incepe campania cu cipuri
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 2 |
[ 68 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2 Următorul |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Findcă veni vorba de vericip şi că nimeni nu crede că va fi obligatoriu implantul la om să vedeţi că de anul viitor va fi introdus la animale. Ştirea a apărut la ProTV:
Fermierii vor fi obligaţi să implanteze oilor cipuri subcutanate Aşa vor fi recunoscute din 2008 şi ovinele. În drumul lor spre Europa sau pe teritoriul României, obligatoriu vor purta un bolus, adică un cip implantat sub piele, în zona abdomenului. Mioarele se vor deplasa după reguli straşnice. Cu ajutorul unui scanner similar celui folosit la casele de marcat, autorităţile vor afla imediat de unde provin animalele. Reprezentanţii ANSV n-au o estimare financiară, însă preţul unui astfel de bolus este de aproximativ 7 euro. Pentru un fermier care livrează în medie 120.000 de ovine în spaţiul comunitar, cheltuiele sunt covârşitoare. Specialiştii se aşteaptă că preţul să scadă până la doi euro, odată ce tot mai multe companii vor produce acest cip. Pentru mai multe informaţii: http://www.protv.ro/stiri/social/fermie ... anate.html _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Joi Mar 08, 2007 4:45 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
Si asa animalele sunt primele care o iau pe calea diavolului
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joi Mar 08, 2007 6:12 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Mar Ian 09, 2007 11:00 pm Mesaje: 149 Localitate: România ![]() |
S-ar putea sa fie aceasi strategie si in cazul
cardurilor de identitate biometrice care se vor introduce cel mai tarziu din 2011 ca apoi sa se treaca la cip, cel realizat de firma Modex, deja existent si aplicat cu succes pentru bolnavi, oameni bogati etc... |
Joi Mar 08, 2007 6:38 pm |
|
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Vin Apr 14, 2006 7:00 am Mesaje: 114 ![]() |
Voi va speriati caci identitatea va va fi purtata de un cip!Uitati caci acesta este un mod tehnologic avansat si care la rindul lui cu noi descoperiri poate oricind fi inlocuit cu altceva ce tehnologia va descoperi in viitor!
Oamenii ar trebui sa fie ingrijorati caci ishi pierd credinta !Si nu reushesc sa ii detina valoarea!Aici este problema si dilema caci oamenii devin din ce in ce mai egoisti ,doar cu o forma de credinta si cu multa filozofie si invatatura docrinala! _________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17 |
Lun Mar 12, 2007 8:04 am |
|
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Marinaru, în Apocalipsa nu scrie că fiecare va înţelege care este semnul şi numărul fiarei să nu crezi că e ceva ce ar trebui să fie aşa evident încât să poţi spune "sigur aceata e" sau "sigur nu e acesta". Asta nu o să putem spune doar în momentul când cineva care nu-l va accepta va fi persecutat pe faţă dar putem să ne ferim de lucruri care ar putea fi sau ar putea sta la baza apariţiei lui.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Mar 13, 2007 11:34 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
Ory draga acestea sunt pure speculatii ca sa nu spun mai mult. Tu crezi ca Dumnezeu o sa aleaga daca unul nu are cip si unul are cip ? Care este problema cu cipul atata timp cat te identifici cu el sau platesti cu el pe la magazine ? Este o nimica toata...Sa fim seriosi...
![]() |
Mie Mar 14, 2007 5:50 pm |
![]() |
![]() |
|
Tocmai despre asta vorbeam, dar dacă cineva va respinge cipul şi va fi persecutat sau i se vor îngrădi într-un fel drepturile e clar că e semnul fiarei
![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Joi Mar 15, 2007 6:52 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Sa nu exageram...au fost si sunt multe astfel de situatii.
|
Joi Mar 15, 2007 9:55 am |
![]() |
![]() |
|
Membru din: Mar Ian 22, 2008 6:39 pm Mesaje: 1 Localitate: hunedoara ![]() |
MARINARU nu stiu daca ai auzit ,dar aceste cipuri nu pot si implantate decat pe frunte si pe mana dreapta(asa s-a constatat de catre cei care le fac)....nu crezi ca e o prea mare coincidenta cu ceea ce e scris in Biblie despre semnul fiarei????
_________________ Voi trai ca un om care stie ca este iertat.Voi ierta la randul meu ca sa pot trai... ![]() |
Mar Ian 22, 2008 6:48 pm |
|
![]() |
|
Voi chiar sunteti seriosi ?
![]() Eu o sa imi pun vreo 2...si pe mana si pe frunte daca imi foloseste la ceva. ![]() |
Mar Ian 22, 2008 7:27 pm |
![]() |
![]() |
|
Marinarule, poate până la urmă Duhul lui Dumnezeu te va opri să îţi pui cipuri, dar o să fii tras la răspundere că i-ai încurajat pe alţii să o facă...
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Ian 23, 2008 11:54 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Hai mai ory revino cu picioarele pe pamant...
![]() |
Mie Ian 23, 2008 11:59 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
Dragă Marinarule.............ai altă variantă de interpretare la Ap. 13, cu semnul fiarei?
Da, înclin să cred ce spui Ory, când ai spus: "dar dacă cineva va respinge cipul şi va fi persecutat sau i se vor îngrădi într-un fel drepturile e clar că e semnul fiarei" P.S. Poţi să pui filmul cu Mondex, format pps, dar şi mpg pe portal? |
Mie Ian 23, 2008 6:44 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Fara suparare...dar varianta asta a voastra de intelegere cred ca este mai gresita ca orice altceva. Variante de interpretare pentru "semnul fiarei" cred ca au fost si o sa fie zeci. Cu toate astea evenimentele de acolo nu au nici o legatura cu noi si cu ceea ce se intampla in ziua de azi.
![]() |
Mie Ian 23, 2008 7:11 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
Dragă Marinarule
Este vorba de o perioadă în viitor de 3 ani 1/2 semnul se pune pe frunte şi pe mâna dreaptă..........doar având semnul în acel timp vei cumpăra.......şi vinde......... Te întreb în mod sincer.......dacă va fi o perioadă când nu o să mai fie bani lichizi.......doar ca pe carte de credit.......va un cip sau ceva inplantat in mană şi frunte............. Sau daca tu spui că nu-i cip..OK..........dar ce vei face în aceea perioadă.......vei accepta semnul pt. a putea cumpăra sau nu (indiferent de ceea ce este acel semn)? |
Mie Ian 23, 2008 7:26 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
In primul rand eu nu cred ca o sa fie o perioada din viitor. Si raspunsul este da. Daca o sa dispara banii si o sa existe alternativa...chip in cazul de fata...bineinteles ca am sa mi-l implantez in mana sau undeva. Dar asa ceva este imposibil pentru ca nimeni nu te poate obliga sa iti implantezi ceva.
![]() |
Mie Ian 23, 2008 8:53 pm |
![]() |
![]() |
|
Dar ce vei face dacă va fi obligatoriu?
|
Joi Ian 24, 2008 7:44 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Ti-am spus. Daca o implantare de cipuri imi aduce beneficii...cu alte cuvinte nu ma lasa sa mor de foame...nu am nici o obiectie impotriva ei. Dar din punct de vedere legal nimeni nu te poate obliga la astfel de implantari...cel putin nu cu legislatia actuala. Deci cei care cred ca aceste implantari sau altele similare au vreo legatura cu Apocalipsa din punctul meu de vedere sunt foarte naivi sau cauta ceva "fantastic" pentru ca au o credinta slaba.
![]() |
Joi Ian 24, 2008 8:01 pm |
![]() |
![]() |
|
Se pare că munărul 666 este implementat pe etichetele produselor şi este introdus în corpul uman la prima utilizare a sistemului...
[youtube]http://youtube.com/watch?v=My4Umi6QBA4[/youtube] [youtube]http://youtube.com/watch?v=6sjyVs5rOw4[/youtube] [youtube]http://youtube.com/watch?v=l39XsMcyvgA[/youtube] _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Iun 09, 2008 1:07 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Timpul se apropie incetul cu incetul. Desigur, semnul fiarei si persecutia crunta ce se va lansa impotriva acelora care nu o vor primi, va fi picatura ce va umplea paharul maniei lui D-zeu. Intrebarea este> suntem pregatiti de confruntare? Ai fi gata sa faci inchisoare ptr. credinta ta? Ai fi gata sa nu renunti la marturia Domnului nostru Isus, chiar cu pretul vietii tale? Caci intentia lor brutala va fi sa extermine pe toti aceia care nu se vor conforma noii ordinii mondiale - Apocalipsa 13:15!!!
Globalizarea va duce negresit la sisteme statale cat mai mari, cum este acum Uniunea Europeana. Fiara cu 7 capete din Apocalipsa 13:1,11 nu este altceva decat un superimperiu de tipul ONU compus din 7 fereratii uriase. Acestea ar putea fi, cele prezentate in acest tract> Answer for good understanding of The Holly Bible A message for those who think! About the last two “beasts” Revelation 13:1,11 Peace and grace from our dear God and Heavenly Father, through His glorious Son, our Savior! Thank's to our God, through His Son for the possibility to tell this message. This is a priviledge of our time, from Yahweh, our God, for His servants. Our time is a very blessed time, it is a great time for searching and learning. Certain ungodly man try to built a satanic - occult influenced "new world order", but before that, God have a great mission for all of His servants - see Matthew 24:14, Revelation 11:1-7, Amos 3:7,8. Please, see the link in connection with 1Thessalonians 5:21 http://en.wikipedia.org/wiki/Continental_union http://www.vlc.ru/congress/en/informati ... garval.htm http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77 ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&NR=1 http://www.dc-coin.com/index.asp?PageAc ... Category=8 http://en.wikipedia.org/wiki/Eco_%28currency%29 In the Revelation 13:1,11 "the beasts" is the last two political state, a global, worldwide state on Earth – see carefuly Daniel 7:23. Is its possible for a global, worldwide state to come into existence on Earth? Yes, it is possible - compare with Revelation 13:7,8. In the Old Testament "the beasts" represent the states – see again Daniel 7:2-26. This global, worldwide state on Earth will be an union of 7 "heads", the "heads" represents again states - compare with Daniel 7:6. These 7 heads of the beasts will be 7 federative entities inside the beast, possible a form of this: 1.North American Union http://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Union 2.Union Of Sud American Nations http://en.wikipedia.org/wiki/Union_of_S ... an_Nations 3.African Union http://en.wikipedia.org/wiki/African_Union 4.European Union http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union 5.Russian Union (Ex Soviet Union: Collective_Security_Organization) http://en.wikipedia.org/wiki/Collective ... ganization 6.Asian Union (Asia Cooperation Dialogue) http://en.wikipedia.org/wiki/Asian_Union 7.IslamicUnion: Organization Of The Islamic Conference http://en.wikipedia.org/wiki/Organizati ... Conference This 7 super-high head-union will be the firs beast, who rules 3,5 years - compare with Revelation 13:5. In this great - federative - high - super - and worldwide global state, the simbolic first "beast", will be a great war, possible the WW III - compare with Daniel 7:24, Revelation 13:3,12,14. After this great war, this super-head-union will have survived like the "second beast" for a little time, a symbolic "hour" - compare with Revelation 17:12. In the Bible there is an extraordinary wonderful-exact-harmonical symphony of prophecy ![]() Well, if you see, that time is coming soon, but we don't know when – take care: Luke 21:8, Mathhew 24:36-51. Many blessings! God's Holy Spirit be with you! Who will be the Antichrist? The Antichrist will be a mad man, like Adolf Hitler. “Those who do not know or do not remember the past, are condemned to repeat this!” http://www.youtube.com/watch?v=m2YpZf3p ... re=related http://www.prisonplanet.tv/articles/end_game.htm http://endgamethemovie.com/ Revelation 6:4-8!!! One servant |
Lun Iun 09, 2008 8:17 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() Membru din: Sâm Noi 17, 2007 1:06 am Mesaje: 9 ![]() |
nu vad ce legatura au cipurile cu ce scrie in apocalipsa. am inteles, se pot pune decat pe frunte sau pe mana, dar ce legatura are
cipul cu 666 ![]() Eu cred ca totul se reduce la semnificatia numarului 666! ![]() marinarule, iti inteleg curajul, dar totusi, chiar ti-ai baga chestiile alea care pot avea ca scop CONTROLUL MINTII?? nu stiu daca avem inca tehnologia pentru controlul prin microcipuri ... dar totusi, eu nu as baga nimic strain in corp, corpul meu este bun pentru mine asa cum l-a creat Dumnezeu ![]() _________________ My God is an awesome God |
Mar Iun 10, 2008 11:47 am |
![]() |
![]() |
|
Pe toate produsele este deja bara de cod formată din codul cu 3 secvenţe de 6, iar în momentul când foloseşti sistemul devii contaminat cu toată informaţia aceea digitală iar în plus efectul care îl are acel cip asupra ţesutului viu este asemănător cu un telefon motorola care nu are carcasă cu ecranaj. Dacă cauţi pe net o să vezi că cobaii aceia pe care s-au făcut testele au fost modificaţi genetic iar cobaii obişnuiţi au murit de cancer.
Oricum îmi place atitudinea ta că vrei să fii aşa cum te-a creeat Dumnezeu dar cân acest system va deveni obligatoriu la fel cum sunt cărţile de identitate în prezent nu va fi un argument solid cu care să convingi pe cineva. Doar dacă spui că îl respingi din cauza convingerilor religioase o ai vreo şansă la fel cum a fost înainte cu armata când superiorul de la comisariat încerca să aducă argumente din Biblie că e în regulă să faci armata. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iun 11, 2008 2:26 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
OryNider scrie: Pe toate produsele este deja bara de cod formată din codul cu 3 secvenţe de 6, iar în momentul când foloseşti sistemul devii contaminat cu toată informaţia aceea digitală iar în plus efectul care îl are acel cip asupra ţesutului viu este asemănător cu un telefon motorola care nu are carcasă cu ecranaj. Dacă cauţi pe net o să vezi că cobaii aceia pe care s-au făcut testele au fost modificaţi genetic iar cobaii obişnuiţi au murit de cancer. Oricum îmi place atitudinea ta că vrei să fii aşa cum te-a creeat Dumnezeu dar cân acest system va deveni obligatoriu la fel cum sunt cărţile de identitate în prezent nu va fi un argument solid cu care să convingi pe cineva. Doar dacă spui că îl respingi din cauza convingerilor religioase o ai vreo şansă la fel cum a fost înainte cu armata când superiorul de la comisariat încerca să aducă argumente din Biblie că e în regulă să faci armata. nu voi aduce argumente religioase, si ma indoiesc FOARTE MULT ca va fi folosit universal acel cip daca sistemul va fi atat de rau incat sa ne oblige sa avem cipuri implantate atunci va fi grav, si iti zic eu ca oamenii se vor revolta oricum, nu are nici o legatura 666 cu cipurile. Semnificatia e legata de starea oamenilor in momentul descris de biblie cand este mentionat numarul a, si referitor la superiorul care aduce argumente din biblie: ii aduc si eu niste argumente de la seful lui, stane ![]() si vom vedea care sunt mai convigatoare, in nici un caz cele din biblie-> concluzia, you gotta be kidding me _________________ My God is an awesome God |
Mie Iun 11, 2008 10:32 pm |
![]() |
![]() |
|
[align=justify] Asa cum remarca si C.S. Lewis, diavolul are doua arme principale: prima este sa-i faca pe oameni sa nu creada in existenta sa iar a doua sa-i faca sa se preocupe in mod exagerat de existenta sa. Cu alte cuvinte intre materialist si magician nu sunt diferente din acest punct de vedere.
Noi avem de a face aici cu prima categorie, desigur, daca se admite extinderea sau derivarea primei categorii de arme a celui rau, aceea de a le inocula oamenilor inexistenta sa. Probabil ca oamenii din aceasta categorie nu vad nici o legatura intre cipul facut de Mondex si Satan, nici o legatura intre Biblie si toate aceste evenimente. Observati? Exact asta doreste si diavolul, ca oamenii, la fel cum[unii] nu cred in existenta sa, sa nu creada nici acum in legatura lui cu acest cip, cu nr. 666, cu biblia. Si se pare ca tine. Multi dintre cei cu care am discutat si eu sunt de aceeasi parere cu Marinaru. Din pacate, majoritatea, chiar si dintre crestini nu prea vad legaturile. Au ochi si nu vad, au urechi si n-aud.... S-au schimbat doar vremurile in rest mai nimic. Oricum toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu vor fi in stare sa piarda viata aceasta pentru a o castiga pe cea vesnica. Iar pe ceilalti n-ai cum sa-i convingi. Daca nu sunt nascuti din nou, n-au cum sa refuze semnul fiarei. Cineva trebuie sa-si puna pecetea pe noi, ori Dumnezeu, prin Duhul Sfant, ori Satan prin semnul fiarei. [/align] _________________ All things are possible to that he who believes... |
Joi Iun 12, 2008 5:26 am |
![]() |
![]() |
|
Imagineaza-ti:
Un tanar crescut intr-o familie crestina supravietuieste unui razboi crunt, restul familiei pieer. Dupa ceva vreme este gasit de niste oameni (americani ![]() de acest lucru, si umbla in continuare pe <<calea>>. Cum ti se pare? 666 e ceva material? I think not. Nu inteleg ce-s cu toate filmuletele si discursurile astea. Nu poate fi vorba de un chip, mi s-ar pare nedrept ca Dumnezeu sa ne lase prada unor cipuri apoi sa fim distrusi din cauza lor. Rectific, este vorba de ceva spiritual? Ce? Nu stiu exact... stiu doar o interpretare. _________________ My God is an awesome God |
Joi Iun 12, 2008 11:20 am |
![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() ![]() Membru din: Mar Ian 09, 2007 11:00 pm Mesaje: 149 Localitate: România ![]() |
Citat: nu voi aduce argumente religioase, si ma indoiesc FOARTE MULT ca va fi folosit universal acel cip In cazul asta ar trebui sa mai faci cercetari pe net ca sa realizezi ca cipul este deja folosit in SUA si ceea ce este mai important de retinut este ca guvernele lumii conduse de niste grupuri de interese din umbra vor genera crize la scara mondiala in asa fel incat sa-i faca pe oameni sa ceara solutii pentru acele "crize" Ei pot lucra pe 2 sau mai multe fronturi pentru ca pe ei nu-i intereseaza decat cum sa castige mai multi bani, nu-i intereseza cum sa finalizeze un razboi, conflict, dimpotriva ! cum sa intretina un razboi pentru ca razboiul inseamna bani pentru cel care il castiga, 2 se bat si al 3-lea castiga ! In acest caz castiga acel grup de interese din umbra care detine toate parghiile de guvernare si regizeaza desfasurarea conflictelor alimentand ambele sau chiar tabere multiple din campul de lupta. Divide Et Impera - Divide And Conquer - Dezbina Si Stapaneste este modelul prin care se guverneaza ei si puterea corupe iar puterea absoluta corupe absolut. Pe ei nu i intereseaza de tine sau de familia ta, obiectivele tale etc... Pe ei nu-i intereseaza decat puterea, controlul absolut, cum sa iti controleze fiecare aspect al vietii tale, pentru ei esti doar o iluzie, doar un numar, un produs si nu o fiinta umana. De ce este greu sa crezi ca acel cip va deveni universal ? Evident ca vor fi oameni care se vor revolta insa ei nu vor putea face nimic sa schimbe lucrurile si "ordinea" pe care acesti oameni o vor instaura si ei isi vor face aceasta ordine mondiala pentru doar pentru ei si nu si pentru noi, doar ei vor fi cei care vor trage foloasele din aceasta 'noua guvernare" ceilalti vor fi doar niste sclavi supusi ordinelor si linilor lor directoare. Oamenii vor fi condusi de un sistem dictatorial, totalitar in care elita va conditiona totul asa incat daca vei intra in sistemul lor vei primi un loc de munca vei avea acces la sistemul lor prin care vei putea sa cumperi si sa vinzi, sa traiesti o viata in limita legislatiei impusa de ei. Este foarte asemanator cu sistemul de conducere al societatii WT unde daca aceptii legislatia lor si "primesti hrana lor spirituala" de la cei "ILUMINATI" si faci parte din organizatia lor atunci existi, in alta ordine de idei esti mort spiritual, nu existi ! Asa cum conducerea WT vrea ca membrii ei sa fie raportati in totalitate la elita, chipurile "sclavul fidel si prevazator" la "canalul vizibil de comunicare" cu Dumnezeu, Iehova tot asa si acesti oameni care vor conduce lumea in Noua Ordine Mondiala vor dori ca toti oamenii sa fie raportati la o elita de "ILUMINATI" ( poate chiar vor propune un sigur conducator) ca fiind cea care "va rezolva" problemele omenirii cauzate tot de catre aceea elita ![]() Revin.... |
Joi Iun 12, 2008 1:47 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Exista o legatura dintre cip si 666?
Cand va fi instaurata acel sitem de noua ordine mondiala, desigur ca vor fi opozanti, dar sitemul ii va invinge. Ei vor incerca sa controleze totul, ca sa se ajunga la o pace si liniste. Desigur ca vor incerca sa castige simpatia a cat mai multi oameni prin diferite promisiuni si unde nu vor merge promisiunile acolo se va aplica constrangerea si forta. Acel sistem va avea o anume legislatie aparte si toti oamenii vor fi obligati sa accepte acea legislatie. Cei ce vor accepta vor fi insemnati si monitorizati in permanenta ca sa se stie cine este pentru si cine impotriva. Si cel mai bun instrument al fi cipul. Deci, exista o mare legatura intre cip si 666. |
Joi Iun 12, 2008 4:54 pm |
![]() |
![]() |
|
Inca de acum cativa ani, sunt proiecte clare de scoatere a religiilor - inclusiva a crestinismului - din scoli in Europa, dar mai peste tot se manifesta un profund dispret fata de religii. Ateistii au castigat deja serioase batalii si vor mai cistiga. Unii dintre filozofii lor se pregatesc ca sa faca chiar si o religie ateista, ca oamenii sa aiba ceva in care sa creada.
Dar nu se multumesc cu atat, sunt care au declarat ca religiile sunt o frana si un obstacol in calea evolutiei omenirii si trebuie inlaturate. Deci, razboiul de uzura va fi intre ateisti si religii. Cand va veni noua ordine mondiala, posibil ca acestia vor aplica tactica lui Lenin, de a promite garantarea drepturilor credinciosilor tuturor religiilor, pana ce se vor instala la putere, dupa aceea evident ca vor trece la represiunea impotriva tuturor religiilor si vor instaura o religie atee, iar in final vor cere prin lege, ca oamenii sa se lepede de religia lor si sa imbratiseze aceasta noua religie. Cine va apostazia va primi semnul, cine nu va primi semnul, va avea de suferit. Evident ca va fi o mare apostazie si ff multi crestini se vor lepada de credinta lor. Am observat pe un alt forum, ca deja de pe acum nu le place ca discutam despre Apocalipsa, cip. Ei o sa fie primii lingai care o sa-i adule pe ateisti si noua lor religie atee... dar ii va ajunge mania lui D-zeu, tot ce e scris in marile plagi din Apocalipsa. Isi vor musca limbile de durere, se cor ascunde in pesteri, pivnite si buncare si isi vor dori moartea, dar moartea o sa fuga de la ei. Asta va fi soarta tuturor lingailor apostati carea si-au dat acordul inimii ateistilor. Traim inaintea unor vremuri triste. Si ar tre sa ne bucuram de libertate, acum cat mai este har. Oricand poate aparea un nou Hitler. |
Vin Iun 13, 2008 8:13 pm |
![]() |
![]() |
|
|
Vin Iun 20, 2008 1:15 am |
|
![]() |
|
S-a introdus şi sistemul "TELECITIRE" în care clienţii trebuie să comunice consumul de curent introducând câteva coduri prin telefon. Astfel vine doar factura acasă clienţii ştiind cu cât să se ducă la caserie, urmând ca la cei care au cont să le ia banii direct din cont. La cine nu e de acord cu sistemul le pune valori estimative din burtă cam aproximativ cu cât a plătit cu un an în urmă. Deoarece fiecare consumă tot mai mult în fiecare an când acest consum se va sincroniza mulţi vor trebui să se împrumute de la bancă şi vor rămâne datornici băncii.
Până acuma s-a încercat a se convinge populaţia că nu ceva rău să fii datornic băncilor care au avut o politică prin care au oferit posibilitatea creditorilor să îşi achite creditul dar pe viitor lucrurile se vor schimba ca pe vremea romanilor când datornici deveneau "scavi" într-o formă sau alta. Biblia spune "Să nu datoraţi nimănui nimic" tocmai din acest motiv. Practic în viitor dacă ai boală pe cineva care îşi ţine toţi banii în conturi faci un virus care îl poţi rezolva şi pe el şi pe familia lui disrugându-i toate veniturile din bănci. Tot ce trebuie să afi e codul contului sau codul numeric personal. ![]() Oricum cei care sunt împotriva chip-urilor poate să stea liniştiţi când se va zvonii că implanturile vor deveni obligatorii deoarce în paralel se pregăteşte ceva BIG la nivel planetar care o să le de-a planurile peste cap ... ![]() Doar atât pot spune că îi va face pe oamenii de ştiintă să recunoască că nu a fost o idee aşa bună şi cine a văzut filmul "Matrix" şi filmul "Messiah" (sau filmul "Armaghedon" cu Bruce Willis) şi a citit ultima carte din Noul Testament ştie exact despre ce vorbesc şi este ceea de ce le este cel mai frică la oamenii de ştiinţă. Ca să vă dau un indiciu este motivul pentru care a fost nevoie de Matrix prima dată. Binenţeles că se vor găsi soluţii dar nu vor fi prea eficiente, de fapt dacă nu vor rezolva prima problemă îşi vor atincge scopul să rămână doar 10% din populaţia planetei în viaţă fără ca nimeni să facă nimic, doar că nu vor putea controla cine va rămâne şi cine va muri şi dacă vor face ceva vor salva majoriatea oamenilor dar nu se vor "pocăi". ![]() [youtube]http://youtube.com/watch?v=6BT8vu2Jv2U[/youtube] Mai este posibilitatea ca asteroidul din 2029 să fie explodat în bucăţi mici iar în 2036 să coboare pe Pământ cetatea din cer care acum poate e camuflată ca asteroid, nu ştiu dacă dimensiunile corespund. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) Ultima oară modificat de OryNider pe Lun Iul 28, 2008 10:18 pm, modificat de 2 ori în total. |
Mar Iul 01, 2008 4:53 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Ochiul care vegheaza tot
![]() |
Mie Iul 02, 2008 7:32 pm |
|
![]() |
|
Apocalipsa 1:3
Ferice de cine> 1.citeste 2.asculta 3.implineste CACI TIMPUL ESTE APROAPE Cat de aproape nu stim, si nici nu asta e important. Important e sa ramanem credinciosi. |
Joi Iul 03, 2008 5:00 pm |
![]() |
![]() |
|
Un sistem în care economia depinde de sistemul de comunicare prin satelit este foarte şubred şi la cea mai mică "intervenţie" de sus cum ar fi un asteroid care să treacă pe lângă Pământ poate primi o lovitură fatală.
Am avut recent un vis urât care nu cred că are legătură cu realitatea dar totuşi e bun ca pildă în acest caz: Era cândva aprope de sfărşitul sistemului politic viitor şi oamenii foloseau sistemul prin satelit să vindece sau să controleze bolile cu ajutorul nano-tehnologiei majoritatea oamenilor fiind dependentă de acest sistem fără să ştie nimeni nimic. Aprope toţi "oamenii" credeau că au corpuri normale umane iar la un moment dar un asteroid a trecut pe lângă Pământ generând o ploaie de meteoriţi/stele căzătoare. După câteva zile cerul s-a făcut negru şi sistemul nu mai putea fi controlat, aprope toţi pe care i-am cunoscut din oraş sau prin internet au murit în chinuri groaznice. Ca dovadă că a fost un doar vis aiurea şi nu are legătură cu vreun film cau vreo carte pe care am citit-o, aceşti nanoboţi colectau materialul genetic cu care menţineau oamenii prin metode demonice provocândule vise sau gânduri senzuale. Probabil erau întruchiparea duhurilor rele în coşmarul meu. Nu are legătură cu realitatea dar ma îngrozit ce sfârşit tragic poate avea un sistem care e controlat de tehnologie. Am avut mai multe vise asemănătoare în ultima vreme care au de aface cu tehnologia ceea ce mă face oarecum să înţeleg de ce Domnul Isus la venirea s-a trebuie să ne trasfere conştiinţa (sufletul) în trupuri noi şi superioare asemănătoare îngerilor. Altfel vom rămâne dependenţi de acest sistem pe această planetă care se îndreaptă spre auto-distrugere prin lucrarea lui Satan de a falsificare a tuturor lucrurilor. Deasemenea încep să cred că va fi nevoie de un început nou cândva în viitor, fără toate mizeriile tehnologice şi genetice care vrea să le lase moştenire generaţia actuală, în profida tuturor convingerilor care le-am avut până în prezent. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iul 16, 2008 4:23 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
lordsion: (Off-Topic-) Dacă poţi te rog când mai postezi poze care sunt pe alte site-uri să le salvezi şi să le uploadezi şi în "Image Galery", astfel când domeniile la care faci link sunt şterse o să ai posibilitatea să editezio mesajul şi să foloseşti sistemul bbcode pentru a le face să meargă din nou.
Mie Iul 16, 2008 4:57 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Citat: Lordsion: (Off-Topic-) Dacă poţi te rog când mai postezi poze care sunt pe alte site-uri să le salvezi şi să le uploadezi şi în "Image Galery", astfel când domeniile la care faci link sunt şterse o să ai posibilitatea să editezio mesajul şi să foloseşti sistemul bbcode pentru a le face să meargă din nou. ![]() Cred ca cateva poze pe care le-am postat ca exemple sunt si la mine pe spatiul meu de hosting |
Mie Iul 16, 2008 6:25 pm |
|
![]() |
|
Joi Iul 17, 2008 2:12 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Cip-uri pentru imigranti la Londra
Dupa modelul italian, Marea Britanie incearca sa lupte cu fenomenul masiv al imigratiei adoptand masuri la fel de controversate. Londra a facut public un proiect de lege potrivit caruia imigrantii ilegali au de ales: fie sa plateasca o cautiune de 60 de lire sterline, pentru a nu ajunge dupa gratii, fie sa poarte asupra lor un dispozitiv electronic. Proiectul de lege privind Imigratia si Cetatenia, propus de minstrul de Interne din Marea Britanie, Jacqui Smith, sugereaza ca, decat sa fie trimisi in centrul de detentie pentru imigranti, acestia pot alege sa poarte un dispozitiv care sa permita urmarirea lor de catre fortele de ordine sau sa plateasca o anumita suma, noteaza BBC. Ministerul de Interne spune ca aceste masuri au fost concepute pentru a evita supraaglomerarea centrelor de detentie. Masura privind purtarea unor dispozitive electronice, inclusa si acum cativa ani in legislatia antiterorism, este insa ineficienta. Acestea pot fi detasate doar prin incalzirea lor cu o bricheta si se deterioreaza rapid. Marti seara, guvernul italian a castigat, in Camera Deputatilor, votul de incredere pentru proiectul de lege care prevede inasprirea sanctiunilor in cazul imigrantilor, inclusiv amprentarea romilor. Joia viitoare, este programat votul final in Senat. Un amendament aprobat marti prevede ca, de la 1 ianuarie 2010, toti cetatenii care traiesc in Italia vor fi amprentati. (L.P.) Sursa http://www.ziua.ro/display.php?data=200 ... &id=240344 |
Joi Iul 17, 2008 3:37 pm |
|
![]() |
|
Lun Iul 28, 2008 9:21 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Când am fost mic am citit traducera uni manuscris, un pasaj la care se face referire în Apocalipsa 9:10-11, unde se refera la specia instectoizilor sã nu facem legãmânt sau întelegere cu împãratul lor (Abadon). Din text reieşea cã dupã ce vor cãdea bucãţi din corpul ceresc Pelin vor elibera pe acest trimis al Abisului, Abadon, care va începe sã împãraţeascã peste duhurile de pe Pãmânt şi se vor manifesta/materializa sub formã de insectoizi.
El va încerca sã facã legãmânt cu oamenii ca sã nu îşi piardã puterea dupã ce cerul se va însenina şi efectele împactului vor trece. Acolo suntem sfãtuiţi sã nu facem nici un fel de înþelegere/compromis cu acest "împărat". _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iul 30, 2008 4:58 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
In Vechiul Testament D-zeu a interzis incrucisarile cu soiuri diferite. Stia El bine de ce. Insa Satan si demonii lupta impotriva acestei legi divine si inspira pe savanti sa faca contrariul ce ar dori Creatorul. Nu este un mister ca se fac multe experimente pe plante, animale si insecte, si se incearca manipularea lor genetica. Problema este ce se va intampla, daca se va reusi sa se faca niste muatii, dar in acelasi timp sa scape acestea de sub contorl? De exemplu in cazul cand ar cadea un meteorit, acesta ar provoca un cutremur si un foc urias, cu mari daune materiale si ar afecta serios securitatea laboratoarelor si animalele pe care s-au facut mutatiile ar putea scapa afara, unde ar putea sa se inmulteasca fulgerator ca de exemplu lacustele, care se inmultesc foarte repede.
Nu putem sti amanuntele, dar apostolul Ioan scrie clar ca acele animale sunt un soi nou de lacuste. Deci, dragii mei cel mai bine este ca sa acceptam aceasta explicatie. |
Mie Iul 30, 2008 7:40 pm |
![]() |
![]() |
|
Este socant sa vezi liderii SUA ca Clinton si Bush facand semnul satanistilor. In California s-a legalizat casatoria intre sexe. Prima "biserica" care a acceptat ca pastori pe homosexuali si lesbiene au fost asa zisi Universalisti Unitarieni. Ei cred caDomnul nostru Isus a fost doar un om, si nu a existat inaite de a fi om, precum si ca toata lumea va fi mantuita.
|
Mie Iul 30, 2008 7:50 pm |
![]() |
![]() |
|
În Apocalisa zice să Îngerul Adâncului va fi regele lor, iar îngerii în Biblie sunt fiinţe superiore oamenilor, deci de aici reiese că specia lăcustelor va fi o specie ascendantă, în vs. 7 se zice că au feţe asemănătoare oamenilor şi când zboară se aude ca tropotele unor cai de acoperiş. Armele şi platoşele lor sunt asemănătoare unor arme cu laser/microunde şi câmp de forţă în vs. 9 şi 17 ceea ce indică tehnologie superioră.
Este interesant că după 5 luni când condiţiile climatice probabil nu mai sunt compatibile cu cele din Adânc această specie nu mai are putere pe Pământ. Ascendent este opusul lui evoluat, teoria evoluţie presupune ca o specie treptat să să devină mai avansată iar ascendarea nu presupune nimic, o specie putânt trişa sau poate devi evoluată prin experimente genetice sau metode supranaturale. Este interesant că cele patru căpetenii de la râul Eufrat când sunt dezlegate, armatele lor sunt asemănătoare cu aceste "insecte" cu diferenţa că ele nu au venoie de condiţii speciale de mediu. Textul spune că ai sau pregădit pentru ceasul acela ceea ce poate indica că au trişat ca să fie compatibili probabil prin experimente genetice cum zicea innoire. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iul 30, 2008 8:40 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Draga Ory
Apreciez ca te lupti sa intelegi aceste revelatii profetice din Apocalipsa. Hai sa mai meditam la el, ca sunt destul de grele de descifrat. Sa ne rugam Tatalui ceresc pre. ajutor. Tu scrii> "Textul spune că ai sau pregădit pentru ceasul acela ceea ce poate indica că au trişat ca să fie compatibili probabil prin experimente genetice cum zicea innoire." Nu inteleg exact ceea ce crezi despre acele lacuste. Dar as vrea sa intelegi cat mai exact cam ce cred eu si in functie de asta, acolo unde am putea avea un alt punct de vedere, am mai putea discuta pe marginea lui, cautand raspunsuri biblice. In primul rand Biblia trebuie sa primeze. Eu nu cred ca aceste lacuste ar fi demoni. Eu cred ca soiul, specia acestor fiinte este aratat clar, negru pe alb, ca ele sunt un nou soi de lacuste, nici mai mult, nici mai putin, asa cum le descrie si apostolul Ioan. Deci, apostolul le considera insecte. Cand am scris ca este posibil ca ele sa fie o specie noua, aparuta dintr-o manipulare genetica, inspirata de Satan, nu am trecut mai departe de apostolul Ioan, tot insecte le consideram. Deci, Satan sau un alt demon poate fi capetenia lor, chiar daca ele nu sunt demoni. Sa ne amintim ca sarpele din Eden a putut fi manipulat sa vorbeasca, si ca adversarii lui Moise, de la curtea lui Faraon> Ianne si Iambre aveau putere si peste anumite animale (Exodul capitolul 7 si ![]() 3. Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pământ. Şi li s-a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pământului. Apocalipsa 9: 7. Lăcustele acelea semănau cu nişte cai pregătiţi de luptă. Pe capete aveau un fel de cununi, care păreau de aur. Feţele lor semănau cu nişte feţe de oameni. Apocalipsa 9: In descrierea lor, apostolul spune clar ca ele "SEMANAU CU" si pe urma urmeaza descrierea. Deci nu putem spune ca acea descriere este o descriere literala a acestor insusiri, ci mai degraba, o asemanare cu acestea. De exemplu prorocul Ioel, a descris o invazie de lacuste din antichitate si le-a descris ca fiind "un popor puternic si fara numar" desi nu erau oameni, si de asemenea ca ele aveau "dinti de leu si masele de leoaica". Este de fapt numai o asemanare, un simbol, nu si un aspect literal. 6. Căci în ţara mea a năvălit un popor puternic şi fără număr, cu dinţi de leu, şi măsele de leoaică. Ioel 1: La Apocalipsa 9:8 apare un simbol asemanator ca in descrierea facuta de profetul Ioel "Aveau părul ca părul de femeie, şi dinţii lor erau ca dinţii de lei." Daca in descrierea facuta de Ioel "dintii de lei" nu erau dinti literali de lei, nici aici nu putem garanta ce este, ci mai degraba este o asemanare simbolica a dintilor, deoarece au taria de a musca. la fel, cred ca si celelalte insusiri ale lacustelor sunt numai descrieri simbolice ale lor, care nu ne dau voie sa le interpretam in alt sens. Multa pace si bucurie in Tatal ceresc, prin Domnul Isus I. |
Vin Aug 01, 2008 8:30 pm |
![]() |
![]() |
|
Totuşi textul zice că aveau platoşe de fier sau metalice în funcţie de traduce, ce scop au nişte biete insecte de rând de aşaceva.
Americanii au făcut experimente cu pesticite în secolul trecut şi o specie de lăcuste s-a adaptat crescând foarte mari, de aici rezultă că ele potenţialul lor este foarte mare şi supuse la radiaţii cum ar în cazul unei ploi de meteoriţi ele pot creşte foarte mari. Îngerul de care se vorbeşte în text este un rege din Adânc (Abis) adică o stăpânire îngerească. Acesta trebuie să aibă armate întregi de duhuri peste care stăpâneşte şi este puţin probabil ca să vină la suprafaţă doar petru a controla lăcuste ordinare indiferent cât de modificate genetic vor fi ele. Eu cred că vom înţelege profeţiile din acestă carte fiecare la timpul potrivit în funcţie cum ne apropiem de împlinirea lor, dar trebuie să fim pregăţi pentru ce poate fi mai rău. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Aug 01, 2008 8:57 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Da, dezastrul va fi mare de tot. Insa Ekklesia (adunarea sfintilor) va fi scutita de la acea plaga, ca si israelitii in Ghosen, in Egipt <4>. Vedem ca Tatal ceresc lucreaza la fel. Din descrierea profetica reiese ca un meteorit urias, numit in general "stea cazatoare" in antichitate, va lovi pamantul si impactul va genera un foc si un fum urias, care va intuneca soarele si cerul. Dupa aceea acest soi nou de lacuste vor ataca oamenii, chinuindu-i cinci luni literale. Ca aceste fiinte sunt lacuste, putem vedea din descriere, unde sunt prezentate cu aripi.
Se vede din textul de mai jos, ca acele lacuste 1.SEMANAU cu niste cai pregatiti de lupta, dar nu erau cai ca erau lacuste 2.pe capete aveau UN FEL DE cununi, deci nu erau cununi adevarate deoarece erau lacuste 3.aparentele cununile PAREAU de aur, dar numai pareau, deoarece erau lacuste 4.fetele SEMANAU cu fete de om, dar numai semanau, caci erau lacuste 5.aveau parul CA parul DE femeie, dar numai CA DE femeie, caci erau lacuste 6.si dintii lor erau CA dintii de lei, dar numai CA de lei, caci erau lacuste 7.aveau niste platose CA niste platose de fier, dar numai CA de fier, caci erau lacuste 8.vuietul aripilor era CA vuietul unor care, dar numai CA de care, caci erau lacuste 9.aveau niste cozi CA DE scorpii, dar numai CA DE scorpii, caci erau lacuste Deci, aceste caracteristici, sunt reprezentari asemanatoare, si nu suta la suta literale http://en.wikipedia.org/wiki/Desert_locust Capitolul 9 1. Îngerul al cincilea a sunat din trâmbiţă. Şi am văzut o stea care căzuse din cer pe pământ. I s-a dat cheia fântânii Adâncului, 2. şi a deschis fântâna Adâncului. Din fântână s-a ridicat un fum, ca fumul unui cuptor mare. Şi soarele şi văzduhul s-au întunecat de fumul fântânii. 3. Din fum au ieşit nişte lăcuste pe pământ. Şi li s-a dat o putere, ca puterea pe care o au scorpiile pământului. 4. Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, care n-aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu. 5. Li s-a dat putere nu să-i omoare, ci să-i chinuiască cinci luni; şi chinul lor era cum e chinul scorpiei, când înţeapă pe un om. 6. În acele zile, oamenii vor căuta moartea, şi n-o vor găsi; vor dori să moară, şi moartea va fugi de ei. 7. Lăcustele acelea semănau cu nişte cai pregătiţi de luptă. Pe capete aveau un fel de cununi, care păreau de aur. Feţele lor semănau cu nişte feţe de oameni. 8. Aveau părul ca părul de femeie, şi dinţii lor erau ca dinţii de lei. 9. Aveau nişte platoşe ca nişte platoşe de fier; şi vuietul, pe care-l făceau aripile lor, era ca vuietul unor care trase de mulţi cai, care se aruncă la luptă. 10. Aveau nişte cozi ca de scorpii, cu bolduri. Şi în cozile lor stătea puterea, pe care o aveau ca să vatăme pe oameni cinci luni. 11. Peste ele aveau ca împărat pe îngerul Adâncului, care pe evreieşte se cheamă Abadon iar pe greceşte Apolion. 12. Cea dintâi nenorocire a trecut. Iată că mai vin încă două nenorociri după ea. |
Sâm Aug 02, 2008 9:39 am |
![]() |
![]() |
|
4. Li s-a zis să nu vatăme iarba pământului, nici vreo verdeaţă, nici vreun copac, ci numai pe oamenii, care n-aveau pe frunte pecetea lui Dumnezeu.
Apocalipsa 9: Oamenii care vor avea "pecetea lui D-zeu" pe frunte, vor fi scutiti de aceasta plaga. Ce inseamna aceasta pecete? Unii spun ca este semnul crucii, altii ca este sabatul? Ce variante ma sunt? Care este varianta corecta? |
Sâm Aug 02, 2008 3:09 pm |
![]() |
![]() |
|
Este numele Stăpânului lor.
Sâm Aug 02, 2008 8:54 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Este un raspuns bun.
Apocalipsa 3:12 scrie ca membrii Ekklesiei, adica a Adunarii crestine vor avea trei nume pe ei> 1.Numele Tatalui, lui D-zeu 2.Numele cetatii lui D-zeu, Noul Ierusalim 3.Numele nou al Fiului lui D-zeu |
Sâm Aug 02, 2008 11:04 pm |
![]() |
![]() |
|
Fiind azi la adunare, sotia fratelui gazda, spunea ca prin anii 1930 a fost un falagel cu muste columbace. Atacau animalele si daca un om era muscat i se facea un buboi pe piele. Ea avea circa 15 ani atunci. Ei mergeau la camp, la agricultura, cu mare frica si faceau foc cu balegar, ca sa nu fie muscati de aceste insecte. Spunea ca, cand veneau, veneau in roiuri si zamzaitul aripilor lor semana cu cea a avioanelor. Interesant...
|
Dum Aug 03, 2008 4:21 pm |
![]() |
![]() |
|
Multe specii se asemnănă între ele, amplifică şi îmagineazăţi cum s-ar fi auzit dacă aripile erau mari cât mâinile oamenilor... Ar fi suficient una ca să fie zgomot ca la un concurs de cai.
![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Aug 03, 2008 7:23 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 2 |
[ 68 mesaje ] | Du-te la pagina 1, 2 Următorul |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |