incepe campania cu cipuri
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 2 din 2 |
[ 68 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2 |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
In orice caz, fenomenul o sa fie inspaimantator. Daca musca caineasca sau cea columbatica poate provoca muscaturi ce provoaca buboaie mari si urate, sa nu mai vorbim de durere, atunci si aceste lacuste ar putea face acest lucru. Sar putea chiar sa atace in grup.
|
Mar Aug 05, 2008 7:28 am |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Lăcustele todeauna atacă în stol, când zboară peste un lan de grâu nu mai rămâne nimic în câteva minute.
Este un obicei demonic să sară mai multe duhuri inferioare (care fac munca muradară de jos) asupra unui om care a păcătuit şi să îl chinuie până când omul pică bolnav la pat sau moare. Ei pot umbla prin morminte şi praf, locuri muradare unde se umple de boli şi să aibă efect mai puternic în timp cât mai rapid. Ei sunt dirijaţi de mai multe duhuri mai puternice care se consideră îngeri (trimişi) şi care decid metoda cum să atace şi observă efectele să le raporteze la căpetenie. Probabil şi aceste "lăcuste" vor fi un specimen care vor fi dirijate de bande de duhuri care dau raportul îngerului Adâncului Abadon. Referitor la aceşti îngeri alungaţi din cer am ajuns la concluzia că oamenii în Necazul Cel Mare nu mai pot fi acuzaţi de ceea ce fac din punct de vedere spiritual din moment ce toţi demonii alungaţi din cer sunt pe Pământ şi atunci e nevoie iar de o metodă omenească ca să fie încercaţi. În Imperiul Roman, Împăratul ca să verifice cine este normal şi cine este creştin, le cerea supuşilor să ardă tămâie pe altarul zeilor. Aceasta era un semn că ei nu sunt creştini şi erau lăsaţi în pace. Probabil de aceea permite Dumnezeu să se pună în practică introducerea "semnului fiarei" ca oamenii să aibă ocazia să ia decizia singuri de partea cui sunt. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Aug 06, 2008 6:46 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Scuze că încep cu o nedumerire ! Suferiţi-mă şi voi un pic, aşa cum zice Pavel !
Campania cu (semnul de pe frunte şi pe mâna dreaptă) cipul, o fi cum o fi, dar mult mai impresionant, mai ales în ceea ce priveşte gabaritul, va fi campania cu BALAURI din Apocalipsa ! ![]() Probabil tot la PRO TV vom auzi vestea ! S-ar putea ca oamenii să se uite la BALAUR ca şi ardeleanu la zoo ! Vede girafa şi pleacă imediat, supărat, fiindcă, exclamă el : "aşa ceva nu există !" Şi încă două lucruri pe care abia aştept să le văd : Abia aştept să văd pe cineva cum mănâncă o cărticică ! Cât de mare este acea cărticică mică, ce ar putea conţine o cărticică aşa de mică, şi cum va reacţiona cel care o mănâncă la acel gust al ei ! Acela amar bine-nţeles ! Pentru că este scris, ![]() cărticica aceea va avea două gusturi ! Apoc. 10:10 ![]() Abia aştept să văd prăjina celui ce măsoară Templul din Apocalipsa Apoc. 11:1 ! ![]() Eu, să fiu sincer, lucrez cu un telemetru cu laser, cu o precizie de ± 2 mm ! Prin ceea ce scriu aş vrea să zidesc şi nu să dărâm ! Pentru cei neiniţiaţi vreau să spun că astfel de cuvinde se folosesc de multe ori pentru a arăta enorma diferenţă între LITERĂ şi SPIRIT !!! Dacă este adevărată chestia cu cipurile (adică este chiar obiectul de care spune Biblia) nu-i nici o problemă ! Ce bai este dacă vă înarmaţi şi cu o altă alternativă ? Acea sugerată mai sus ! |
Sâm Oct 11, 2008 11:46 pm |
|
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Să înţeleg că "Campania cu BALAURI" este noua credinţă a Martorilor lui Iehova ...
Dacă citeşti mai atent o să vezi că Balaurul mai este numit şi "şarpele cel vechi" adică cu rererire la Amăgitorul din grădina Edenului şi duşmanul omenirii. Tot ceea ce este scris în Apocalipsa trebuie interpretat în mod literal şi nu ultra literal deoarece îngerul a zis "Să nu pecetluieşti cuvintele prorociei din cartea aceasta. Căci vremea este aproape". Simbolurile din carte apar deoarece Apostolul Ioan la vremea lui nu ştia cum să explice tot ce a văzut şi a folosit aceaşi metode ca ceilaţi Profeţi ebraici: Ezechiel, Daniel şi Zaharia care au profeţit despre acestă perioadă, şi trebuie interpretate ca atare. Deci evenimentele sunt literale iar simbolurile sunt alegorice. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Oct 12, 2008 5:46 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Babilonul nu mai există ! Literal, cum va cădea ?
Apoi semnul de pe fruntea celor de la Apoc. 14:1 nu va fi nicidecum la literă ! Chiar dacă va veni Isus Christos să-mi spună că semnul va fi, o scriere chiar la literă, tot nu-L voi crede ! Mult mai raţional şi conform Adevărului Biblic este că acel semn este : Pe mâna dreaptă = A LUA LA CUNOŞTINŢĂ Pe frunte = A ACŢIONA CONFORM CU CEEA CE AI LUAT LA CUNOŞTINŢĂ Este, după părerea mea foarte multă simbolistică în Apocalipsa ! Oricum, eu nu ştiu cântarea de la Apoc. 14:3 ! Eu am aflat cântarea ! Ca sfat al meu frăţesc : - Întrebaţi totuşi pe cei care spune Biblia că ştiu cântarea, ca să nu faceţi lucrurile contrar Bibliei ! Chiar dacă greşiţi dacă întrebaţi pe cei care ştiu cântarea, veţi putea totuşi să vă scuzaţi înaintea lui Dumnezeu prin faptul că aţi făcut conform cu ceea ce aţi aflat de la cei pe care Dumnezeu i-a desemnat ca să înveţe cântarea cea nouă ! Altfel, cum vă veţi scuza ? |
Dum Oct 12, 2008 11:58 am |
|
![]() |
|
Constantin scrie: Babilonul nu mai există ! Literal, cum va cădea ? În momentul de faţă teritoriul unde a fost Babilonul este sub controlul armatei Statelor Unite ale Americii care a confiscat aprope toate lucrurile de valoare din perioda Împeriului Babilonian şi Sumerian care era la muzeile din zonă. Babilonul în Biblie se referă la o metropolă unde erau adunaţi cei mai capabili oameni de pe întreg Pământul cunoscut la vremea respectivă pentru ca să contribuie la progresul şi prosperitatea Împeriului respectiv. În prezent acest concept de "Babilon" este preluat de marile puteri mondiale prin conceptul de gobalizare. Aceasta înseamnă ca să se unească economic, politic, religios şi militar toate ţările Pământului. Dacă o ţară este împotrivă are soarta Irakului. Vrei "Babilon" mai puternic ca acesta? Sau crezi că Tatăl Ceresc îi luminează să facă aşaceva? Când cele 10 fecioare se vor trezi vom vedea cine poate învăţa cântarea. Se pare că este într-o limbă veche care nu se mai vorbeşte în prezent de aceea nu o poate învăţa orice om şi trebuie cântată cu Duhul şi nu cu gura. Duhul o poate învăţa şi cânta dar mintea umană nu poate sau poate doar fredona. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Oct 13, 2008 12:19 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Oct 13, 2008 3:57 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Ory,
Merci pentru videoclip ! Este o părere ! Ar putea fi aşa sau nu, vom vedea ! Acum vin şi eu cu o părere a mea referitoare la Babilonul biblic. El este urât de fiară şi de cele zece coarne ! Deci nu poate fi o putere politică ! Din contră, o putere sau nişte puteri politice o vor urâ ! Apoi eu am ieşit din Babilon, deci, pentru mine, ştiu ce înseamnă Babilon ! Asta este părerea mea ! Dar nu cred că este necesar să o spun ! Din moment ce o prezint, evident sunt de acord cu ea ! Privitor la fecioarele din parabolă nu cred să fie chiar aşa ! Nu mai este noapte cam demult ! Dovada este creşterea cunoştinţei biblice ! Cam asta este părerea mea. Nu oblig pe nimeni să o creadă ! Dar, din moment ce şi voi emiteţi către mine păreri, evident mi se pare creştineşte să receptaţi şi voi părerile emise de mine ! Faceţi ce vreţi cu ele ! Pot fi bune sau rele, greşite sau corecte ! Eu iau atitudine faţă de ele pentru că le consider corecte, adică bazate pe ADEVĂR, iar voi nu veţi lua nici o atitudine pentru că nu le consideraţi corecte, adică, nu sunt bazate pe ADEVĂR ! Şi va fi ok ! |
Lun Oct 13, 2008 8:35 pm |
|
![]() |
|
Sunt de acord cu tine, termenul Babilon se poate referi la mai multe în ziua de azi, uite încă un videoclip:
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Oct 13, 2008 8:46 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Nu e nevoie de cip, se poate adăuga la cărţile de identitate ordinare (fără simboluri religioase cum e piramida sau steua lui David etc.) o bară de cod prin care să poată citi scanerul codul nureric personal iar la eliberarea cărţii de identitate să se înregistreze la poliţie amprenta vocală.
Astfel la magazin fiecare să cumpere cu cartea de indetitate şi să se facă verificarea amprentei vocale în loc de codul pin. În acest fel oamenii să nu aibă implanturi sau maracaje ca alimentele în primă fază iar acum dobitoacele care pot fi vândute sau cumpărate folosind acest macaj. Sclavii în antichitate aveau un marcaj după care se cunoştea cine este stăpânul sclavului şi trebuia să aibă o învoire de la stăpân pentru a face orice în societate. Dacă codul numeric este digital acesta poate fi modificat foarte uşor aşa cum edităm un mesaj din celular chiar şi de la distanţă prin remote sau Bluetooth şi ideea că dacă este salvat într-un cip prezintă siguranţă este o falsitate, extracţia ne fiind necesară pentru a motifica sau falsifica informaţia. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Oct 28, 2008 12:06 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Constantin scrie: Acum vin şi eu cu o părere a mea referitoare la Babilonul biblic. El este urât de fiară şi de cele zece coarne ! Deci nu poate fi o putere politică ! Din contră, o putere sau nişte puteri politice o vor urâ ! Daniel 7:24,25 scrie: Cele zece coarne, înseamnă că din împărăţia aceasta se vor ridica zece împăraţi. Iar după ei se va ridica un altul, care se va deosebi de înaintaşii lui şi va doborî trei împăraţi. El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea Înalt, va asupri pe sfinţii Celui Prea Înalt şi se va încumeta să schimbe vremurile şi legea; şi sfinţii vor fi daţi în mâinile lui timp de o vreme, două vremuri şi o jumătate de vreme. Profetul Daniel explică perfect, la început vor fi zece coarne adică puteri politice care s-au aliat, la început din alianţă sau uniune se vor ridica zece conducători. Apoi se va ridica un alt conducător într-un context unde iniţial erau trei guverne pe care le va doborî probabil prin manevre politice şi va primii supportul acestor trei ţări sau împărăţii în numele cărora va face pe dictatorul pentru 3 ani şi 6 luni. Oricât de mult o vor urâ celelate puteri politice dacă este voba de o putere nucleară vor fi nevoiţi toate să facă cel puţin aparent compromis cu ea. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Oct 28, 2008 12:38 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
marinaru scrie: Ory draga acestea sunt pure speculatii ca sa nu spun mai mult. Tu crezi ca Dumnezeu o sa aleaga daca unul nu are cip si unul are cip ? Care este problema cu cipul atata timp cat te identifici cu el sau platesti cu el pe la magazine ? Este o nimica toata...Sa fim seriosi... ![]() Nu e vorba de ales, cele şapte capete sunt şapte siteme care încearcă să rezolve problemele omenirii ca să ne adaptăm la deteriorarea care s-a produs pe pământ din cauza disctrugerii ecosistemelor şi a păcatelor omeniirii. Cine se integrează în aceste concepte şi nu în conceptul Tatălui Cel din Cer pentru el va fi totul în regulă deoarece va fi o periodaă de traziţie pas cu pas. Dar când aceste şapte puteri la care se mai adaugă încă trei din cauza că resprezintă un număr mare de oameni de pe continetele lor vor deveni zece coarne. Ei atunci vor zice pace şi va veni Fiul Omului care va restaura pământul la forma originală. Acuma toate alimentele au fost vătămate prin aceste încercări de a aduce soluţii iar la restaurarea bruscă a planetei la forma îniţială de către Domnul Nostru Isus Christos cei care s-au integrat total în sistemul acesta nu avea nici o şansă să poată supravieţui traformării bruşte a Pământului. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Dec 05, 2008 7:45 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
În 2005 romii şi tăranii săraci au refuzat "injecţia subcutanată" la cai, scaneză cineva un chip să îl vedem şi voi?
Liana Anghelescu scrie: Romii si agricultorii saraci intra mai greu in Europa. Conform regulilor impuse de Uniunea Europeana, romanii trebuie sa-si inregistreze electronic animalele, prin microcipare. Microcipul care se implanteaza animalelor costa prea mult pentru taranul sarac, 300.000 de lei vechi, iar romii refuza adesea procedura inventata de UE din motive religioase. Cand vine vorba de microcipare romii refuza, invocand motive religioase , a declarat ieri presedintele Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Gabriel Predoi. Se pare insa ca acestea sunt inventii, dupa spusele fostului deputat PSD, Madalin Voicu. "Nu exista motive religioase. Este o pacaleala de-a tiganilor. Daca vreunii pun botul, bravo tiganilor!". Voicu spune ca exista si posibilitatea ca animalele romilor sa fie furate si ca din teama ca vor fi descoperiti au scornit scuza cu "motivele religiose". Daca ar fi sa calculam cat la suta din venitul taranului se duce pe microcipare constatam ca motivul pe care adesea il invoca, saracia, este unul cat se poate de serios. Pensia medie a unui fost agricultor era estimata in mai 2005 la 821.957 lei vechi. Sa zicem ca avem un agricultor batran traieste dintr-un milion de lei, si are doi porci, o vaca si un cal. Inregistrarea electronica a acestor animale il costa pe taran cel putin tot milionul de lei pe care il are, daca ar fi sa luam in consideratie pretul microcipului plasat undeva intre 200 si 300 de mii de lei. Din aceasta cauza, multi tarani refuza microciparea animalelor din ograda. Gluma cu "motive religioase" sau saracie, ANSVSA ameninta ca cei care refuza microciparea vor fi sanctionati cu amezi cuprinse intre 5 si 10 milioane de lei vechi. Sursa. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Ian 02, 2009 1:18 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Cercetătorii britanici sunt pe cale să creeze un cip care, odată implantat în creier, poate provoca plăceri sexuale.
Sursa: Cotidianul Libertatea. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Ian 02, 2009 1:23 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Am meditat la ce scrie în articolul din linkul de mai sus şi am ajuns să cred că e doar o dezinformare ca de obicei. Acesta deoarece prin implantul unui cip un grup de oameni o să fie conectaţi la o reţea cum e cea de celulare sau un server de chat, s.a., şi dacă emoţiile unora vor fi simţite de alţii să specialiştii lor o justificare.
Vin Ian 02, 2009 5:37 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
ac?iuni premergătore semnului Fiarei din Ap.13: inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte
Am primit următorul mesaj: De miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, se va organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr. 1566/15.12.2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte (nu vreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori - 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre din numarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea 666). |
Vin Ian 30, 2009 7:20 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
viewtopic.php?f=1&t=499&view=newest
Cei care sunt impotriva "lor" se vor compfunta cu simptoame ca: amenezii, lapsusuri, lipsă de concentrare, prezenţa unui câmp magnetic ridicat în locuinţele lor, proiectarea conştiiţei altor persoane în conştiinţa lor. În prezent pasul în romnânia este introducerea paşapoartele cu cip biometric care utilizeabă sitem numeric de salvare în baza şase la fel ca barele de cod de pe produsele comerciale. Link: Antena 3 _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Sâm Ian 31, 2009 5:01 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Dum Feb 01, 2009 1:03 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 2 din 2 |
[ 68 mesaje ] | Du-te la pagina Anterior 1, 2 |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |