|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
Logica preoţilor din vechime
Autor |
Mesaj |
OryNider
Membru cu statut special
Membru din: Mie Apr 05, 2006 9:45 am Mesaje: 906 Localitate: Arad, Romania
Anul naşterii: 31 Aug 1976
|

Domnul consideră spurcat neamul Israelit din cauza logicii greşite a preoţilor care nu acceptă ca printr-un om sfânt să fie declarat tot poporul sfânt dar acceptă ca printr-un om spurcat să fie tot poporul spurcat: Hagai 2:10-14 scrie: În a douăzeci şi patra zi a lunii a noua, în anul al doilea al lui Dariu, cuvântul Domnului a vorbit prin prorocul Hagai, astfel: „Aşa vorbeşte Domnul oştirilor: „Pune preoţilor următoarea întrebare asupra Legii: „Dacă poartă cineva în poala hainei sale carne sfinţită şi atinge cu haina lui pâine, bucate fierte, vin, untdelemn sau o mâncare oarecare, lucrurile acestea vor fi sfinţite?” Preoţii au răspuns: „Nu!” Şi Hagai a zis: „Dacă se atinge cineva, spurcat prin atingerea de un trup mort, de toate aceste lucruri, vor fi ele spurcate oare?” Preoţii au răspuns: „Vor fi spurcate.” Atunci Hagai, luând iarăşi cuvântul, a zis: „Tot aşa este şi poporul acesta, tot aşa este şi neamul acesta înaintea Mea, zice Domnul, aşa sunt toate lucrările mâinilor lor: ce-Mi aduc ei acolo ca jertfă, este spurcat!
_________________ Dar, dacă va face cineva să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât o piatră mare de moară şi să fie aruncat în mare. (Marcu 9:42)
|
Mie Noi 05, 2008 2:36 pm |
|
 |
innoire
Membru Special
Anul naşterii: 11 Noi 1969
|
Dumnezeu este sfant. Cine va putea sta in fata lui?
_________________ Dumnezeu este iubire.
|
Lun Iul 01, 2013 12:43 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|