Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Sistemul politic şi Religios
Autor Mesaj
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
Revenim din nou la aceasi logica circulara iudaica ? :)

Si crestinismul tot o inventie este la fel ca si iudaismul !
In crestinism iudeii au vazut cea mai buna oportunitate pentru a-si extinde sfera
lor de influneta la natiuni, religia lor era in declin asa incat crestinismul a insemnat
trecerea de la un sistem religios legalist(sistemul iudaic) la un sistem religios liberalist(crestinismul)
bazat pe conceptia istorica si religioasa iudaica.

Sâm Noi 29, 2008 5:01 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
"Creştinism"?, în primul rând trebuie ca Adonai Iahşua să fie Meşiah (Unsul sau Christos), el trebuie să fie în mod literar pe lângă Regele Cerului şi Regele Împărăţiei Pământului.

Deci toţi oamenii de pe Pământ ar trebui să se adune şi să "aleagă" pe Domnul Iesous ca Conducător şi nu pe senatori, parlamentari locali, sau ai uniunilor, s.a.

De aceea este scris "Cine proclamă pe Iesous ca Christos este născut din Dumnezeu".

Sistemul religos mozaic este o bombă şi ea deoarece se bazează pe sistemul rabinic la care s-a ajuns în Babilonia (Caldeea, Irak) şi cu toate că a creat împrejurări favorabile naşterii Mântuitorului ea a fost dezaprobată de Adonai în primul secol din era comnună.

Trebuie să nu alegem nici oadată pe alcineva ca să nu dăm aprobare altui sistem decât cel rânduit de Dumnezeu.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Dum Noi 30, 2008 12:07 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Nu ma mir ca unii care au fost pe calea adevarului, au cazut si vor cadea.
In profetiile Bibliei sunt marturii extraordinare, care confirma ca cartea aceasta este intr-adevar divina. Una din profetii este una socanta si marturiseste ca ateistii vor invinge poporul sfintilor. In prima faza ei vor face totul sa denigreze Biblia, iar in a doua faza ei vor trece la represalii, interzicand Biblia si credinta in Dumnezeu. Ni se va cere credinta pana la moarte.
"si sa faca sa fie omorati toti cei care nu se vor inchina icoanei fiarei." Apocalipsa 13:15
"Am vazut de asemenea cum cornul acesta a facut razboi sfintilor si i-a biruit." Daniel 7:21
"I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruiasca." Apocalipsa 13:7
"Sfintii" de aici sunt aceia care au credinta in Iahve, Dumnezeu Tatal, prin Fiul Sau, Isus, Domnul nostru.

Dum Noi 30, 2008 9:07 am
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Cică ateiştii ar fi făcut una sau două reţele mari paralele cu internetul, un fel de supranet .... E un zvon, nu e 100% dar nu ar fi mare lucru.

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Lun Dec 01, 2008 11:25 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 4 mesaje ]