Mormantul lui Mesia ?
Moderator: Admin
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 8 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
Ultima oară modificat de marinaru pe Mar Feb 27, 2007 8:32 pm, modificat 1 dată în total. |
Mar Feb 27, 2007 2:40 am |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Pe vremea aceea nu se foloseau sicrie ci osuaruri şi bănuesc că erau goale... De altfel osuarul lui Iacov fratele lui Iesus, fiul lui Iosif, a fost deja găsit şi s-a constatat că e autentic iar aceste sicrie ar face să existe dubluri dacă ar fi adevărate.
![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Feb 27, 2007 12:32 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Vin Apr 14, 2006 7:00 am Mesaje: 114 ![]() |
Biblia ,releva in ce loc a fost pus Isus si in al doilea rind trebuie sa realizam caci corpul lui nu a putut sa vada putrezirea fiinca a inviat a treia zi! Deci puneti cap la cap ce spun SCRIPTURILE si afirmatiile arheologilor care de fapt ce doresc din partea lumi?
Publicitate,reclama si un cistig ! Cine doreste sa fie inshelat si sa ishi cheltuie banii pe cartile si explicatiile lor trebuie sa realizeze mai intii de ce apar aceste afirmatii si descoperiri! Si totdeauna prin asemenea afirmatii si relatari anumite persoane au devenit faimoase , bogate si au facut ca anumite retele turistice sa se imbogateasca! Urmariti scopul si rezultatul! Cit despre corpul lui Isus SCRIPTURILE RELEVA CU TOTUL SI CU TOTUL ALTCEVA! _________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17 |
Sâm Mar 03, 2007 5:16 am |
|
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
au existat mulţi în timpul acela cu numele: Iesua (Isus) deci nu doar Fiul lui Dumnezeu a avut numele acesta..............şi tot la fel şi numele Maria......
|
Sâm Mar 03, 2007 10:39 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Lun Apr 10, 2006 9:04 pm Mesaje: 659 ![]() |
Pentru moment ca argumente contra din cate am inteles ar fi:
1. Numele sunt comune in perioada respectiva. 2. Ei proveneau dintr-o familie saraca care poate nu isi permitea acel loc de inmormantare(dar sa nu uitam ca parca biblia spune pe undeva ca a fost inmormantat cu cei bogati...chiar si o profetie daca imi amintesc bine...deci asta ar fi si un argument pro) 3. In perioada respectiva parca nu se inmormantau in sarcofage. Ca argumente pro, tot din ce am inteles pana acum smile.gif, ar fi: 1. Coincidenta de nume. 2. Nu exista legatura genetica intre Iesus si Maria Magdalena ca urmare a testului ADN. 3. Sunt din sec. I http://stiri.rol.ro/index.php?option=co ... w&id=35984 Citat: "E o poveste foarte buna pentru un film TV, dar e imposibil. Este o prostie. Nu e posibil sa fie mormantul lui Iisus si al rudelor sale. Ei erau o familie din Galileea, fara legaturi la Ierusalim. Mormantul de la Talpiot apartine unei familii din clasa mijlocie, care a trait in secolul I", a spus Kloner. |
Sâm Mar 03, 2007 11:22 am |
![]() |
![]() |
|
Daca s-ar ajunge la descoperirea trupului lui Isus Hristos ,inseamna caci ""BIBLIA"" NU AR MAI DETINE VALABILITATE SI VALOARE!PRIN CUVINTELE DIN FAPTELE AP. 2 CU 31 LA 32 CE SPUNE AP.PETRU?
VERS.31-"........DESPRE INVIEREA LUI HRISTOS A PROOROCIT SI A VORBIT EL CIND A ZIS CA SUFLETUL LUI NU VA FI LASAT IN LOCUINTA MORTILOR SI TRUPUL LUI NU VA VEDEA PUTREZIREA. 32- DUMNEZEU A INVIAT PE ACEST ISUS SI NOI TOTI SINTEM MARTORI AI LUI>>>>>>>>>>>>> Asadar nici o descoperire arheologica nu poate sa dovedeasca si sa expuna corpul lui Hristos si toate aceste relevari nu fac altceva decit sa atraga atentia populatiei asupra arheologiei si a locurilor numite si considerate sfinte!Si astfel atractia turistica ,istorica devine mai senzationala!Exact ca reclama produselor ce apare cu ieftiniri de 75 la suta sau 50 la suta si in fond ieftinirea demulte ori nici nu exzista!Si stiti motivul? _________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17 |
Lun Mar 05, 2007 7:53 am |
|
![]() |
|
Vizitator...poate ca lucrurile nu stau asa cum le intelegem noi...am vazut ca multe traduceri spun "neither his flesh did see corruption", "neither did his body see corruption".
Intrebarea se pune...Cristos s-a inaltat intr-un trup cu "carne si oase" sau nu ? |
Mar Mar 06, 2007 10:06 pm |
![]() |
![]() |
|
Marinarule ,ca sa intelegi mai bine caci Isus Hristos a inviat in trupul sau si trupul lui nu a vazut putrezirea citeste Ioan 20 cu 19la31 si analizeaza!Si pe urma mai discutam si despre ce spun prorocii!
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17 |
Mie Mar 07, 2007 3:30 am |
|
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 8 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |