Sănătate: gripa porcină
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Link »
![]() Gripa porcină a ajuns în Europa. Ea se trasmite de la animal la om şi de la om la om sau animal. Cifra de morţi din cauza influenţei gripei porcine în Mexic a urcat la 20 în ultimele ore, plus alte 4 în primele ore din cauza paraziţilor. Autorităţile din UE sfătuiesc oamenii să se ferească de porci şi produse porcine inclusiv de extrase din carne de porc (slănină şi să stea departe de cei care vând lapte şi au porci în gospodărie sau de cei care sunt consumatori de carne de porc şi lapte. Oamenii care călătoresc în tările afectate mai puternic trebuie să poarte măşti medicinale protectoare în aeroporturi şi locuri publice. Sfaturi cum să scapi de gripa porcină fără a lua antibiotice moderne pentru cei caresunt alergici sau care se feresc de coloranţi şi conservanţi (care pot fi atât pe medicament cât şi în compoziţie) care produc hiperactivitate ş.a. Link » http://uk.news.yahoo.com/4/20090427/video/vuk-swine-flu-explained-symptoms-eating-49bfa63.html _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Apr 27, 2009 10:03 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Primul mesaj editat!
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Lun Mai 04, 2009 10:24 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Totalul cazurilor de gripă "modernă" cu virus A/H1N1 pandemic în România este în 6 luni de 6545, din care 104 decese.
Ministerul Sănătăţii anunţă că personalul medical care refuza vaccinarea risca sa i se interzica prestarea de activitati medicale care presupun prezenta pacientilor. -- The total pandemic cases of swine flue A/H1N1 in Romania is 6545 in 6 monts, from witch 104 peoples died. _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Sâm Ian 16, 2010 11:03 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 3 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |