Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Versiunea Iluminaţilor Despre Necazul cel Mare
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Noi ştim că necazutile, anomaliile şi catastroifele care vin în perioda noastră de timp peste Pământ sunt din cauza răutăţii oamenilor care nu ascultă de Dumnezeu care le permite din acest motiv, dar "iluminaţii" cum îşi spuns masonii au versiunea lor pseudo ştiinţifică depre acestea:

Trebuie să nu uităm că ceea ce oamenii de ştiinţă numesc "siatemul solar" Biblia nuneşte "cel de-al doilea cer", primul cer fiind văzduhul Pământului adică atmosfera superioară, iar dacă vrem să rămânem în termeni Biblici aceste fenomene vor fi în cer.

Părerea mea este că aceşti demoni pe care ei îi numesc extratereştrii apar în jurul Pământului în periodele când răutatea oamenilor creşte. Şi avem instrucţi să fugim în munţi când vom vedea "Urâciunea Pustiiri" aşezată în Locul Sfânt (Ierusalim).
Ucenicii l-au întrebat pe Domnul Isus despre restabilirea Împărăţiei lui Israel când a vorbit despre acest eveniment (nu despre distrugerea Israelului cum înţeleg preteriştii) şi noi ştim că Domnul nostru va veni şi ne va elibera şi va rămâne să împărăţească peste Pământ timp de 1000 de ani. În loc să ne facem planuri cum să scăpăm de aceste nenorociri ar trebui să ne veghem, să ne rugăm şi să ne întărim credinţa în Mântuitorul nostru. :)

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Dum Aug 24, 2008 5:28 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Se ştie că atunci când s-a născut Messiah noaptea a iluminat o stea după care s-au orientat magii, dar atunci Pământului i s-a dat a doua şansă.

E posibil ca în Necazul Cel Mare să lumineze pe Pământ două stele, dar cea de-a doua să fie de data aceasta mult mai apoape de Pământ, adică un al doilea soare?

Este unpasaj frumos care îmi place din profetul Zaharia unde se arată cum va veni Domnul Isus cu sfinţii şi cu cetatea cerească Noul Ierusalim şi continetul se va rupe pe la mijlocul muntelui Măslinilor să facă loc urişei cetăţi. Pobabil partea de Nord se va unii cu europa iar partea de Sud va rămâne unită cu Africa între ele să se formeze o depresiune joasă.

Nu se ştie dacă o să se unească din nou toate continetele ca înainte de potop dar de aceea trebuie predicată nvestea bună, evanghelia până la marginile Pământului ca oamenii să îl recunoască pe Domnul Isus când va veni.

Zaharia 14:4-11 scrie:
Picioarele Lui vor sta în ziua aceea pe muntele Măslinilor, care este în faţa Ierusalimului, spre răsărit; muntele Măslinilor se va despica la mijloc, spre răsărit şi spre apus şi se va face o vale foarte mare: jumătate din munte se va trage înapoi spre miazănoapte, iar jumătate spre miazăzi.
Veţi fugi atunci în valea munţilor Mei, căci valea dintre munţi se va întinde până la Aţel; şi veţi fugi cum aţi fugit de cutremurul de pământ pe vremea lui Ozia, împăratul lui Iuda. Şi atunci va veni Domnul, Dumnezeul meu şi toţi sfinţii împreună cu El!
În ziua aceea, nu va mai fi lumină; stelele strălucitoare se vor ascunde.
Va fi o zi deosebită, cunoscută de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte; dar spre seară se va arăta lumina.

În ziua aceea, vor izvorî ape vii din Ierusalim şi vor curge jumătate spre marea de răsărit, jumătate spre marea de apus; aşa va fi şi vara şi iarna.
Şi Domnul va fi împărat peste tot pământul. În ziua aceea, Domnul va fi singurul Domn şi Numele Lui va fi singurul Nume.
Toată ţara va ajunge ca şesul Iordanului, de la Gheba până la Rimon, la miazăzi de Ierusalim; iar Ierusalimul va fi înălţat şi va rămâne liniştit la locul lui, de la poarta lui Beniamin până la locul porţii dintâi, până la poarta unghiurilor şi de la turnul lui Hananeel până la teascurile împăratului.
Ei vor locui în el şi nu va mai fi nici un blestem în el; Ierusalimul va fi liniştit.

Aici se zice că "stelele stălucitoare" la plurar! se vor ascunde adică cerul va fi întunecat, nu zice că Soarele se va ascunde la singular, apoi zice "spre seară se va arăta lumina" ceea ce arată că în Israel ar trebui să fie seară dar se va arăta lumia ... :-)

Este interesant şi d.p.d.v ştiinţific că se recunoaşte că Soarele e o stea.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Sâm Aug 30, 2008 8:37 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Citind Apocalipsa vom vedea ca focul ce cade din cer, impreuna cu celelalte cataclisme meteoritice (ploaie de meteoritii - caderea stelelor ca smochinele, caderea asteoritilor - ceva ca un munte mare de foc, etc.) va produce un fum de o asa natura care va face ca Soarele sa fie negru si Luna rosie. Cerul nu se va mai vedea de fum, efectiv se "indeparteaza" ca un sul de carte, adica "nu se mai vede nimic". Va fi peste tot foc, fum si intuneric. APOI, dintr-o data ceva ca un fulger va face o mare lumina peste tot, va fi semnul cel mare si infricosat al prezentei Domnului nostru Isus, care vine fiind insotit de puterea (slava sau gloria) Tatalul si de compania sfintiilor sai ingeri.

"În ziua aceea, nu va mai fi lumină; stelele strălucitoare se vor ascunde.
Va fi o zi deosebită, cunoscută de YHWH, nu va fi nici zi, nici noapte; dar spre seară se va arăta lumina."

Dum Mai 26, 2013 2:11 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Citez cu o paranteză din limba greacă. De multe ori îngerii sunt comparaţi cu stelele căzătoare, nu doar cel amăgitor ci chiar îngerul lui IAHVE care s-a coborât într-o rază după sfinţitul sabatului până la mormânt la învierea lui Mesia, iar apoi a stat pe piatră şi le-a vorbit femeilor cu mirul ungerii.
Apocalipsa 6:12-13:
"Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
Şi stelele cerului (în greacă: αστερες του ουρανου, asteres tou ouranou - astrele din văzduh) au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.
Mat 28:1-6:
"După amurgul de sâmbăta, spre ziua întâi a săptămânii, au venit Maria Magdalena şi cealaltă Marie, ca să vadă mormântul.
Şi iată s-a făcut cutremur mare, că îngerul lui IAHVE, coborând din cer şi venind, a prăvălit piatra şi şedea deasupra ei.
Şi înfăţişarea lui era ca fulgerul şi îmbrăcămintea lui albă ca zăpada.
Şi de frica lui s-au cutremurat cei ce păzeau şi s-au făcut ca morţi.
Iar îngerul, răspunzând, a zis femeilor:
Nu vă temeţi, că ştiu că pe Iisus cel răstignit Îl căutaţi. Nu este aici; căci: A ÎNVIAT! precum a zis; veniţi de vedeţi locul unde a zăcut".
Deci dacă la cororârea unui singur înger s-a cutremurat pământul, atunci cum va fi când biruitorii vor fi luaţi sus ? >:-D<

Mie Iun 19, 2013 11:18 pm
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 4 mesaje ]