O noua provocare!!
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Vizitator ![]() ![]() Membru din: Vin Apr 07, 2006 11:08 pm Mesaje: 13 Localitate: oradea ![]() |
Campania Free HUGS in Romania. Organizam in Oradea, la data de 20 ianuarie 2007 prima actiune. Va fi in zona centrala! Exemplu: - http://youtube.com/watch?v=9BE1YqDYlLo Daca esti interesat sa te implici, trimite un mail la theexodusmission@thinkpost.net si vei primi detalii!! Da acest mesaj mai departe!
![]() ![]() _________________ <b>Nu sunt nimic prin ceea ce sunt sau am facut. Tot ce am si ce sunt, este prin Isus care mi-a dat valoare la Calvar. Smereste-mi Doamne inima.. caci Tu esti bland si credincios. - theexodusmission@thinkpost.net</b> |
Mie Dec 13, 2006 7:25 pm |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Ma intreb daca Domnul Isus s-ar implica in aceasta actiune?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Vin Iun 28, 2013 7:28 am |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |