![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 15 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 8:58 am Mesaje: 569 ![]() |
vreau ca pe acest topic să se posteze adresa sau linkuri intresante.
Vă invit pe site-urile despre Biblie: http://www.biblii.lx.ro w_w_w.nt2007....ro http://traducereafidela.uv.ro/ |
Dum Aug 12, 2007 11:43 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Bronz ![]() ![]() Membru din: Sâm Mai 20, 2006 6:56 pm Mesaje: 72 Localitate: Petrosani ![]() |
Sa ii fie rusine acestui Raţiu Viorel, fiindca percepe bani pentru a intra in posesia treducerii despre care face atata reclama. Nu asa trbuie sa procedeze cineva care se pretinde a fii crestin. Degeaba a tradus biblia daca a facut-o pentru un scop material si a uitat ce scrie chiar in ce a tradus el. Am sa ii reamintesc cateva versete din Cuvantul lui Dumnezeu :
Fără plată aţi primit, fără plată să daţi. Matei 10:8 Oare de la voi a ieşit cuvântul lui Dumnezeu sau a ajuns numai la voi? 1 Corinteni 14:36 Care este atunci răsplata mea? Este să vestesc fără plată Evanghelia, pe care o vestesc, şi să nu mă folosesc de dreptul meu în Evanghelie. 1 Corinteni 9:18 _________________ "Neprivind noi la cele ce se vad, ci la cele ce nu se vad, fiindca cele ce se vad sunt trecatoare, iar cele ce nu se vad sunt veonice." 2 Corinteni 4;18 www.freewebs.com/crestininabsolut |
Dum Aug 12, 2007 6:23 pm |
|
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Sâm Apr 15, 2006 1:51 pm Mesaje: 170 ![]() |
adycel, la ce te referi cand spui ca percepe bani ? Caci varianta scrisa trece pe la o tipografie si este normal sa coste bani.
|
Lun Aug 13, 2007 8:24 pm |
|
![]() |
|
Membru Argint ![]() Membru din: Sâm Apr 15, 2006 1:51 pm Mesaje: 170 ![]() |
Intr-adevar, pe site n-am intrat. Sa ma scuzi daca m-am bagat in necunostinta de cauza si nu cunosc toate aspectele.
|
Lun Aug 13, 2007 8:26 pm |
|
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Păi el a plătit destul de mult la timpografie pentru carte, nu mi se pare că cere exagerat de mult având în vedere că trebuie să o şi trimită în ţară prin poştă, dar e adevărat că calitatea cum e timpărită nu e cea mai bună
![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mar Aug 14, 2007 1:15 am |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Ce mai e nou cu NT Fidela?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Dum Mai 26, 2013 2:32 pm |
![]() |
![]() |
|
Membru cu statut special ![]() ![]() Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania Anul naşterii: 31 Aug 1976 ![]() |
Fr.Prof. Viorel Raţiu are două interviuri postate pe un sit arădean şi la care linkurile le avem pe situl lui la:
http://traducereafidela.uv.ro/ Vezi că partea 1 este jos şi 2 este mai sus în pagină: http://traducereafidela.uv.ro/index.php ... t&cat_id=1 Traducerea e la Ediţia a VIII-a / 2012 şi probabil este unica traducere de acest gen a Textului Critic WH în limba Română. P.S. Ultima dată am vorbit cu el despre cele două versete din Apocalipsa unde scrie de biruitori că şi-au spălat veşmintele, dar în Textul Receptus tradus la noi de pr. Dumitru Cornilescu este preluat ca în Textul Critic în ambele locuri în ciuda traducerilor vestice precum Versiunea "King James". Cu asta nu avem ce face, trebuia să se corecteze la revizuire. Eu personal aşi dori să am o traducere din arameică. ![]() _________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42) |
Mie Iun 19, 2013 11:41 pm |
![]() ![]() |
![]() |
|
Membru Special ![]() Membru din: Joi Apr 13, 2006 10:09 pm Mesaje: 503 Anul naşterii: 11 Noi 1969 ![]() |
Multumesc. Apropo, tu cum ai traduce Matei 10:28 din arameica?
_________________ Dumnezeu este iubire. |
Lun Iun 24, 2013 1:12 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Pagina 1 din 1 |
[ 15 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |