[Anunţ] Miting contra actelor biometrice
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Coalitia Impotriva Statului Politienesc organizeaza marti 12.10.2010 orele 14.00 in fata sediului Ministerului Administratiei si Internelor, Piata Revolutiei nr.1 A, sect. 1, Bucuresti, iar de la ora 15 la 16 in fata sediului Ministerului Sanatatii, Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1 (colt cu Ministerul Administratiei si Internelor) un un miting de protest impotriva adoptarii cartilor de identitate (buletinelor) cu cip biometric, precum si a carnetelor de sanatate cu cip biometric. Se va cere demiterea celor doi ministri.
Scopul mitingului este si unul organizatoric, urmand ca persoanele care doresc sa ajute la campania de informare privind pericolul reprezentat de cipurile biometrice, sa se organizeze pentru raspandirea materialelor informative ale campaniei. ![]() Persoanele care doresc sa participe la acest miting sunt rugate sa ia legatura cu organizatorii (prin persoana de contact), pentru a sti cu aproximatie pentru ce numar de persoane este necsar sa solicitam autorizatia de miting de la primarie. Persoana de contact: Ene Viorel tel. 0766482999 e-mail: ene.libertate@gmail.com http://www.refuzimplant.blogspot.com/ ![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Oct 03, 2010 12:27 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Mai sustii ideea ca punerea cipului ar trebui amanat si ptr asta ar tre sa facem demonstratii, etc.? Nu am lucra astfel contra implinirii profetiei?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Mar Iul 30, 2013 4:45 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |