Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
eh sa ma prezint si eu :P ... Pau|
Autor Mesaj
Vizitator
Vizitator

Anul naşterii: 18 Dec 1989
Răspuns cu citat
Ma numesc Paul Burdet si am 16 ani.
M-am nascut pe data de 18.12.1989 in orasul Nasaud din judetul Bistrita Nasaud , insa copilaria ( cea mai mare parte din ea ) mi-am petrecut-o in localitatea Rebrisoara , vecina orasului meu natal.
Dintre binecuvantarile de la Tatal meu Ceresc , cea mai insemnata pentru mine a fost si este familia mea , in special parintii mei , caci cu ajutorul lor ( inspirati de Dumnezeu ) , am ajuns aceste momente si sunt ceea ce sunt in prezent.
Fiind mezinul familiei ( deci ... foarte rasfatat ) am avut harul sa cresc alaturi de cei trei frati ai mei , doua fete si un baiat si sa-i vad pe ei crescand , inainte de a-mi constitiza propiul meu proces de crestere.
Am trait experiente minunate ! Nu doar climatul familiar si spiritual si-a pus amprenta asupra sufletului meu ci si frumusetea locului copilariei... Am folosit trecutul pentru ca din luna Noiembrie a anului 2003 Dumnezeu a ingaduit sa ajung in Irlanda. Pentru aceasta nu sunt vrednic sa-i multumesc lui Dumnezeu si cea mai mare dorinta a mea e sa-L multumesc pe El prin tot ceea ce fac.

mă puteţi găsi şi pe canalele de Undernet (unde sunt operator): #Crestinii, #TheHope, #LigaCrestina etc.

Domnul sa va binecuvanteze !

Dum Apr 16, 2006 3:40 am
YIM WWW
Membru Special
Membru Special

Răspuns cu citat

Dum Apr 16, 2006 11:02 am
YIM
Membru Argint
Membru Argint

Răspuns cu citat
La virstra vietii tale este de apreciat ceea ce scrii si munca ce o depui in domeniul spiritual si domeniul fizic pentru a te sustine in sistemul ce exzista in prezent!Doresc ca Binecuvintarile lui DUMNEZEU ALATURI DE CELE ALE FIULUI SAU ISUS HRISTOS SA TE INTAREASCA IN VIATA ZILNICA SI SA REALIZEZI SCOPUL SCRIPTURILOR CE POT SA NE FIE UN GHID IN VIETILE NOASTRE ZILNICE PENTRU A DEVENI BUNI SLUJITORI SPIRITUALI PENTRU IMPARATIA LUI ISUS HRISTOS PRIN CARE AVEM RASCUMPARAREA DACA II FACEM VOIA!Cuvintele psalmistului din psalmul 20 cu 1 la 7 sa te intareasca si sa nu uitam ce se explica prin cuvintele din proverbe capitolul 2cu 1la9 si proverbe 3 cu 1 la10!Te salut cu cuvintele ap.Pavel din 2 timotei 2 cu 22!

Lun Apr 17, 2006 7:46 am
Vizitator
Vizitator

Anul naşterii: 18 Dec 1989
Răspuns cu citat
salutari marinaru !!!!

Multumesc foarte mult vizitator !!!
te salut si eu cu Ps 91 ....

God Bless You

Mar Mai 02, 2006 1:05 am
YIM WWW
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după