Căderea Republicii - Fall of The Republic
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Căderea Republicii s-a lansat la, 21 Octombrie 2009.
Comandaţi DVD-ul aici: http://infowars-shop.stores.yahoo.net/faofreprofba.html ori uitaţi-vă online la Prison Planet.tv aici: http://prisonplanet.tv/ Cu organizaţiile de la fiecare nivel încercând cu disperare să domolească furia ce mocneşte acum in psihicul celor consideraţi ca rădăcini ale Americii, devastaţi de efectul pe care filmul 'Înşelătoria Obama' l-a avut in a desface oamenii din transa hipnotică a paradigmei stânga-dreapta, 'Fall Of The Republic' îi dă un nou pumn Noii Ordini Mondiale, denumire folosită atât de des de elita politică, care se poate traduce mai corect: 'Rânduiala Lumii Noi'. Rezistenţa împotriva tiraniei se răspândeşte ca focul in jurul nostru, căci masele au început, în sfârşit, lungul proces al trezirii în faţa agendei globaliştilor care îi au ca ţinte pentru o dominaţie totală şi pentru eliminarea libertăţii şi demnităţi umane. Trebuie să ajutăm semenii să înţeleagă faptul că în chiar acest moment are loc acapararea planetei în noua rânduială mondială şi accelerarea programului guvernului mondial a înrobirii globale, cât şi înţelegerea că graba lor este din cauza că mai au puţină vreme şi pentru că ei ştiu. Facem această chemare urgentă către toţi cei ce citesc aceste rânduri - luati-vă 'Lose Chanse',' Omaba Deception', 'Fall Of The Republic', 'Invisible Empire' - luaţi-vă DVD-urile sau descarcaţi versiunile de la Prison Planet.tv - faceţi copie şi răspândiţi-le, trimiteţi versiunea online în toate comunităţile Internetului. Răspândiţi adevărul despre ce se pregăteşte şi ajutaţi-ne să ajungem la zeci de milioane de oameni care nu sunt informaţi. Nu este numai despre deschiderea minţilor, ci este şi despre salvarea sufletelor de la eterna sclavie a sistemului noii ordini mondiale ce doreşte să distrugă complet scânteia strălucitoare de umanitate şi dragoste. Acum aveţi şansa să apăraţi libertatea, să apăraţi omenia şi să deveniţi o parte a soluţiei ce va învinge în final agenda neagra a noii rânduieli mondiale şi care va conduce renaşterea spirituală a pământului. Iar regatul şi stăpânirea şi mărirea regilor de sub ceruri se vor da poporului sfinţilor Celui Preaînalt; împărăţia Lui este împărăţie veşnică şi toate stăpânirile Îi vor sluji Lui şi pe El Îl vor asculta". - Profetul Daniel 7:27 http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 4CB4835786 Daniel 7:7-8 scrie: În urmă am privit în vedeniile mele de noapte şi iată o a patra fiară înspăimântătoare şi înfricoşătoare şi nespus de puternică. Ea avea dinţi mari de fier şi gheare de aramă; mânca şi sfărâma, iar rămăşiţa o călca in picioare. Ea se deosebea de toate celelalte fiare de mai înainte şi avea zece coarne. M-am uitat cu luare aminte la coarne, şi iată un alt corn mic creştea între ele, şi trei din coarnele cele dintâi au fost smulse de el. Şi iată că acest corn avea ochi ca ochii de om şi gură care grăia lucruri mari. Mulţi preşedinţi ai Statelor Unite au fost baptişti. Aici este mesajul lui Valentin Popovici, păstor baptist de după alegerea lui Barak Obama prezentat într-o adunare din diasporă: Toate părţile din acest mesaj video. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Sep 19, 2010 4:30 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Citez din postare: "Rezistenţa împotriva tiraniei se răspândeşte ca focul in jurul nostru, căci masele au început, în sfârşit, lungul proces al trezirii în faţa agendei globaliştilor care îi au ca ţinte pentru o dominaţie totală şi pentru eliminarea libertăţii şi demnităţi umane."
E doar o inchipuire. Profetiile Bibliei indica faptul ca globalistii vor reusi sa ii insele pe oameni si in cele din urma vor instaura imparatia fiarei si vor pune marcajul pe mana sau pe frunte in semn de apartenenta la aceasta imparatie ce va dura 3,5 ani. _________________ Dumnezeu este iubire. |
Joi Iul 25, 2013 7:22 am |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Atunci de ce suntem numiţi "biruitorii fiarei" ? Se spune că: vor birui prin cuvântul mărturisirii lor şi prin sângele mielului. biruitorii umblă în haine albe înainte de acea periaode de "vremi, vreme şi jumate de vreme", iar apoi se întorc cu Fiul Omului şi pentru cei care nu ias din mijlocul cetăţilor neamurilor va fi ca pentru Lot în Sodoma.
Libertatea şi demnitatea umană au început să o elimine când a apărut "Big Brother". Nu ştiu cine îşi maia duce aminte de show-ul tv înregistrat în direct iar apoi retrasmis în multe ţări ca serial tv, unde o familie a fost filmată în direct la tv non-stop. Era una din fete care pe cum avea relaţii intime cu băieţi lua de la fiecare o matriţă din ghips cu un membru al trupului, care reprezintă poliginia, iar la sfârşit a turnat o statuie care reprezenta pe un copil de parte bărbătească care semăna cu toţi acei "prieteni". _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iul 31, 2013 5:39 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Citat: Atunci de ce suntem numiţi "biruitorii fiarei" ? Pentru ca vom birui fiara... dar nu prin acte politice... nu prin revolte... nu prin demonstratii, ci prin cuvantul lui Dumnezeu. _________________ Dumnezeu este iubire. |
Mie Iul 31, 2013 2:13 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 4 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |