Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ] 
MISA
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Ce părere aveţi despre MISA şi despre Gregorian Bivolaru?... Credeţi că au vreun efect spiralele acelea pe care le fac şi care sunt foarte "mediatizate" ?

Lun Mai 08, 2006 8:40 pm
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Conform continutului SCRIPTURAL si capacitatii morale ,tu de fapt ce zici?O persoana sfinta poate sa practice asemenea ritualuri si sa se implice in asemenea acte amoroase?deci o persoana crestina trebuie sa evite orice ce trezeste pofta pacatului!Isus spune caci daca numai privesti la o femeie si....ce se intimpla?

Lun Mai 08, 2006 11:39 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Mam gândit că pot avea vre-un efect negativ asumpra ţării fiincă atrag spiritele rele etc. :P Nu m-am referit să le practice cineva.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Lun Mai 08, 2006 11:45 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
ceea ce face gruparea MISA este apă de ploaie: adevărata yoga se practică pentru a ajunge la rezultate numai atunci când include închinarea adusă zeilor păgâni, care, de fapt, sunt demoni.
toate exerciţiile pe care le presupune yoga, pentru îmbunătăţirea sănătăţii, sunt abureli.
scopul tradiţionalei yoga, cea practicată de indienii hinduşi, este comunicarea cu entităţi spirituale, în diferite scopuri ...

Mar Mai 09, 2006 10:34 am
Membru 64-bit
Membru 64-bit

Răspuns cu citat
OryNider scrie:
Ce părere aveţi despre MISA şi despre Gregorian Bivolaru?... Credeţi că au vreun efect spiralele acelea pe care le fac şi care sunt foarte "mediatizate" ?
efectul pe care l-am resimtit personal a fost trezirea crestinului din mine: tehnicile pe care le-am invatat si practicat la cursurile de Yoga mi-au dezvoltat capacitatea de a ma recunoaste crestin si dorinta de a participa la viata de credinta a parohiei

"madiatizarile" se datoresc unor interese polictice (se faceau spirale si inainte de procesele in care a fost si este implicata organizatia - eu pe atunci am practicat)
iar "ritualurile amoroase" la care se tot face referire cand se vorbeste despre Yoga nu sunt deloc o practica generala precum se lasa sa se creada - despre desfrauri amoroase eu am auzit mai intai in cartier, si mult mai tarziu despre (si nu la!) cursurile de Yoga

Lun Mai 15, 2006 1:17 pm
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Probabil că în anumite grupuri se practică acea tantra yoga, care presupune păcate carnale grave.
Asta e de aşteptat pentru că filozofia yoga include şi acest aspect, vechii indieni aşa ceva făceau curent, ei chiar şi-au împodobit templele religioase cu ipostaze de tantra yoga.
Mulţi aderenţi pentru asta se şi implică în yoga. Mai ales cei din MISA.

Lun Mai 15, 2006 2:24 pm
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Misa este o alta mare inselatorie pusa la cale de oameni cu interes :) Cam atat pe scurt...

Lun Mai 15, 2006 2:28 pm
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
Misa este o alta mare inselatorie pusa la cale de oameni cu interes :) Cam atat pe scurt...

da, mai ales dacă cursurile de yoga sunt plătite.
ce mă deranjează la aceşti yoghini este că folosesc numele Domnului Isus şi cu multă ostentaţie afirmă că cinstesc normele de viaţă creştineşti

Mar Mai 16, 2006 7:58 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
radu si vrajitoarele il folosesc si multi altii...are priza la public. Nu sti ca cine face un idol are un interes...etc :)

Mar Mai 16, 2006 11:31 am
YIM
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
E trist Maria că practicile de Yoga au trezit creştinul din tine şi nu Duhul Sfânt, tu spui:
"efectul pe care l-am resimtit personal a fost trezirea crestinului din mine: tehnicile pe care le-am invatat si practicat la cursurile de Yoga mi-au dezvoltat capacitatea de a ma recunoaste crestin si dorinta de a participa la viata de credinta a parohiei "

Ştiai că unii au înebunit din cauza lui yoga sau au ajuns demonizaţi?
Vezi nu te juca cu focul.......Domnul nu are nevoie decât de o inimă sinceră nu de metode demonice îmbrăcate în straie creştine..........

Mar Mai 16, 2006 9:29 pm
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat
exact...cum ar putea ceva de sorgite orientală, o credinţă eminamente păgână, care nu are nici o legătură cu creştinismul ci este total opusă, să ne condiţioneze simţiri creştineşti.

Mie Mai 17, 2006 7:49 am
Membru 64-bit
Membru 64-bit

Răspuns cu citat
E trist Maria că practicile de Yoga au trezit creştinul din tine şi nu Duhul Sfânt
nu e trist deloc! a fost chiar benefic
participarea Duhului Sfant a fost prin faptul ca era deja acolo, si eu nu-i acceptam prezenta...

calea scrie:
unii au înebunit din cauza lui yoga sau au ajuns demonizaţi?
nu chiar - situatia in care au ajuns nu are a face cu Yoga, ci cu propriile lor imagini despre Yoga
daca ar fi asa, cum ne-am explica faptul ca unii crestini practicanti innebunesc - doar nu e din cauza Crestinismului, nu-i asa?

Mie Mai 17, 2006 10:03 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

participarea Duhului Sfant a fost prin faptul ca era deja acolo, si eu nu-i acceptam prezenta...

ce vrei să spui, MariaB, tu consideri că întrunirile yoga beneficiază de acoperirea Duhului Sfânt ?

îmi cer scuze dacă am înţeles greşit...

Mie Mai 17, 2006 10:15 am
Membru 64-bit
Membru 64-bit

Răspuns cu citat
ia stai puţin :

ce vrei să spui, MariaB, tu consideri că întrunirile yoga beneficiază de acoperirea Duhului Sfânt ?

îmi cer scuze dacă am înţeles greşit...

sigur ca ai inteles gresit
eu spuneam ca Duhul Sfant era deja in mine, dar eu nu-i recunoasteam prezenta - la cursurile de Yoga mi-am dat seama ca am deja ceea ce yoghinii doar cauta...

Mie Mai 17, 2006 11:25 am
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

Mie Mai 17, 2006 11:48 am
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Am auzit azi din greşală în timp ce mergem la piaţă dicuţia dintre doi Yogini, unul dintre ei era iniţializat şi identifica Nefilimii cu energii pe care ei cred că le pot armoniza să se vindece de boli.

Mie îmi pare rău pentru ei, dacă nu se scapă de aceşti "draci" o să se nască tot mai mulţi copii cu malformaţii şi anomalii genetice (bebeluşi cu aspectul duhurilor).

Explicaţiile oamenilor de ştiinţă sunt că copiii nou născuţi cu malformaţii sunt "extratereştri" hibrizi de pe aşa zisa planetă a morţilor "Nibiru".

Este interesant şi măsurile de securitate tot mai sporită la materinităţile din oraşele unde oamenii au o viaţă imorală, şi că oamenii din zonele rulare nu au aşa mari probleme la naştere cu cei din zonele urbane unde aceste învăţături au pătruns din deceniile trecute.

edit: Faraon în Egipt a avut un copil născut cu chip de şopârlă şi a daus jertfe de animale pe altar iar copilul a fost schimbat la faţă în chip de copil uman.

Rog pe lordsion dacă găseşte ceva montaj video care are legătură cu aceasta pe youtube sau google referitor la Sumer, Egipt sau prezent dar doar dacă sunt acceptabile să nu se sperie minorii care pot intra pe forum.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Sâm Ian 24, 2009 4:39 pm
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
:arrow:

Ultima oară modificat de lordsion pe Mie Feb 11, 2009 10:26 pm, modificat 1 dată în total.

Sâm Ian 24, 2009 8:50 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Cine a făcut documentarele a făcut o greşală "Nefilim" nu conţine consoana "H", se referă la o formă de viaţă în multe privinţe mai inferioată, o parte din ei fiind numiţi în Biblie "draci" sau "duhuri rele" pe când "Elohim" se referă la Dumnezeii care au participat la creaţia zidirii sau Universului, în credinţa noastră Tatăl şi Fiul iar în iudaism YHWH Elohim şi Adonai Elohim, tradus în limbile moderne cu D-zeu.

Lun Ian 26, 2009 1:43 am
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat

Ultima oară modificat de lordsion pe Mie Feb 11, 2009 10:26 pm, modificat 1 dată în total.

Lun Ian 26, 2009 3:25 am
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat

Lun Ian 26, 2009 3:48 am
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
lordsion scrie:
Citat:
Cine a făcut documentarele a făcut o greşală "Nefilim" nu conţine consoana "H"

Uite-te putin la Wikipedia !
http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim

Citind textul din Geneza am observat că sensul "sunt numai trup /carne" se referă la faptul că erau ca nişte morţi vii fără viaţă sau duh de viaţă.

Sensul modern:

????????? - NFILIM - transliterare: cei care fac să cadă (pe alţii)

nephîyl nephil
nef-eel', nef-eel'
Din H5307; în mod propriu, un căzător (feller), adică, ce terorizează sau Tiran: - gigant.

În ebraica veche:

H5303
??? - NFL - Nefîl

???? - NFIL - Nefîil - absobător - trasliterare: cei ce abosorb (sug viaţa)

?? - IM - în mod generic: lumină, apă, viaţă, putere

????- LIM - apă din abundenţă, lac, mare

Lun Ian 26, 2009 10:33 am
YIM WWW
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat

Ultima oară modificat de lordsion pe Mie Feb 11, 2009 10:27 pm, modificat 1 dată în total.

Mie Ian 28, 2009 1:55 am
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Răspuns cu citat
Nu ştiu dacă au ajus aşa de puternici ca în filmul de la sus ca să se manifeste sub formă de palpabilă de om în anumite perioade din istorie când desfrâul şi vrăjitoria erau la ele acase. Probabil aveau putere prin unele obiecte la care aduceau închinare şi invocări sfinte unii oameni.

Unii nefilimii considerau că îngerii puternici s-au folosit de ei în perioada genezei iar apoi au fost abandonaţi. Ei mai considerau că dacă oamenii fac greşeli ei ar avea voie să să ia înapoi ceea ce le-a fost dat oamenilor adică viaţa lor acţionând ca unele animale care se folosesc de venin pentru ca să de-a rezistenţă mare victimilor şi să le poată muşca mai mult timp.

În Biblie se face referire la acest lucru când se vorbeşte de vrăjmăşie între Sămânţa Şarpelui (Nefilimii) şi Sămânţa Femeii (Oamenii Credincioşi - care opun rezistenţă). Geneza 3:14-15; Iacov 4:7; 1 Petru 5:8-9; Apocalipsa 12:17;

Geneza 3:14-15

Domnul Dumnezeu a zis şarpelui: „Fiindcă ai făcut lucrul acesta, blestemat eşti între toate vitele şi între toate fiarele de pe câmp; în toate zilele vieţii tale să te târăşti pe pântece şi să mănânci ţărână.
Vrăjmăşie voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei. Aceasta îţi va zdrobi capul şi tu îi vei zdrobi călcâiul.”

Apocalipsa 12:9  Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe pământ şi îngerii lui au fost aruncaţi cu el.

Apocalipsa 12:17  Şi balaurul, mâniat pe femeie, s-a dus să facă război cu rămăşiţa seminţei ei, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi ţin mărturia lui Isus Hristos.

Din păcate acum au apărut secte care venerează pe Nefilimi, ba chiar am văzut că sunt în Israel emisiuni necuvincioase cu băieţi şi fete unde se foloseşte acest nume "Nefilim".

Apocalipsa 17:15  Apoi mi-a zis: „Apele pe care le-ai văzut pe care şade curva, sunt noroade, gloate, neamuri şi limbi.
Apocalipsa 19:2  Pentru că judecăţile Lui sunt adevărate şi drepte. El a judecat pe curva cea mare, care strica pământul cu curvia ei şi a răzbunat sângele robilor Săi, din mâna ei.”

Stricarea gloatelor de oameni prin curvii şi lucruri necuncioase este în progres .

Apocalipsa 18:2-6

El a strigat cu glas tare şi a zis: „A căzut, a căzut, Babilonul cel mare! A ajuns un locaş al dracilor, o închisoare a oricărui duh necurat, o închisoare a oricărei păsări necurate şi urâte;
pentru că toate neamurile au băut din vinul mâniei curviei ei şi împăraţii pământului au curvit cu ea şi negustorii pământului s-au îmbogăţit prin risipa desfătării ei.”
Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: „Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!
Pentru că păcatele ei s-au îngrămădit şi au ajuns până în cer; şi Dumnezeu Şi-a adus aminte de nelegiuirile ei.
Răsplătiţi-i cum v-a răsplătit ea şi întoarceţi-i de două ori cât faptele ei. Turnaţi-i îndoit în potirul în care a amestecat ea!”

Nefilimii, sau dracii cum îi porecleşte poporul nostru, au pus stăpânire peste emoţiile oamenilor care trăiec în oraşele mari pline de lucruri necuvincioase (de care se umple acum şi internetul) şi Domnul Isus ne îndeamnă să plecăm pentru că altfel ar fi inposibil să nu fim părtaşi la nelegiuirile oamenilor decăzuţi.

De exemplu într-o clădire mare cu zeci de etaje se întâmplă foarte multe lucruri şi eşti sub aceaşi acoperiş cu sute de oameni, nefilimii circulând de la un etaj la altul să îi ispitească pe alţii când au terminat cu primii.

Nefilimii au căpetenii demonice sau Ţefilimi care fac înţelegere cu vrăjitorii, bisericile sataniste şi mai nou cu acţionează asupra bisericilor new-age cunoscute şi ca ateiste, care au apărut ca ciupercile după ploaie, în mod paralel cu bisericile de rugăciune la domiciliu, ca răspus al Satanei că vrea să îşi păstreze sămânţa lui pe care a semănato în primele secole de creştinism.

Există un topic postat de innoire unde se arată chinuirea în foc a bisericilor care au respins grâul şi au luat doar neghina (formalismul). Ele sunt arse prin foc chiar cu vrăji sexuale (am observat din modul cum se chinue în clipurile de pe youtube) pentru a se lepăda de Christos şi a asculta de sataniştii la care m-am referit mai sus.

Un semn al prezenţei nefilimilor este că copii ajung să crească la înălţine exagerat de mare în comparaţie cu ambii părinţi în mod asemănător cu generaţia dinainte de potop. Această creştere este facilitată de unele substanţe introduse în alimentaţie, substanţe care deschid "uşa" nefilimilor pentru a călăuzi şi trasforma pe oamenii care sunt rupţi de Creator.

Un citat important care arată că istoria se repetă şi unii oameni nu învaţă nici oadată este:

Luca 17:26-30  

"Ce s-a întâmplat în zilele lui Noe, se va întâmpla la fel şi în zilele Fiului omului: mâncau, beau, se însurau şi se măritau până în ziua când a intrat Noe în corabie; şi a venit potopul şi i-a prăpădit pe toţi.
Ce s-a întâmplat în zilele lui Lot, se va întâmpla aidoma: oamenii mâncau, beau, cumpărau, vindeau, sădeau, zideau; dar, în ziua când a ieşit Lot din Sodoma, a plouat foc şi pucioasă din cer şi i-a pierdut pe toţi.
Tot aşa va fi şi în ziua când Se va arăta Fiul omului."

Vin Feb 06, 2009 11:58 pm
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 23 mesaje ]