Răspunde la subiect  [ 22 mesaje ] 
Experienţe cu Duhul Sfânt
Autor Mesaj
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
personal, încă nu am experimentat nimic, dar cu siguranţă cei care au avut astfel de experienţe cu Duhul Sfânt, le-ar face plăcere să ne împărtăşească şi nouă ...vă rugăm deci, toţi cei care consideră că pot să relateze ceva ziditor legat de subiectul menţionat, să posteze aici.
Mulţumim...

Mie Mai 10, 2006 9:21 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
mulţumim de invitaţie Radu............... :lol:
Eu am avut ceva experienţe cu darul profeţiei şi cu cel al limbilor.......poate o să relatez ceva în viitor.................. :arrow:

Mie Mai 10, 2006 1:53 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
eu am avut experienţe cu vindecări şi cu viziuni dar şi experienţe negative cu punerea mâinilor.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Mie Mai 10, 2006 3:49 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Eu cred ca am avut revelatii din scripturi cu privire la diferite subiecte care ma framantau :) Viziuni nu cred ca am avut. Vise nu stiu :) Cu privire la sanatate multumesc lui Iahve dar sunt bine :)

Mie Mai 10, 2006 4:30 pm
YIM
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
E foarte bine cine are parte de asemenea experiente fiinca atunci poate sa realizeze caci starea firii pamintesti a omului in care ne nastem la ce duce iar Roadele Duhului la ce ne ajuta sa dezvoltam!Insa daca avem parte de asemenea lucruri trebuie sa acceptam in persoana noastra ca sa ne si lasam condusi (CIRMUITI )DE DUHUL FIINCA AP.PAVEL CE SPUNE PRIN CUVINTELE DIN GALATENI 5 CU 17la26?

Dum Mai 14, 2006 8:06 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
braţul Domnului nu a încetat să lucreze pentru că Isus este Acelaşi, şi ieri şi astăzi şi pentru totdeauna !

Evrei 13:8 Isus Hristos este acelaşi ieri şi azi şi în veci!

Evrei 2:3 cum vom scăpa noi, dacă stăm nepăsători faţă de o mântuire aşa de mare, care, după ce a fost vestită întâi de Domnul, ne-a fost adeverită de cei ce au auzit-o,
4 în timp ce Dumnezeu întărea mărturia lor cu semne, puteri şi felurite minuni şi cu darurile Duhului Sfânt, împărţite după voia Sa!

Ioan 14:12 Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl

orice rugăciune sinceră reclamă o intervenţie supranaturală din partea lui Dumnezeu:
Iacov 5:16 Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.

dacă nu mai au loc astăzi minuni, pentru ce să ne mai rugăm?
Orice intervenţie de Sus este o minune.

Vin Iun 16, 2006 11:36 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

1 Corinteni 13:4  Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie,
5  nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău,
6  nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,
7  acopere totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul.
8  Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârşi; limbile vor înceta; cunoştinţa va avea sfârşit.

Vin Iun 16, 2006 11:54 am
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
marinaru, textul e clar: proorocirile, limbile vor sfârşi când va sfârşi şi cunoştinţa, adică atunci când va veni ceea ce este desăvârşit, adică Domnul Isus, la a doua Sa venire.

Vin Iun 16, 2006 12:19 pm
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
De ce-ţi ai schimbat poza Radule............?????
Eşti necăjit că umplerea cu Duhul întârzie????????

Să şti că Dumnezeu nu este om ca să mintă.......ce ţi-a promis va împlini......

Vin Iun 16, 2006 9:31 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
radu e posibil sa ai dreptate sau e posibil sa nu ai dreptate mai ales ca textul nu este clar si spune "cand va veni ce este desavarsit" si nu cand va veni cel ce este desavarsit sau de ce nu cand va veni Iesus. Eu am avut experiente cu Duhul dar nimic supranatural. Dar am tot meditat la asta si cred ca probabil datorita faptului ca sunt mai neincrezator cand este vorba despre miracole. Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa vad altfel lucrurile...

Vin Iun 16, 2006 10:07 pm
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Fi sigur Marinarule.......eşti în planul lui de salvare......nu vei scăpa uşor.........primul pas e să crezi ceea ce spune Biblia despre Dumnezeu, daruri, factorul miracol.........şi apoi încetul cu încetul îl vei experiementa......

Dum Iun 18, 2006 8:40 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
P.S. Oricum nici intervenţiile prin mijlocace naturale din partea lui Dumnezeu nu sunt de lepădat.........şi oricum pe acestea Dumnezeu le folosşte cel mai mult............însă când e nevoie dacă avem credinţă......Dumnezeu trece de natural şi începe să acţioneze prin supranatural............dar depuinde de cât ne deschidem noi la supranatural.......

Dum Iun 18, 2006 8:42 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
calea cred ca ai dreptate...sti Iesus spunea ca daca avem credinta cat un bob de mustar o sa miscam muntii...sau ceva de genu asta nu imi amintesc exact dar cu alte cuvinte cu credinta se pot intampla multe lucruri supranaturale...

Dum Iun 18, 2006 10:40 pm
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

Dum Iun 18, 2006 11:13 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
radu e posibil sa ai dreptate sau e posibil sa nu ai dreptate mai ales ca textul nu este clar si spune "cand va veni ce este desavarsit" si nu cand va veni cel ce este desavarsit sau de ce nu cand va veni Iesus. Eu am avut experiente cu Duhul dar nimic supranatural. Dar am tot meditat la asta si cred ca probabil datorita faptului ca sunt mai neincrezator cand este vorba despre miracole. Sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa vad altfel lucrurile...

marinaru, unii spun că "cel desăvârşit" este Canonul Bibliei, şi că, din moment ce avem Scriptura completă, darurile au încetat. Ce spui de acest raţionament ?

Lun Iun 19, 2006 7:55 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
radu o speculatie :) Din punctul meu de vedere pot sa spun ca am trait destule "coincidente" daca doresti...nu ceva neaparat supranatural da am primit multe raspunsuri in rugaciuni la diverse intrebari...Adevarul este ca eu nu prea am fost deschis la ceva supranatural...

Lun Iun 19, 2006 8:56 am
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
da şi eu cred că este o pură speculaţie - ceea ce este desăvârşit consider a fi "cerurile noi şi pământul nou", "lucrurile noi create de Isus", "creaţia regenerată", etc.

Lun Iun 19, 2006 9:15 am
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Mesaj sters . Imi pare rau pentru inconvenient.

Ultima oară modificat de Daniel pe Mie Iun 21, 2006 5:06 am, modificat 1 dată în total.

Lun Iun 19, 2006 7:03 pm
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
da, şi toate acestea nu pot fi aplicate la momentul încheierii Canonului biblic ci la momentul când vom fi regeneraţi, unii la viaţa spirituală, alţii pe pământ şi întreaga creaţie va fi regenerată.

Mar Iun 20, 2006 10:20 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
ceea ce este 'desăvârşit' se referă la starea de perfecţiune a copiilor lui Dumnezeu nu la mediu ambiant perfect, cu toate că e clar că atunci când creştinii vor 'cunoaşte deplin' şi vor fi glorigicaţi şi creaţia se va bucura de libertatea copiilor lui Dumnezeu..........

Vin Iun 30, 2006 8:11 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Mie x si y mi-au spus ca ma voi impaca cu fosta sotie. Spuneau ca este de la Domnul. Nu numai ca nu ne-am impacat, dar fiecare s-a recasatorit cu altcineva.

Dum Mai 26, 2013 1:12 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Poate x şi y s-au gândit că e singura soluţie, dacă nu rămâi necăsătorit, ca să mai poţi fi slujitor (diacon, bătrân, ş.a.).

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Joi Iun 20, 2013 9:44 pm
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 22 mesaje ]