|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
Sunt eu un închinător adevărat?
Autor |
Mesaj |
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Alin, Te rog dacă poţi scana cu 300 dpi coperta de la cartea tipărită la Cromatica Press, mar interesa moto de pe verso. Merci.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Mie Apr 22, 2009 1:28 am |
|
|
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Sunt eu un inchinator adevarat? Iata o intrebare buna, pentru meditatie. Daniel 12:10 spune cine sunt inchinatorii adevarati si care nu sunt.
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
Mar Iul 16, 2013 7:35 am |
|
|
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Nu ştiu dacă e prea potrivit titlul, "închinător", sună ca şi cum ar contesta felul cum "cineva" se închină lui Dumnezeu, şi nu cum îi slujeşte lui Dumnezeu şi pe fraţii lui.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Lun Aug 12, 2013 8:46 am |
|
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|