică Vă invităm joi 16 iunie 2009 la o conferinţă foarte importantă legată de aprobarea în Camera Deputaţilor a legii privind introducerea obligatorie a paşapoartelor cu cip RFID pentru toţi cetăţenii români. Legea a fost votată fără amendamentele care permiteau alegerea pe motive de conştiinţă şi religioase a unui paşaport simplu fără cip. ESTE IMPORTANT SĂ PARTICIPAŢI ŞI SĂ CONŞTIENTIZAŢI PERICOLUL INTRODUCERII CIPULUI RDID ÎN ACTELE DE INDENTITATE ALE ROMÂNILOR. LA CONFERINŢĂ O SĂ AFLAŢI CARE MAI SUNT ÎNCĂ MODALITĂŢILE DE A OPRI ACEASTĂ LEGE SĂ FIE APLICATĂ ÎN VARINTA APROBATĂ DE PARLAMENT Iniţiativele legislative din ultima perioadă impun românilor cărţile de identitate elecronice, paşapoartele biometrice şi implanturile medicale cu cipuri elecronice. Toate acestea folosesc tehnologia de identificare cu unde radio (RDID). ŞTIAŢI CĂ... ? „dispozitivele RFID pot reprezenta cea mai mare ameninţare cunoscută la adresa libertăţii şi a vieţii private”, după concluziile raportului Comitetului Economic şi Social European? ? cipurile RFID permit localizarea şi urmărirea noastră, pas cu pas, zi şi noapte, încălcându-se astfel dreptul la viaţă privată? ? mai multe cercetări recente au demonstrat că undele de joasă frecvenţă care se pot transmite prin intermediul cipurilor RFID au efecte nefaste asupra sănătăţii şi conştiinţei umane şi că implanturile provoacă tumori canceroase? ? Actele electronice pot fi falsificate mult uşor decât cele de hârtie şi astfel toţi ne aflăm în pericolul furtului de identitate? ? Tehnologia RFID implică realizarea unor baze de date gigantice care vor stoca toate informaţiile personale despre fiecare dintre noi? ? Controlul excesiv şi supravegherea continuă nu însemnă progres, nu însemnă siguranţă şi nu însemnă libertate! Cine sunt cei care ne controlează şi ne supraveghează? La cheremul cui vom fi puşi prin aceste legi? Verso: Aceste legi ne afectează pe fiecare dintre noi, datorită diferitelor considerente care ţin de propriile convingeri morale, religioase şi chiar de sănătatea noastră! Să nu admitem că aceste legi să fie adoptate şi aplicate fără a consulta populaţia, fără să se realizeze studii şi analize asupra impactului lor! În forma lor actuală, aceste legi nu ne oferă dreptul de a alege! Ce putem face? Să nu acceptăm pasivi ca aceste lucruri să se petreacă! Să informăm câţi mai mulţi oameni! „Fac apel la toţi oficialii şi politicienii români să respingă tehnologia RFID, utilizarea ei în documente de identitate, în carnetele de conducere şi fac apel la poporul român să respingă orice politician care sprijină RFID. Nepoţii şi copiii voştri vor judeca generaţia aceasta pe baza a ceea ce veţi decide acum. Vă rog să faceţi ceea ce este corect şi să respingeţi tehnologia RFID.” – dr. Katherine Albrecht, expert în domeniul RFID, mesajul adresat poporului român şi Senatului României, 15 martie 2009 „Dacă e corect şi cinstit ceea ce se face, de ce nu se meditează, de ce nu se face cunoscut acestui popor? Aceste probleme capitale, de o importanţă covârşitoare, se dezbat, însă, la întuneric. Oare ce au de ascuns? Oare ce dictatură ni se mai pregăteşte de data aceasta?” Chemare la referendum - Apelul Arhim. Justin Pârvu, Mănăstirea Petru Vodă, 1 aprilie. JOI, 16.07.2009, ORA 17.30, CONFERINŢĂ Casa SINDICATELOR – Sala mică Mai multe informaţii despre VeriChip la: viewtopic.php?f=1&t=222 Daţi mai departe mesajul pe e-mail şi messenger! _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Joi Iul 16, 2009 4:02 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Am participat la conferinţa de la Arad împotriva chip-urilor RFID şi în mare a fost totul bine, s-au strâns semnături ş.a., cu toate că paşapoartele temporare nu ar rezolva nimic doar dacă ar fi permanente.
Materialele informative nu au aparţinut toate organizatorilor ci unor diferiţi autori, dar s-a încercat a nu se face lobi la o religie, cult, grup religios, partid politic, ş.a. Oricum chiar dacă ar fi alţi reprezentaţi în parlamentul european nu ar sta în puterea lor să schimbe planurile aşa bine planificate ci cel mult să le amâne puţin. Important este că în alte ţări comunitare încă mai există alternative la actele de identitate cu RFID. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Iul 17, 2009 7:24 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Sep 19, 2010 4:39 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |