Răspunde la subiect  [ 5 mesaje ] 
ZEITGEIST
Autor Mesaj
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Sa discutam aici despre ZEITGEIST sau Spiritul Epocii
http://www.damaideparte.ro/index.php/ze ... tului/519/

Dum Mai 04, 2008 6:57 pm
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
filmul poate gi vizionat cu subtritrare la aceasta adresa
Autorul acestui film pregateste al doilea atac la adresa Crestinismului, partea a-II-a a filmului in acest an
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5796993477

Dum Mai 04, 2008 7:09 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Domnul Isus nici măcar nu s-a născut în 25 Decembrie, iar această dată a fost adoptată mult mai târziu sub infuenţa religiei păgâne romane în Biserica Apuseană şi după multe secole în cea Răsăriteană.

Acum la faza cu Codul Davinci şi toate fabricările de genul acesta se va vedea dacă Bisericile cu docrine mai puţin sănătoase vor mai sta în picioare, deoarece este scris că toate fecioarele vor adormi...

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Dum Mai 04, 2008 10:02 pm
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Argumentele prezentate in documentar, unele dintre cele referioate la religie sunt contrafacute chiar si cele
referitoare la legenda lui Horus, la nasterea lui, viata lui etc..... similitudinile nu prea sunt de fapt ! :)
Deci la capitolul religie, cam slabutz documentarul si in plus nu ofera referinte pentru argumentele care
le aduc in discutie.

In ceea ce priveste conspiratia, aici ei spun un adevar chiar is in legatura cu evenimentele de 11 Sept.
totusi este un adevar incomplet si scopul acestui documentar este subtil, ataca bazele crestinismului
si a credintei in Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu. Numai ca nu prea au cu ce ! :)

Deuteronom 4:19
Vegheaza asupra sufletului tau, ca nu cumva, ridicându-ti ochii spre cer, si vazand soarele, luna şi stelele, toata oştirea cerurilor, sa fii tarat sa te inchini inaintea lor si sa le slujesti: caci acestea Sunt lucruri pe care Domnul, Dumnezeul tau, le-a facut si le-a impartit ca sa slujeasca tuturor popoarelor, sub cerul intreg.

Mie Mai 07, 2008 6:25 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
În special confesiunile mari cu idei preteriste sunt într-o eroare mare în ziua de azi şi o să accepte amăgirea din documentarele astea.

De exemplu în confesiunile tradiţionaliste se crede că după Necazul cel Mare când va veni Domnul Isus va avea loc şi judecata de apoi şi nu mai cred în Mileniu. Ceea ce este interesant că pentru mulţi dintre ei este corect ceea ce spun deoarece ei când va veni Domnul Isus şi îl vor vedea se vor boci şi vor fi "adormiţi" tot mileniul până la Judecata de Apoi când vor fi înviaţi ca să fie judecaţi. Deci practic ei nu vor sesiza că ar trece o zi doar îl vor vedea pe domnul Isus venind pe nori şi li se va rupe filmul, imediat însă îşi vor reveni în faţa Tronului Alb împreună cu cei din vechime şi păgânii.

Cei care cred cu adevărat că Domnul Isus este Christosul şi nu se iau după Spiritul Lumii unii fiind chiar suprinşi, vor rămâne în picioare la Armaghedon urmând ca aceea dintre ei care au speranţa/coiful mântuirii să fie duşi în Cetăţuia care se coboară din cer pentru a avea access la pomul şi apa vieţii. Apoi ei vor fi cetăţeni în Cetăţuia Cerească în Mileniu şi vor fi judecători peste oraşele Pământului cânt timp Cetăţuia va fi pe Pământ.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Mar Mai 13, 2008 9:49 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 5 mesaje ]