vizitator
Membru Argint
|
Ce ziceti si ce puteti sa explicati despre acest forum?Subiectele deschise ajung sa fie pentru gasirea ADEVARULUI EXPUS DE SFINTELE SCRIPTURI ?SAU DE FAPT SE AJUNGE SA SE INTELEAGA ROLUL RELIGIILOR IN VIATA UMANA CARE II FACE PE OAMENI CUM SA DEVINA?SI CE FOLOASE PUTEM SA AVEM DIN CELE ANALIZATE?
_________________ <<Cinstiti>>1 petru 2cu 17
|
vizitator
Membru Argint
|
e cam creu de raspuns!Ma intreb de ce omul sta in cumpana?
|
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
E un forum neoficial pentru martorii lui Iehova care intră pe internet sau pentru cei care au avut tangenţe cu ei, fiindcă cei care nu au avut tangenţe cu ei înţeleg mai greu despre ce e vorba şi limbajul folosit.
Nimeni nu deţine adevărul, noi nu putem decât să îi ajutăm pe oameni să fie botezaţi şi călăuziţi de Spiritul Sfânt care îi va învăţa El adevărul pe parcursul vieţii.
Domnul să ne ajute.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
vizitator
Membru Argint
|
Eu nu am facut referire la organizatia martorilor!Si in al doilea rind ei nu detin ADEVARUL SCRIPTURILOR pe care zic caci il releveaza!
IN PRIMUL RIND EI RELEVEAZA LUCRURI DOCTRINALE CU PRIVIRE LA DOCTRINA CE O DETIN SI INTERPRETARILE CE LE DAU!
Si cu privire la acestea se pot discuta multe si poate ai avut de a face cu doctrina ce o detin si stii din ce cauza sint deviati de la ADEVARUL SCRIPTURII
|