Regulamentul forumului caleacrestina
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Toţi utilizatorii şi memebrii forumului nostru caleacrestina trebuie să citească acest regulamet, şi să fie de acord înainte să scrie mesaje pe forumuri:
Recomandări pentru mesajele scrise în forum
"Intotdeauna administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili. Trebuie să fiţi de acord să nu publicaţi mesaje cu conţinut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţător, ateist, agnostic, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Orice user, care persistă în mesaje care lezează alţi useri, care dărâmă şi nu edifică spiritual, vor fi banaţi, tot la fel persoanele considerate de administrtor sau moderatori un pericol spiritual pentru valorile şi principiile creştine. Dacă postaţi astfel de materiale puteţi fi imediat şi pentru totdeauna îndepărtat din forum (şi firma care vă oferă accesul la Internet va fi anunţată). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încălcări ale regulilor. Trebuie să fiţi de acord că webmaster-ul, administratorul şi moderatorii acestui forum au dreptul de a şterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei că acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie să fiţi de acord că orice informaţie introdusă de dumneavoastră să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi arătate unei terţe persoane fără consimţământul webmaster-ului, administratorului şi moderatorilor care nu pot fi facuţi responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor. Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta)." _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Vin Aug 17, 2007 10:25 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
"nu folosiţi în mod excesiv imaginile emotive"
De acord, mi se pare o copilarie. _________________ Dumnezeu este iubire. |
Dum Mai 26, 2013 11:34 am |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 2 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |