Răspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
Francmasoneria
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Eu ştiu că ei practică toleranţa dar oare îi acceptă ei ca membrii şi pe spiritiştii sau sataniştii care umblă prin adunările penticostale şi carismatice mari ca să invoce spiritele rele care sunt în subordinea lui Satan şi provoacă lucrări de rătăcire?
Cristos ne-a poruncit să ieşim din mijlocul acestui "babilon" de religii să nu luăm parte la pedeapsa lui, dar toleranţa masonică are motoul unităţii în diversitate. Are francmasoneria o doctrină?

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Dum Dec 24, 2006 10:24 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
[quote=OryNider;97134]

Am scris şi eu ceva legat de masoni pe forumul catolic aici.

Nicu scrie:
Ce diferenţă este între evreii adevăraţi şi evreii francmasoni? Şi unii şi alţii îl consideră pe Moise părintele lor; şi unii şi alţii dau zeciuiala; şi unii şi alţii consideră Ierusalimul casa lor, chiar dacă s-au născut, locuiesc şi mor în alte ţări.
Te-aş ruga să ne descrii în câteva cuvinte pe aceşti evrei francmasoni, minoritari în Israel, care controlează mari puteri mondiale.

Fancmasonii sau pe scurt Masonii, sunt o oragnizaţie fraternală cu rădăcini în secolul XVI şi XVII care sunt oraganizaţi în loje, fiecare având propria juristricţie, îşi spun "Illuminati" (care fireşte are legătură cu mama Italia) şi au membrii la cel mai înalt nivel politic în ţările mari. Însemnele lor care sunt piramida din Egipt cu un ochi deasupra şi steaua lui David au apărut pe bancnota de 1 Dolar SUA:

Imagine

Aceste însemne vor să le implementeze şi pe un nou tip de cărţi de identitate care vor apărea în ţările Nord Americame, sau care vor ei să apară.

Evreii care s-au făcut francmasoni au format loja sionistă care s-a impus ca una din cele mai puternice loje, şi în care au recrutat minţile "illuminate" din secolul trecut care au simpatizat cu evreii, printre care şi păstorul Charles Taze Russell care a devenit fondatorul de mai tărziu al Martorilor lui Iehova.

Russel a fost unul din susţinătorii sionismului şi el a fost acela care a avut ideea ca evreii să cumpere pământurile din Palestina care aparţineau guvernului Turciei şi rolul lui în formarea statului Israel a fost recunoscut în mod official de către reprezentanţii statului nou format, în pofida faptului că în momentul de faţă Martorii lui Iehova sunt împotriva sionismului, totuşi pe monumentul mormântului său apar însemnele masone de mai sus.

Mişcarea sionistă are ca scopuri în prezent reconstruirea tempului din Ierusalim şi încearcă să aibă suport politic internaţional pentru a dărâma moscheia musulmană care le stă în cale.

Un link interesant despre evreii masoni şi scopurile lor aici.

P.S. Trebuie făcută o precizare, nu toţi sioniştii sunt francmasoni şi nu toţi sioniştii sunt evrei. Din păcate în bisericile Sionului din românia se pune acceptul pe lege şi pe Sabat care confor credinţei creştine este un Sabat spiritual în cei o mie de ani şi nu una din zilele sătămânii laice. :)
[/quote]

[quote=OryNider;97135]

Off-topic: De menţionat legat de moscheie e că evreii adevăraţi au descoperit recent că moscheia musulmană este acum în locul unde era Curtea Neamurilor şi pot contrui liniştit Curtea Interioară astfel încât să rămână şi moscheia. Astfel s-ar împlini mai multe profeţii.

[/quote]

IngerNegru scrie:
Dami voie sa te contrazic. Ei nu isi spun Illuminati, pentru simplul fapt ca nu sunt

Illuminati este o confrerie din Italia, fondata de Galillei, care avea ca membrii numai oameni de stiinta. Era secreta pentru ca Biserica facea ceea ce facea cu ei. Mai tarziu membrii Illuminati au devenit membri ai lojelor masonice, fiind asimilati. De confreria Illuminati nu se mai stie nimic, se considera ca a disparut, de cca 100 de ani.

P.S. Ce-i drept inteleg de ce te iei de ei, Illuminatii fiind cel mai mare si mai de temut dusman al Bisericii. Membrii ei din sec. XVII depunand juramant sa lupte impotriva Romei, pentru promovarea stiintei.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Joi Oct 23, 2008 5:39 pm
YIM WWW
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
A invitat Oreste azi pe B1TV un mason care se plângea cum că acum două secole erau în România peste 2400 de franchişti ca membri iar după căderea sistemului comunist au mai rămas 8 din ei în viaţă din cauza persecuţiei şi alte motive.

El a făcut o pledorie mare pe un limbaj lent flecmatic (teatral) pentru francmasoni comparând acuzaţiile istorice aduse contra Bisericii cu acuzaţiile care stau împotriva piramidei masonice ridicând în slăvi "Marea Lojă Naţională din România".

Păzea la "fiarele sălbatice"! (căci nu sunt domestice :P) şi la piramida din logo/steagul masonic românesc. :?

Imagine

Dacă găseşte cineva emisiunea pe youtube sau google poate posta link (mie nu îmi merge să înregistrez audio din cauza unor probleme cu pc.). :oops:

Sâm Apr 25, 2009 12:23 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 3 mesaje ]