|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
Îngerul înţelege gândurile Mariei
Autor |
Mesaj |
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Luca 1:26-30 scrie: Iar în a şasea lună a fost trimis îngerul Gavriil de la Dumnezeu, într-o cetate din Galileea, al cărei nume era Nazaret, Către o fecioară logodită cu un bărbat care se chema Iosif, din casa lui David; iar numele fecioarei era Maria. Şi intrând îngerul la ea, a zis: "Bucură-te, ceea ce eşti plină de har, DOMNUL este cu tine. Binecuvântată eşti tu între femei!" Iar ea, văzându-l, s-a tulburat de cuvântul lui şi cugeta în sine: "Ce fel de închinăciune poate să fie aceasta?" Şi îngerul i-a zis: "Nu te teme, Marie, căci ai aflat har la Dumnezeu."
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Vin Oct 10, 2008 6:15 am |
|
|
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Ce traducere ai postat? Sunt curios deoarece vad ca DOMNUL e cu majuscule, adica inseamna ca e vorba de numele divin.
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
Vin Oct 10, 2008 11:29 pm |
|
|
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|
Cuvântul "DOMNUL" cu majuscule apare în ediţia 3-a GBV din 1991, adică Biblia care o folosim noi la Arad, şi mi s-a părut nepotrivit să îl scriu cu minuscule deoarce este parafrazare din Judecători 6:12 unde apare YHWH ADONAI (Iahve Stăpânul). Textul e cuvânt cu cuvânt din Biblia Ortodoxă originală. Citat: wayyërä´ ´ëläyw mal´ak yhwh(´ädönäy) wayyö´mer ´ëläyw yhwh(´ädönäy) `immükä GiBBôr heHäyil Citat: ???? ???? ???? ???? ????? ???? ???? ??? ???? ?????
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Sâm Oct 11, 2008 4:17 pm |
|
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|