Alfa Omega Tv
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 6 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Alfa Omega
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Sâm Ian 03, 2009 10:15 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Ai vreo emisiune preferata?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Lun Iul 01, 2013 12:39 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Era Rădăcinii şi Refexii: "ROOTS & REFLECTIONS cu BARRY & BATYA SEGAL" subtitrate în limba română, direct şi de pe sit.
Link: http://www.jnnnews.com/rr.htm Mai se preia de la ei Ştiri din Israel: http://alfaomega.tv/component/search/?s ... z2ZUhfCzpZ _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Iul 19, 2013 4:40 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Cei de la Alfa si Omega TV sunt neo-protestanti?
Dum Iul 21, 2013 8:25 pm |
![]() |
![]() |
|
În Statele Unite "Neoprotestanţii" sunt numiţi "Protestanţi Evanghelici", şi având în vedere că nu doar Cultul Baptist şi Cultul Apostolic Penticostal, Cultul Creștin după Evanghelie şi Cultul Evanghelic, sunt acum consideraţi "Neoprotestanţi" ci chiar şi "Biserica Adventistă de ziua a șaptea" (care de exemplu în Arad colaborează cu o biserică baptistă în cadrul unui post de radio), şi din câte se pare sunt "Neoprotestanţi" (etichetaţi la noi ca: pocăiţi) şi Organizația Religioasă "Martorii lui Iehova", deci şi misiunile creştine gen "Alfa Omega", "Speranţa", ş.a., sunt "Neoprotestante" ori "Evanghelice".
P.S. Dar acesta e un alt subiect de aceia am împărţit postările. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Iul 22, 2013 4:03 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Aha. Si cine sponsorizeaza postul de televiziune? E al unui cult anume?
Mie Iul 24, 2013 7:49 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 6 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |