![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 6 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Ortodocşii spun că spiriţii sunt penticostali iar penticostalii spun că spiriţii sunt ortodocşi. Ce ştiţi despre această sectă?
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Dum Iul 06, 2008 9:29 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Poti sa detailezi?
|
Lun Iul 07, 2008 6:10 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Ştiu doar că membrii sunt penticostali tradiţionalişti şi extremişti dar au preot şi parohie la fel ca ortodocşii. Când se manifestă în biserică tremură de accea li se zice şi "tremurători" plus vorbesc în limbi la fel ca penticostalii apostolici. De aceea am fost şi eu confuz şi curios să afu mai multe.
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Iul 08, 2008 10:41 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
"Conform lui I .M. Popescu, in 1938 a aparut al patrulea grup penticostal, cunoscut sub numele de "tremuratorii”. Batranii penticostali isi amintesc de acest grup doar pentru ca numele sau devenise o porecla pentru penticostalii romani. Astfel de grupuri mici adesea apareau si dispareau. Oricum, penticostalismul romanesc nu a disparut in timpul marii persecutii a regimului autoritar (1938-1944), dar era dezorganizat. Dupa anumite estimari, existau 7400 credinciosi penticostali in 1938."
http://cristianet.fr/index.php?Itemid=1 ... &task=view |
Mie Iul 09, 2008 6:29 pm |
![]() |
![]() |
|
Se pare că o parte din aceşti penticostali "tremurători" s-au afiliat cu parohii ortodoxe în perioada comunistă şi dădeau raportul la preoţi, ce s-a întâmplat cu ei după 1989 ?
Joi Iul 10, 2008 5:39 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Intre toate religiile au fost turnatori, nu exista nici una care sa fi dus lipsa. Omul e slab din fire si foarte usor se poate clatina, si cadea. Insa toate cazurile vor iesi afara la judecata finala. Acolo vom cunoaste totul. Va fi ceva extraordinar. "Nu stiti ca sfintii (adica voi crestinii care veti ramene credinciosi) veti judeca lumea?" intreba apostolul Pavel
|
Joi Iul 10, 2008 7:44 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 6 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |