OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Christos jertfă a dat!
Christos jertfă a dat, sângele Său vărsat, Ca să fiu fericit, şi din morţi mântuit. El şi-a jertfit viaţa Sa, laude-l inima, El şi-a jertfit viaţa Sa, laude-l inima.
Locaşul Tatălui şi tronul Său ceresc, Le-a lăsat şi-a venit, ca să fiu mântuit, Pentru mine toate-a lăsat, dar eu Lui ce i-am dat? Pentru mine toate-a lăsat, dar eu Lui ce i-am dat?
El mai mult suferi, decât eu pot a ştii. În luptă cu chin greu, goli paharul Său. Toate pentru min' le-a primit, dar eu ce-am suferit? Toate pentru min' le-a primit, dar eu ce-am suferit?
Pe urma muncii Lui, izvorăsc mari daruri, Deplină iertare, de moarte scăpare, Şi ajungând la ţinta mea, glorie voi avea, Şi ajungând la ţinta mea, glorie voi avea.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Melodie sublima, versuri pline de mari adevaruri Ms
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
M-am gândit să scriu notele într-un fi?ier midi (*.mid) ?i să îl pun pe prima pagină în loc la fragmentul din "Măre?ul Har".
Dacă o să am timp o să scriu mai multe ca midi ca să apară random, dar nu ştiu ce să fac cu blocul de ceas ...
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|