Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
Binecuvântare pentru copii?
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Ar trebui să fie binecuvâtaţii copii noi născuţi de către bătrânii adunărilor?

Un link despre acest subiect: http://www.bcbluncailvei.home.ro/Predic ... 0copil.htm

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Vin Feb 15, 2008 9:42 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Şi eu am ajuns la concluzia că copii trebuie binecuvântaţi..........

Binecuvântarea copiilor prin punerea mâinilor, urmează exemplul Domnului Isus care a binecuvântat copiii prin punerea mâinilor, după cum este consemnat la: Marcu 10:13-16; Matei 19:13-15; Luca 18:15-17. Este potrivit ca binecuvântarea băieţilor să fie făcută după 40 de zile, şi cea a fetiţelor după 80 de zile (Levetic 12.1-6), şi doar după aceea să fie „adus” copilaşul, „ca să-L prezinte înaintea DOMNULUI” (Luca 2:22). Astfel copilaşul de parte bărbătească sau femeiască este adus la adunare, (sau în alte situaţii poate merge chiar reprezentanţii adunării la copilaş), unde copii vor fi binecuvântaţi prin rugăciunea cu punerea mâinilor, şi se va citi şi textul din Numeri 6:24-27, aplicându-se cuvintele textului la copilaş, după cum ne îndemnă Numeri 6:23.
Există situaţii când binecuvântarea va trebui amânată, cum ar fi cazul în care părinţii nu sunt căsătoriţi legal, sau în alte situaţii.

Eu cred că o adunare sănătoasă..........pe lângă serviciu divin - duminica, mai are serviciu pt. botez, pt. cununie, pt. înmormântare, şi de ce nu şi pt. binecuvântare a copiilor........ :lol:

Sâm Feb 16, 2008 11:12 am
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Am spus asta pentru că am observat în comunităţile creştine unde nu se face nimic că copii sunt "şapte draci" :-o

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Sâm Feb 16, 2008 9:37 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Sustin si eu ca este un lucru foarte bun, ca copii sa fie binecuvantati
In VT erau circumcisi, si introdusi in Legamant
Acum, pana ce copii vor putea face pasul botezului, este fb ca ei sa fie introdusi in Adunare, prin binecuvantarea lor.

Sâm Feb 16, 2008 10:41 pm
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

Dum Feb 17, 2008 10:04 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 5 mesaje ]