Pagina 1 din 1 |
[ 5 mesaje ] |
Versiune printabilă | Subiectul anterior | Următorul subiect |
Autor | Mesaj |
---|---|
Membru Special
Mă numesc Işfa Alin, am 35 de ani, sunt creştin botezat în Spiritul Sfânt din 2000 şi din 2001 în apă, nu fac parte din nici o denomanaţiune, sunt membru într-o adunare locală nedenominaţională.
Mărturia mea o găsiţi la linkul: http://www.calea.uv.ro/marturii/marturia.htm sau la linkul: http://www.exm.lx.ro/marturii/amarturia.html Dumnezeu să binecuvânteze şi să-i aibă în paza pe toţi cei sinceri..........dorinţa mea este să ne iubim cu toţii cu toate diferenţele doctrinare şi să revenim la ceea ce a fost la început în creştinism........ Vă invit şi pe site-urile: www.calea.uv.ro www.exm.lx.ro |
Sâm Apr 15, 2006 3:14 pm |
|
Membru Special
Salutari, sanatate, fericire Cand am sa ma botez poate o faci tu
|
Sâm Apr 15, 2006 8:00 pm |
|
Membru Special
Dacă te vei pocăi şi vei crede din toată inima ta în Isus ca Domn, şi îl vei face pe El temelia vieţii tale (şi nu doctrinele, lucrările, sau înţelepciunea ta), atunci te voi boteza pt. Cristos ca să te îmbraci cu El şi să fi adăugat la Trupul Lui.
Mă rog pt. tine ca Dumnezeu să-ţi dea harul pocinţei şi măsura de credinţă potrivit cu voia Lui........... |
Dum Apr 16, 2006 12:17 pm |
|
Membru Special
P.S. Vezi că uneori sunt cam dur cu copiii mei spirituali..........pe care i-am născut prin Evanghelie...........aşa că ai grijă .............
|
Dum Apr 16, 2006 12:18 pm |
|
Membru Special
Alin astept cu nerabdare
|
Dum Apr 16, 2006 12:45 pm |
|
Pagina 1 din 1 |
[ 5 mesaje ] |
Ora este UTC + 2 [ DST ] |