Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Urări de la Soldaţi IDF cu ocazia Festivalului Paştilor
Autor Mesaj
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
Urare specială din partea soldaţilor IDF cu ocazia Festivalului Paştilor Curăţiei (Chag haMaţzot bŞimcha). CHag haMaţzot Sameah! Festivalul Paştilor Fericit!

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Mie Mar 27, 2013 3:47 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Ce spune Biblia despre cei ce se incred in oameni?

Mar Sep 03, 2013 2:05 pm
Membru cu statut special
Membru cu statut special

Anul naşterii: 31 Aug 1976
Răspuns cu citat
innoire scrie:
Ce spune Biblia despre cei ce se incred in oameni?

Ieremia 17:5-13: Aşa zice IHVH: "Blestemat fie inşul [haGhiber] care se încrede în om [adam] şi îşi face sprijin din trup omenesc şi a cărui inimă se depărtează de IHVH. Acela va fi ca ierburile pustiului şi nu va vedea când va veni binele, ci va locui în locurile arse ale pustiului, în pământ neroditor şi nelocuit.
Binecuvântat fie inşul [haGhiber] care nădăjduieşte în IHVH şi a cărui nădejde este IHVH, deoarece acesta va fi ca pomul sădit lângă ape, care-şi întinde rădăcinile pe lângă râu şi nu ştie când vine arşiţa; frunzele lui sunt verzi, la timp de secetă nu se teme şi nu încetează a rodi. Inima omului este mai vicleană decât orice şi foarte stricată! Cine o va cunoaşte!
Eu, IHVH, pătrund inima şi încerc rărunchii, ca să răsplătesc fiecăruia după căile lui şi după roada faptelor lui.
Prepeliţa cloceşte ouăle pe care nu le-a ouat; aşa este şi cel ce câştigă avuţie nedreaptă, o lasă la jumătatea zilelor sale şi la sfârşitul său se va trezi că este un nebun".
Tronul slavei, înălţat de la început, este locul sfinţirii noastre.
Nădejdea lui Israel IHVH eşti! Toţi cei ce Te părăsesc se vor ruşina, că Tu ai zis: "Cei ce se depărtează de Mine vor fi scrişi pe pulbere, pentru că au părăsit izvorul apei celei vii pe însuşi IHVH."

Iahve spune să fie blestemat inşul care se încrede în om, ..., şi binecuvântat fie inşul care nădăjduieşte în Iahve.

Aproape toţi sunt în generaţia aceasta sub controlul cuiva, mai bine să slujească pe poporul lui Dumnezeu decât o armată a neamurilor cum este NATO, Rusia, Siria, Persia, China, ş.a., pentru că "picioarele lui vor păşi pe Muntele Măslinilor" care este în Ierusalim, şi nu în ţările NATO, nici în Moscova, nici în Siria, nici în Persia, nici în China, ş.a., şi pentru că "jumătate din cetate" atunci nu "va fi stârpit din cetate" este numită "rămăşiţa poporului" lui IAHVE. (Zaharia 12 şi 14)

Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)

Vin Sep 13, 2013 7:55 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Anul naşterii: 11 Noi 1969
Răspuns cu citat
Cum pot fi soldatii care nu cred in Domnul si Mantuitorul nostru Isus Christos "poporul lui Dumnezeu"...? Cum pot fi evreii care il resping "poporul lui Dumnezeu"?

Lun Sep 16, 2013 6:52 pm
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde la subiect   [ 4 mesaje ]